Ama.mecbur yapsınlar da aradan çıksın artik bi rahat edelim askerlik derdi kalkti die , az kaldi canım şunun şurasinda temmuza ne kaldi ki :) şabanin filminde vardi ya salı sallanır falan
neyin reklamini yaptın dicem yine reklam olcak aman
Bnnu ve erees sizinkilerinde mi kuvveti jandarma genel komutanlıgı
Hoşbulduk izmitten yaş 25 ve henüz atanamamıs bi öğretmenimpeki sen?
Ya ben de bi ara resim ekledim , yanlışını eklemisim sildim başka ekledim ,sora.ne goriim bir hafta uzaklaştırma aldim , neye uğradığımı şaşırmıştımçook fazla kullandıgımızz bışeyiin sohbt arasndaaaaaa konuşmuşzz o reklam olmş bak bak baaaaaak
canım aramıza hoşgeldiiin :13:
mesleğin dikkatimi çekti hemen, meslektaşız seninle :) ne öğretmenisin :) bi de izmit'in neresindesin* merkez mi ilçe mi? ben Gebzede yaşıyorum da :)
bi de kızlar bi yaş mevzusu okudum sayfalarda 23ler 25ler falan, aranızdaki en yaşı ben miyim aceppp :18:
Ya ben de bi ara resim ekledim , yanlışını eklemisim sildim başka ekledim ,sora.ne goriim bir hafta uzaklaştırma aldim , neye uğradığımı şaşırmıştım
Aminnnn canim inşallahÖyle öyle inşallah sağlıkla ulaşırız temmuzada işimize gücümüze bakarız biran önce
Cuma mübarek günaşkım mübarek günde teslim oldu Allah hayırlara vesile etsin(Cümlemizin)
Bende merak ettim
Kac kaccanım aramıza hoşgeldiiin :13:
mesleğin dikkatimi çekti hemen, meslektaşız seninle :) ne öğretmenisin :) bi de izmit'in neresindesin* merkez mi ilçe mi? ben Gebzede yaşıyorum da :)
bi de kızlar bi yaş mevzusu okudum sayfalarda 23ler 25ler falan, aranızdaki en yaşı ben miyim aceppp :18:
askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:
Amannn :) bunlari görüp yine banlanmiyalim :))benm gıbı yanı haha banada gökçe die arkdş soyledııı uzaklaştrılmssn dıe o kdr neler konuşuluo onu gormus kk amann:
Karisik derken :26:askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:
canım aramıza hoşgeldiiin :13:
En kucukte benim galiba
Hadi ya ben de evlilikten yola çıkarak 25 ler saniyorum seni :)
Heeyytttt noluyorEvli degilim ulaaaan
27 bitti, 28 başladı
Dualarimiz onlarla canim ,iyi geceler geliyorum ben de birazdan yatmaya :))Haydi ben kaçtım bayanlardualarınızda beni ve askerimi de eksik etmeyin İyi gecelerrrrr
Heeyytttt noluyor
Sinreyle karistirdimmesaji attiktan sora aklim başıma geldi ,
Neden ağlama smiley i koydunuz en güzel yaşlar bunlar
Heeyytttt noluyor
Sinreyle karistirdimmesaji attiktan sora aklim başıma geldi ,
Neden ağlama smiley i koydunuz en güzel yaşlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?