355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Selam kızlar bu topiği yeni gördüm benimde askerim Kasım'da gitti ve 12 ay yapacak beni de aranıza alır mısınız ? :43:

iyi geceler kızlar benim yarimde kasım 10da gitti ama ben şafağı saymaya bile korkuyorum ben 154 dediğim gün artık hiç birşey kalmayacak benim için çünkü uzun dönem :14: hadi hayırlı olsun bir gün daha gittiii allah son bir günü saymanızıda nasip etsin hepimize:43:

iyi geceler kızlar benim yarimde kasım 10da gitti ama ben şafağı saymaya bile korkuyorum ben 154 dediğim gün artık hiç birşey kalmayacak benim için çünkü uzun dönem :14: hadi hayırlı olsun bir gün daha gittiii allah son bir günü saymanızıda nasip etsin hepimize:43:

Hoşgeldinnnnnn canım öylee dusunmeee bitticeeek dualarımızla bıttıceeek Senın şafak dogan güneşş dedgn gunlerınıde gorucezz hadi desteeek :13:

canım beniimm hoşgeldiiin önceliklee sıkma canını sakın merak etme sayılı gün çabuk geçer sıkıntı yapma kendine burda birbirimize destek oluyoruz öyle böyle geçicek günlerr Allah yardımcın olsun tez zamanda sevdiceğine kavuursun inşallaaah :34:

hahaha Ama katılsınlar nolceeeeeek :32::13:

cidden çook zoor bugn 3 kere aradıı çok şükür aramasına binlerce şükürr Arıyamanlarda tez zamanda arar ınsssssssssss:nazar::nazar::nazar::nazar:

Evetçok şükür telefon konusunda rahatız bugün ziyaretine de gittim zaten biraz daha iyiyim ilk günlere göre aman olursa olsun çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşlaah

Back
X