355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlaaar fena gaza getirdiniz beni ama yengesine şöyle uygun bi dille konuyu açmam lazım yaa direk pat diye gelcem diyemem gökhan aradı mı sizi felan diye mi girsem acaba

olur tabıı mrk ettım aradımıı dersin devmı gelır ztnn hadi bı cesart ne vr bu kadr cekıncek tatlım ya yapma

kızlaaar fena gaza getirdiniz beni ama yengesine şöyle uygun bi dille konuyu açmam lazım yaa direk pat diye gelcem diyemem gökhan aradı mı sizi felan diye mi girsem acaba

Aynen aradı mı felan diye lafa gir sonra, Gitsem mi sizce diye sor o da gel bence bizimle der sende gitmem daha iyi olur haklısın dersin :13:

Kesinlikle öyle, dışarıdan kolay sanıyorlar, beklemek çok zor. Konuşmak istediğinde ulaşamıyorsun o bile çookk kötü hissettiriyor. Benimkisi de aramadı :26:

henüz 13. mesajdayım 50 olunca sana özel mesaj atcam canım :) neden aramadıki acaba dün konuştuk biz belki fırsat bulamamıştır belki telefon kartı filan sorun olmuştur??

kızlar şafak 4 kasım da teslim olmuş olarak hesaplaniyormus bugün öyle dedi sevdiğim bi gün daha düştü yani şafak 156 oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…