aramadımı canm halenn...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
hayır canım aramadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caresizlik cok.kotu bisey( o o kadar kotuyken yerimde.duramiyorumm kahrolyrmm ahh ahh :,(
yaa benimkide çok çok hasta sesi zor çıkıyo uyuyamıyorum diyo hastalıktan zor konuşuo![]()
kuzum haber alabiliyorsunuz en azından ben 3 gündür sesini duymadım iyi mi değil mi onu bile bilmiyorummerak etme kuzum Allah şifalarını verir inşallah üzme kendini harab etmeyn böyle kendinizi yaa onların morale ihtiyacı var hastalık bu geçer
Ayy canım benim geçmiş olsun Ali'ye, Allah yardımcısı olsunüzüldüm şimdi. Bebeğim üzülme diyeceğim ama gereksiz olucak
![]()
Geçmiş olsun canım, Allah askerine sağlık, şifa versin.![]()
ben de aramak istemiyorum aradığıma da kızıyo sanırım gerçekten bitti artık
Benimkisi de aramadı 4 gün olucak bugünde aramazsa :113:
tuba yemın torenıne gidiceksn herşey o zaman bellı olacak unutma telefonda ınsn kendnı tutar hersy gercekler yuz yuze gelınınce bellı olur![]()
tuba yemın torenıne gidiceksn herşey o zaman bellı olacak unutma telefonda ınsn kendnı tutar hersy gercekler yuz yuze gelınınce bellı olur![]()
Canm benm cok teşekkürler Allah onu korusunn ınş ıyıleşiraynen bebegimm üzülmemek elde değil
![]()
canım arar seninki merak etme fırsat bulamıyodur o yüzden aramıyodur yoksa neden aramasın arar ama benmki bilerek aramıyo![]()
Seni ilişki uzmanı ilan ediyorum Bebeğim :90:
yengesine de ben de gelcem demeye çok çekiniyorum ben utanırım çekinirim gelemem dedm şimdi geliyorum demeye çekiniyorum tekrar sorsa gelio musun die geliyorum dicem ama şimdi yengesine de bi ton laf edip kızmasın ne biliyim herşeyi düşünüyorum
Allah sağlık, şifa versin bebeğim :26:
uzramm bunu arkadaşlarımda der biliyormusun ilişkii uzmanımızz diee
cnm neden gelmıyorum dedn ya konuşmuştukk ??
amiiiiiiiin bebegim amin![]()
Bekliyorum bebeğim. İnş. ikimizinki de arar bugün![]()
yok kuzum ilk konuşmamızda dedim çekinirim die o da biz gidioruz düşün taşın ver kararını dedi öyle kaldı şmdi pat die ben de geliyorum diyemiyorum kii çekiniyorum yüzsüz gibi sanki off
nıe yuzsuz gibi olsn kadın açık kapı bırakmıss düşün taşın kararını ver demiş konuyu acarsn nasılsınız ya sızı rahatsız edıorum gibi hıssedıorm kusura bakmyn ama gittiginzde bende sızınle gelmek ıstyrm yemın torenıne :) Dersinn ztn sıcak karşılar![]()
zaten terminalin yanında askeriye eğer gökhan ın rahatsız olduğunu hissedersem çıkar dönerim istanbul a
uzramm bunu arkadaşlarımda der biliyormusun ilişkii uzmanımızz diee
cnm neden gelmıyorum dedn ya konuşmuştukk ??
amiiiiiiiin bebegim amin![]()