hm hm..ama yetişemiyordur belki assy..
manisa kırkağacmi seninkisi cnm?
Doğrudur tabi ki. Hayır canım merkezde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hm hm..ama yetişemiyordur belki assy..
manisa kırkağacmi seninkisi cnm?
bende gittiğinden beri doğru dürüst hiçbişey yiyemiyorumbide hasta şimdi ne yiyiyor ne içiyor gece horlar o yan döndürmeleri lazım gece çok terler ben hep fanilasını değiştirirdim üzerini örtmez elleri çok çabuk çatlar ufff aklıma neler neler geliyor bir bilsen allahım su gibi geçse zaman biran önce bi bitse hayırlısıyla biz delirmeden
![]()
ayy kıyamam yaa ye canım zorlada olsaa bide biz hasta olmayalımm güçlü olmak zorundayız her bakımdann.maşşallah çocugun gibiymiş yaa bu ne ilgi alakaa tebrik ederim![]()
bende gittiğinden beri doğru dürüst hiçbişey yiyemiyorumbide hasta şimdi ne yiyiyor ne içiyor gece horlar o yan döndürmeleri lazım gece çok terler ben hep fanilasını değiştirirdim üzerini örtmez elleri çok çabuk çatlar ufff aklıma neler neler geliyor bir bilsen allahım su gibi geçse zaman biran önce bi bitse hayırlısıyla biz delirmeden
![]()
Doğrudur tabi ki. Hayır canım merkezde
Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi
Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün
valla bende en büyük olduğumu düşünüyorum 26 ile![]()
Kızlar biz farklı farklı otobuslerle gidiyoruz gebzeye sevgilimle, bursada molada görüştük az önce :) dün akşam evde tüm akrabalar toplanmis, kınasını da yakmislar küçük parmağına :)
Cok geçmiş olsun , benim de ödüm patliyor hasta olcak die :18:malesef canımçok susamış o ara içememiş işlerden sonrada birden içinde boğazları şişmiş bana öyle dedi ama bilmiyorum mahvoldum yaa koşa koşa gidesim var uff allahım sen yardım et
![]()
28var aramizdaa :)
ayy kıyamam yaa ye canım zorlada olsaa bide biz hasta olmayalımm güçlü olmak zorundayız her bakımdann.maşşallah çocugun gibiymiş yaa bu ne ilgi alakaa tebrik ederim![]()
aynen öyle canım şimdide sanki bebeğimi yollamışım gibi geliyor.Evlendiğinde anlarsın daha iyi ne demek istediğimi Rabbim hepimize sabır versin
aynen öyle canım şimdide sanki bebeğimi yollamışım gibi geliyor.Evlendiğinde anlarsın daha iyi ne demek istediğimi Rabbim hepimize sabır versin
aminnn canımm aminn...
Canimmm![]()
![]()
![]()
Cok geçmiş olsun , benim de ödüm patliyor hasta olcak die :18:
canım bnmkide manisa merkezz 10da aradı bi kez sadece seside iyi gelmiyodu bidahada aramadıı..