Mutlaka davet ettir bebeğim :81:
yüzsüzlükse yüzsüzlük napym mecburum sevdiceğimi görmem lazııım
Aşkta her yol mübahtır
az kaldıı dıyorumm şafagıı attırmayahava karardınmı tamamdır
kızlar şafak 4 kasım da teslim olmuş olarak hesaplaniyormus bugün öyle dedi sevdiğim bi gün daha düştü yani şafak 156 oldu :)
kızlarrr ben şafağımı düzenledimm 4 kasımdan 167 gün sayınca tabi izin kullanmıcaklar için 19 nisanda burdalar
O beni arayınca meşguld alıyorum hemen o numarayı arıyorum her yöne dk yaptım onun kartı bitecek arayamayacak kısa keselim derdi olmuyo sizde öyle yapabilirsiniz :)arkadaşlar bilmiyorum bi bilginiz varmıdır ama askeriyedeki telefon klübeleri aranıyormu.. çünkü ben yurtdışındayım ve erkek arkadaşımı ben aramak istiyorum, diğer türlü o beni arıyor ve cok masraflı oluyo ona
Sende manisacilardansin yani:) Allah kavuştursun :)Merhaba kızlar6 Kasım'da gitti erkek arkadaşım benimde Manisa da ;( benim gibi şafak sayanları görünce yazayım dedim
O beni arayınca meşguld alıyorum hemen o numarayı arıyorum her yöne dk yaptım onun kartı bitecek arayamayacak kısa keselim derdi olmuyo sizde öyle yapabilirsiniz :)
Canım ya niye öyle oluyo yurtdışından aradığın için mi nerede asker senin ki?bende istemiyorum üstelik beni aradıgı zaman daha çabuk bitiyor. 850 lili alan kodu çıkıyor telefonumda aradıgımda türk telekoma yönlendiriyor bilgisayar çıkıyo çünkü hiç bir şekilde ben arayamıyorum
Teşekkür ederim hepimizi inşallah :)Sende manisacilardansin yani:) Allah kavuştursun :)
Merhaba kızlar6 Kasım'da gitti erkek arkadaşım benimde Manisa da ;( benim gibi şafak sayanları görünce yazayım dedim
Canım ya niye öyle oluyo yurtdışından aradığın için mi nerede asker senin ki?
Ara canım kızmaz zaten kendini yıpratma bu kadarkızlaar arıcam yine dayanamıyorum kızarsa kızsın umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?