355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar şafak 4 kasım da teslim olmuş olarak hesaplaniyormus bugün öyle dedi sevdiğim bi gün daha düştü yani şafak 156 oldu :)

tatlım aynen bende nişanlımın teslim olduğu tarihten itibaren sayıyodum ( 6 kasım ) meğersem 4 kasımdan itibaren sayılcakmışşşş yanii 20 nisan da mı burda olcaklar?

kızlarrr ben şafağımı düzenledimm 4 kasımdan 167 gün sayınca tabi izin kullanmıcaklar için 19 nisanda burdalar

arkadaşlar bilmiyorum bi bilginiz varmıdır ama askeriyedeki telefon klübeleri aranıyormu.. çünkü ben yurtdışındayım ve erkek arkadaşımı ben aramak istiyorum, diğer türlü o beni arıyor ve cok masraflı oluyo ona

Merhaba kızlar 6 Kasım'da gitti erkek arkadaşım benimde Manisa da ;( benim gibi şafak sayanları görünce yazayım dedim

O beni arayınca meşguld alıyorum hemen o numarayı arıyorum her yöne dk yaptım onun kartı bitecek arayamayacak kısa keselim derdi olmuyo sizde öyle yapabilirsiniz :)

O beni arayınca meşguld alıyorum hemen o numarayı arıyorum her yöne dk yaptım onun kartı bitecek arayamayacak kısa keselim derdi olmuyo sizde öyle yapabilirsiniz :)

bende istemiyorum üstelik beni aradıgı zaman daha çabuk bitiyor. 850 lili alan kodu çıkıyor telefonumda aradıgımda türk telekoma yönlendiriyor bilgisayar çıkıyo çünkü hiç bir şekilde ben arayamıyorum

Canım ya niye öyle oluyo yurtdışından aradığın için mi nerede asker senin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…