• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

aranıza yeni katıldım kızlar benim erkek arkadaşım da 5'inde teslim oldu istanbul/eyüpte askeri olanlar kimler??

allah hayırlısını nasip etsin canım..bende burda yeniyim..:34: bir kaç sorularım vardı, belki aranızdaki tecrübeli asker sevgililer bilir diye..:)

Bişey daha sorcam kızlar: acemisi belli olduktan sonra, ustlaığı daha belli olamaz degilm,??

Son düzenleme:
Aynen ya ne zormus böyle beklemek.telefon ne büyük nimetmis meğer.dua edelim birbirimize inşallah ararlar rahatca.

aynen öyle canım ben 10 da yat iştimasından sonra aramaz demiştim gece 11 buçukta telefon çaldı ve anneme dedimki eşim olamaz umutlanmadan baktım o arıyoooo nasıl bir mutluluk ilk kez bu kadar uzun konuştuk 13 dk. diğerleri hep 2 dk daydı

askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:

canım hemen panik yapma çok kalabalık kaldıkları yer sabırlı ol ne olsun allah aşkına aklına kötü şeyler getirme hemen

canım hemen panik yapma çok kalabalık kaldıkları yer sabırlı ol ne olsun allah aşkına aklına kötü şeyler getirme hemen

giderken bıraz hastaydı kalakaldım elım kolum bağlandı resmen wcye bıle telle gıdıyorum arar dıye ama yok yok yok calmıyo tel :43:

giderken bıraz hastaydı kalakaldım elım kolum bağlandı resmen wcye bıle telle gıdıyorum arar dıye ama yok yok yok calmıyo tel :43:

hepimizde aynı durum var canım resmen tele yapıştım her çaldığında heycanlanıyorum ama fırsat bulduğunda ara rahat ol dün gece eşim 23:30 da aradı kii o saatte hiç beklemiyodum bugünde daha hiç aramadı bide hasta olmuşşş üşütmüş :43:

allah hayırlısını nasib etsin canım..bende yeniyim burda yeniyim..:34: bir kaç sorularım vardı, belki aranızdaki tecrübeli asker sevgililer vardır diye..:)

Bişey daha sorcam kızlar: acemisi belli olduktan sonra, ustlaığı daha belli olamaz degilm,??

aminnnn canım inş. ;) bendeki amaçta o :D kısa dönemde yazıyo acemilik ve esas birlik belli oluyor yani, mesela benimki acemiliği de ustalığıda istanbul da..:72:

Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)

ayhh nee zormuşş bu ayrılık yaa adına şarkıların yazıldığı kadar varmışşş . aynı şehirde nefes almk bilee ne büyük bi nimetmişşş

evet insan yaşayınca anlıyor hasret adına şiirler şarkılar boşuna değilmiş hiçbirini okuyacak dinlyecek güçte psikolojide değilim eşim günlük yaz bana dedi yok ona da başlayamadım yazarsam kesin koparım ve dağılırsam toplayamam böle güçlü görünmeye çalışmak zorundayım sanırım

Her kadına nasip olmazmış deyip şımarıklığımıza şımarıklık katabiliriz :51: aynı durum bizde var ben ona lazım olabilecek bir çok seyi almıştım giderken elimi attığım her şeyde aklımdasın deyip duruyordu :1:

kızlar ben napayım evimizde bekliyorum :43:

ayy sana bişiy anlatıyımda güll biraz müstehcen olcak ama .. annemle babam yeni evliyken babam askere gitmişş annem ağlaya ağlaya hazırlamış valizinii e üzgün tabii sen yanlışlıkla babamın iç çamaşırlarının arasına kendininkinide koy farkında olmamış aynı renk oluncaa. babam askere gitmişti tövbe ya rabbimm ay napıcanı şaşırmış sigara filan satın almış onu çalmışlarr korkuomuşş çalan olursa diye atamıyomuşta hergün biri görcek yanlış anlıcak diye ölüp ölüp dirilmiş yaa resmen komedii:1::1::1:

hakikatten komedi yaa herşeyi bırak dona sahip çıkmalıyım diye düşün hey allahım :52:

canım senmı arıyosun esınmı bende tek bır numara var hep baska asker cıkıyo tek bır yerden arıyolar sanırım

canım bende 3 numara var ama hiçbirinden ulaşamadım dün gece 1 saat uğraştım :( sende hangi numara var yaz bi bide hangi bölük seninki

Back
X