354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Öyle öyle inşallah sağlıkla ulaşırız temmuzada işimize gücümüze bakarız biran önce
Cuma mübarek gün aşkım mübarek günde teslim oldu Allah hayırlara vesile etsin(Cümlemizin)

Bende merak ettim

Hoşbulduk izmitten yaş 25 ve henüz atanamamıs bi öğretmenim peki sen?

canım aramıza hoşgeldiiin :13:

mesleğin dikkatimi çekti hemen, meslektaşız seninle ne öğretmenisin bi de izmit'in neresindesin* merkez mi ilçe mi?

bi de kızlar bi yaş mevzusu okudum sayfalarda 23ler 25ler falan, aranızdaki en yaşı ben miyim aceppp :18:

Son düzenleme:
çook fazla kullandıgımızz bışeyiin sohbt arasndaaaaaa konuşmuşzz o reklam olmş bak bak baaaaaak
Ya ben de bi ara resim ekledim , yanlışını eklemisim sildim başka ekledim ,sora.ne goriim bir hafta uzaklaştırma aldim , neye uğradığımı şaşırmıştım

En kucukte benim galiba

Ya ben de bi ara resim ekledim , yanlışını eklemisim sildim başka ekledim ,sora.ne goriim bir hafta uzaklaştırma aldim , neye uğradığımı şaşırmıştım

benm gıbı yanı haha banada gökçe die arkdş soyledııı uzaklaştrılmssn dıe o kdr neler konuşuluo onu gormus kk amann :

askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:

Aminnnn canim inşallah

Kac kac

askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:

Nereye gitmişti ki canım? Sakin ol Ankesörün numarasını mı vermişti yoksa başka bi numaramı?

benm gıbı yanı haha banada gökçe die arkdş soyledııı uzaklaştrılmssn dıe o kdr neler konuşuluo onu gormus kk amann :
Amannn :) bunlari görüp yine banlanmiyalim :))

Karisik derken :26:

Matematik:) gölcükdeyim bende yakınmışız:)

Heeyytttt noluyor
Sinreyle karistirdim mesaji attiktan sora aklim başıma geldi ,

Neden ağlama smiley i koydunuz en güzel yaşlar bunlar

30'a yaklaştım iyice, ne zaman evlencem de ne zaman evliliin keyfini çıkarcam da ne zaman çocuk yapcaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…