Amiinn yine mi manisa bi tane amasya diyen çıksa göbek atacam zaten:)benimkide manisada :) bende hiç bilmiyorum sorduklarım hep türkiyeden rahat bi şekilde arayabiliyosun sıkıntı olmuyo diyolar ama ben hiç bir şekilde arayamadımhepimizi Allah kavuştursun :)
Ara canım kızmaz zaten kendini yıpratma bu kadar
Nereden biliyorsun belki arar canım umutsuz olmaaradım bi adam çıktı ben yukarıya söylerim o sizi ararsa arar dedi offf aramcak
Dengesizin yaptığına bak boşver ne ciddiye alıp da sinirleniyon sakin ol ağlama ilk fırsatta da konuşun tatlıya bağlansın kim ne söylerse söylesin takmakızlaaar sinirlerim tavan yaptı insanlardaki dengesizlk beni çıldırtıo yaa yengesiyle konuştum bana ne dese beğenirsiniz gökhan bitirdiyse bitirmiştir dönmez bi daha dedi şok oldum yaa sinirlerim bozuldu bi de bana demesin mi sen üzüldün galiba dur güldüreyim seni biraz gökhan ın küçüklük fotoğrafını atmış faceye görmüş müyüm çıldırttı yaa ağlıyorum resmen sinirden gökhan a da ulaşamadım off
Dengesizin yaptığına bak boşver ne ciddiye alıp da sinirleniyon sakin ol ağlama ilk fırsatta da konuşun tatlıya bağlansın kim ne söylerse söylesin takma
Düzelir düzelir keske hiç başkalarına laf vermeseydin ama olmuş artık bi daha dikkatli davranırsın bence yengesiyle de bu tür muhabbetlere girme benceya bizimle yemine gel diyodu bi de şimdi gelmiş gökhan affetmez diyo ya çıldırcam valla gökhanla aramız nasıl düzelir bilmiyorum herşeyi yapcam herşeyi bursaya da gitcem yeter ki düzelelim
Düzelir düzelir keske hiç başkalarına laf vermeseydin ama olmuş artık bi daha dikkatli davranırsın bence yengesiyle de bu tür muhabbetlere girme bence
Canım yengesi erkek arkadaşını bür sevgili ne kadar tanıyabilir ki o kardeş olarak tanır ama sen sevgili olarak tanıyosun o yüzünü görüyosun yani o birdaha aramaz filan demiş ama sen buna inanıp hiç sıkma canını sizin ne yaşadığınızı ne paylaştığınızı bilemez ki
Boşver tatlım sıkma canınıaptallık işte güvendim sinirlerimi bozdu yaa bi daha zaten asla konuşmam
orası öyle ama gökhan genelde anlatr yengesne küs olduğumuzu da anlatmş zaten gtmeden kafayı yedirticekler bana yaa
kızlaaar sinirlerim tavan yaptı insanlardaki dengesizlk beni çıldırtıo yaa yengesiyle konuştum bana ne dese beğenirsiniz gökhan bitirdiyse bitirmiştir dönmez bi daha dedi şok oldum yaa sinirlerim bozuldu bi de bana demesin mi sen üzüldün galiba dur güldüreyim seni biraz gökhan ın küçüklük fotoğrafını atmış faceye görmüş müyüm çıldırttı yaa ağlıyorum resmen sinirden gökhan a da ulaşamadım off
21nisan olması lazım canım benim hesabıma göreyani 5 kasımdan itibaren mi 167 saymam lazım? işin kısası Nisanın kaçınca geliyolar
21nisan olması lazım canım benim hesabıma göre
Bence yengesini hiç katle alma. Hatta ben sana derim ki yemin törenini bekleme. Yarın git bilet al. Ya da haftaya haftasonu. Ziyaretçi olarak git görüş. Bursa yakın yer. Gidince orada çağırıyorlar zaten. Eşimin teyzesinin oğlu gitti bugün. Bütün gün yanındaydı. Oturmuşlar. Hatta çok sevdiği birşey varsa yapıp da götür. Özlemişsindir diye.
ama ben sana dedimm ( nefret ediyorum bu laftan) ellere bişey anlatılmaz iyi yada kötü tek laf bile anlatılmaz günlük muhabbetini yaparsın kader kısmet der geçersin hele hele elti adayına asla ( istisnalar kaideyi bozmaz kızlar genelleme yapmayayım ama çoğu böyle ) şimdi sen burda acı çekiyosun kimin umrunda? senin hatan gitsemmi ay kızar mı ay bozar mı bilmem ne yahu ben sana başından beri diyorum varsa imkanın atla git en kötü ne olabilir bana bunu bi söyle? ölüm mü var ucunda yoo hayır en kötü ne olur ben sana söyleyeyim mi sevdiğin adam istemiyorum seni der zaten sen o laftan sonra o adamdan nefret edersin ve unutman kolaylaşır ama böyle aklında ay gitsemmi gitmesemmi soruların bitmiş olur senin içn Gökhan Bey ya başlar yada tamamiyle biter.. biraz sert konuşmuş olabilirim kusura bakma ama sana cesaret vermem gerekiyordu
iyi yaptın canım haklısın böyle arada kalmak daha da üzüyo beni en iyisi ben arkadaşın da dediği gibi yemin törenini beklemym haftaya ctesi atlayp gideym yanına rahat rahat görüşüp konuşuruz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?