• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

caresizlik cok.kotu bisey :(( o o kadar kotuyken yerimde.duramiyorumm kahrolyrmm ahh ahh :,(

Ayy canım benim geçmiş olsun Ali'ye, Allah yardımcısı olsun :50: üzüldüm şimdi. Bebeğim üzülme diyeceğim ama gereksiz olucak :50:

kuzum haber alabiliyorsunuz en azından ben 3 gündür sesini duymadım iyi mi değil mi onu bile bilmiyorum :14::14::14: merak etme kuzum Allah şifalarını verir inşallah üzme kendini harab etmeyn böyle kendinizi yaa onların morale ihtiyacı var hastalık bu geçer

Benimkisi de aramadı 4 gün olucak bugünde aramazsa :113:

tuba yemın torenıne gidiceksn herşey o zaman bellı olacak unutma telefonda ınsn kendnı tutar hersy gercekler yuz yuze gelınınce bellı olur :27:

yengesine de ben de gelcem demeye çok çekiniyorum ben utanırım çekinirim gelemem dedm şimdi geliyorum demeye çekiniyorum tekrar sorsa gelio musun die geliyorum dicem ama şimdi yengesine de bi ton laf edip kızmasın ne biliyim herşeyi düşünüyorum

Seni ilişki uzmanı ilan ediyorum Bebeğim :90:

yengesine de ben de gelcem demeye çok çekiniyorum ben utanırım çekinirim gelemem dedm şimdi geliyorum demeye çekiniyorum tekrar sorsa gelio musun die geliyorum dicem ama şimdi yengesine de bi ton laf edip kızmasın ne biliyim herşeyi düşünüyorum

Allah sağlık, şifa versin bebeğim :26:

uzramm bunu arkadaşlarımda der biliyormusun ilişkii uzmanımızz diee :9::9::9::16::16::16::16:

cnm neden gelmıyorum dedn ya konuşmuştukk ??
amiiiiiiiin bebegim amin :31::31::31::31:

uzramm bunu arkadaşlarımda der biliyormusun ilişkii uzmanımızz diee :9::9::9::16::16::16::16:

cnm neden gelmıyorum dedn ya konuşmuştukk ??
amiiiiiiiin bebegim amin :31::31::31::31:

yok kuzum ilk konuşmamızda dedim çekinirim die o da biz gidioruz düşün taşın ver kararını dedi öyle kaldı şmdi pat die ben de geliyorum diyemiyorum kii çekiniyorum yüzsüz gibi sanki off

yok kuzum ilk konuşmamızda dedim çekinirim die o da biz gidioruz düşün taşın ver kararını dedi öyle kaldı şmdi pat die ben de geliyorum diyemiyorum kii çekiniyorum yüzsüz gibi sanki off

nıe yuzsuz gibi olsn kadın açık kapı bırakmıss düşün taşın kararını ver demiş konuyu acarsn nasılsınız ya sızı rahatsız edıorum gibi hıssedıorm kusura bakmyn ama gittiginzde bende sızınle gelmek ıstyrm yemın torenıne :) Dersinn ztn sıcak karşılar :34::34::16:

nıe yuzsuz gibi olsn kadın açık kapı bırakmıss düşün taşın kararını ver demiş konuyu acarsn nasılsınız ya sızı rahatsız edıorum gibi hıssedıorm kusura bakmyn ama gittiginzde bende sızınle gelmek ıstyrm yemın torenıne :) Dersinn ztn sıcak karşılar :34::34::16:

zaten terminalin yanında askeriye eğer gökhan ın rahatsız olduğunu hissedersem çıkar dönerim istanbul a

Back
X