355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benimkide manisada :) bende hiç bilmiyorum sorduklarım hep türkiyeden rahat bi şekilde arayabiliyosun sıkıntı olmuyo diyolar ama ben hiç bir şekilde arayamadım hepimizi Allah kavuştursun :)
Amiinn yine mi manisa bi tane amasya diyen çıksa göbek atacam zaten:)

kızlaaar sinirlerim tavan yaptı insanlardaki dengesizlk beni çıldırtıo yaa yengesiyle konuştum bana ne dese beğenirsiniz gökhan bitirdiyse bitirmiştir dönmez bi daha dedi şok oldum yaa sinirlerim bozuldu bi de bana demesin mi sen üzüldün galiba dur güldüreyim seni biraz gökhan ın küçüklük fotoğrafını atmış faceye görmüş müyüm çıldırttı yaa ağlıyorum resmen sinirden gökhan a da ulaşamadım off

Dengesizin yaptığına bak boşver ne ciddiye alıp da sinirleniyon sakin ol ağlama ilk fırsatta da konuşun tatlıya bağlansın kim ne söylerse söylesin takma

Dengesizin yaptığına bak boşver ne ciddiye alıp da sinirleniyon sakin ol ağlama ilk fırsatta da konuşun tatlıya bağlansın kim ne söylerse söylesin takma

ya bizimle yemine gel diyodu bi de şimdi gelmiş gökhan affetmez diyo ya çıldırcam valla gökhanla aramız nasıl düzelir bilmiyorum herşeyi yapcam herşeyi bursaya da gitcem yeter ki düzelelim

ya bizimle yemine gel diyodu bi de şimdi gelmiş gökhan affetmez diyo ya çıldırcam valla gökhanla aramız nasıl düzelir bilmiyorum herşeyi yapcam herşeyi bursaya da gitcem yeter ki düzelelim
Düzelir düzelir keske hiç başkalarına laf vermeseydin ama olmuş artık bi daha dikkatli davranırsın bence yengesiyle de bu tür muhabbetlere girme bence

Canım yengesi erkek arkadaşını bür sevgili ne kadar tanıyabilir ki o kardeş olarak tanır ama sen sevgili olarak tanıyosun o yüzünü görüyosun yani o birdaha aramaz filan demiş ama sen buna inanıp hiç sıkma canını sizin ne yaşadığınızı ne paylaştığınızı bilemez ki

orası öyle ama gökhan genelde anlatr yengesne küs olduğumuzu da anlatmş zaten gtmeden kafayı yedirticekler bana yaa

orası öyle ama gökhan genelde anlatr yengesne küs olduğumuzu da anlatmş zaten gtmeden kafayı yedirticekler bana yaa

Bence yengesini hiç katle alma. Hatta ben sana derim ki yemin törenini bekleme. Yarın git bilet al. Ya da haftaya haftasonu. Ziyaretçi olarak git görüş. Bursa yakın yer. Gidince orada çağırıyorlar zaten. Eşimin teyzesinin oğlu gitti bugün. Bütün gün yanındaydı. Oturmuşlar. Hatta çok sevdiği birşey varsa yapıp da götür. Özlemişsindir diye.

ama ben sana dedimm ( nefret ediyorum bu laftan ) ellere bişey anlatılmaz iyi yada kötü tek laf bile anlatılmaz günlük muhabbetini yaparsın kader kısmet der geçersin hele hele elti adayına asla ( istisnalar kaideyi bozmaz kızlar genelleme yapmayayım ama çoğu böyle ) şimdi sen burda acı çekiyosun kimin umrunda? senin hatan gitsemmi ay kızar mı ay bozar mı bilmem ne yahu ben sana başından beri diyorum varsa imkanın atla git en kötü ne olabilir bana bunu bi söyle? ölüm mü var ucunda yoo hayır en kötü ne olur ben sana söyleyeyim mi sevdiğin adam istemiyorum seni der zaten sen o laftan sonra o adamdan nefret edersin ve unutman kolaylaşır ama böyle aklında ay gitsemmi gitmesemmi soruların bitmiş olur senin içn Gökhan Bey ya başlar yada tamamiyle biter.. biraz sert konuşmuş olabilirim kusura bakma ama sana cesaret vermem gerekiyordu

hakkaten gidebilir miyim hafta sonu bu hafta gidemem de haftaya gidebilirim görüştürürler mi ben acemilikte zor olur diye düşünüyodum

iyi yaptın canım haklısın böyle arada kalmak daha da üzüyo beni en iyisi ben arkadaşın da dediği gibi yemin törenini beklemym haftaya ctesi atlayp gideym yanına rahat rahat görüşüp konuşuruz en azından

gidebilirsin canım benim bi arkadaşım yarın gidiyor askerdeki sevdiğini görmeye ve acemilikte şuanda ya haftaya yada öbür hafta zaten yemin töreni kesinlikle git ve şu işi artık hallet seninle tam 10 gündür konuşuyoruz bak 10 gündür mahvettin kendini bizim karşımızda hani cidden ben artık dayanamıyorum senin bu haline sinirlerim kalkıyo ne hakla bu kızcağızı üzüyolar böyle demeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…