zaten terminalin yanında askeriye eğer gökhan ın rahatsız olduğunu hissedersem çıkar dönerim istanbul a
Tespitlerim doğrudur bebeğim hihoytt![]()
Aynen öylee ama dönmenii gerektırcek bı durum olmıycak ınsssssss

aynen öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten terminalin yanında askeriye eğer gökhan ın rahatsız olduğunu hissedersem çıkar dönerim istanbul a
Tespitlerim doğrudur bebeğim hihoytt![]()
canm senn ailenn kulağına gider mi piki ??
Git bence bebeğim, onun düşüncelerini daha rahat anlarsın :26:
kızlaaar fena gaza getirdiniz beni ama yengesine şöyle uygun bi dille konuyu açmam lazım yaa direk pat diye gelcem diyemem gökhan aradı mı sizi felan diye mi girsem acaba![]()
olur tabıı mrk ettım aradımıı dersin devmı gelır ztnn hadi bı cesart ne vr bu kadr cekıncek tatlım ya yapma![]()
kızlaaar fena gaza getirdiniz beni ama yengesine şöyle uygun bi dille konuyu açmam lazım yaa direk pat diye gelcem diyemem gökhan aradı mı sizi felan diye mi girsem acaba![]()
Kesinlikle öyle, dışarıdan kolay sanıyorlar, beklemek çok zor. Konuşmak istediğinde ulaşamıyorsun o bile çookk kötü hissettiriyor.Benimkisi de aramadı :26:
Aynen aradı mı felan diye lafa gir sonra, Gitsem mi sizce diye sor o da gel bence bizimle der sende gitmem daha iyi olur haklısın dersin :13:
kızlar şafak 4 kasım da teslim olmuş olarak hesaplaniyormus bugün öyle dedi sevdiğim bi gün daha düştü yani şafak 156 oldu :)
artık her yolu denicem kendimi tekrar davet ettirmek için![]()
keşkee hepimizinki aynı yerde askerlik yapsaydı toplanıp giderdik valla![]()
Ben bilmiyordum haha :)cnm biz zaten öyle hesaplıyoduk![]()