• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

aman banlanalım pek umrmda değil acıkcası :9::9: sen neler yapıosn nasıl gecıo gunler :)

Iş güç diyebilseydim keske :))
Ama varim yoğum kps , bugün denemem vardi sonrasi alışveriş yaptık tatil günüm.oldu yani: )
Günler aynen böyle pek birsey yok bir elimde kalem bir elimde tlf ararsa aciim hemen diye diye :)
Sizin nasıl geçiyor? ?

30'a yaklaştım iyice, ne zaman evlencem de ne zaman evliliin keyfini çıkarcam da ne zaman çocuk yapcaaam :14:

Zaman en güzel ani bulup fırsatını veriyor .akıl hesap yaparken kader de bir yerlerden kıs kıs gülermiş :)
Hayırlısıyla olacak inşallah hepsi

Iş güç diyebilseydim keske :))
Ama varim yoğum kps , bugün denemem vardi sonrasi alışveriş yaptık tatil günüm.oldu yani: )
Günler aynen böyle pek birsey yok bir elimde kalem bir elimde tlf ararsa aciim hemen diye diye :)
Sizin nasıl geçiyor? ?

anladım olsuuun oda guzeel :)) Griple ugrasıorum bı haftadır yatıyorum :/ günleri öldürüyorum boş boşş :))

amasyada ankesoru verdı ama hep baska asker acıyo hep içtimadalar falan dıyo yarında haber gelmezse ben bıterım :2:

kızlar benim nişanlımda bugün birliğine teslim oldu allah tez zamanda sevdiklerimizi bizlere kavuşturur inşallah

Back
X