• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar iki dakka elimi yüzümü yikamaya gittim bir sayfa yazılmış bismillah diip cevaplara başlıyorum :60:

Ya evet öyleymiş ben de 25 yaşındayım dediğinde ilk olarak luna benden 2 yaş büyükmusss dedim :) 25 yaşında cok arkadaşım var :)

:1: :1: hadi yaa :) ben de whats app a bakip duruyorum en son ne zaman gitmiş die , sanki girme ihtimali var da :60: arada bir gidiyor aklim :))

Annesine anlatamaz tabi , bana da anlatmasa tek başına zor ,nasıl gececek 6 ay öyle :( en azindan bana anlatsin moral veriim de toparlansin güç alsin :(

EVEEEEEETTTTT dünden varim ben , zaten son anda askerligini yakasim geldi gitmeeeee diye :60:

:60: :60:
Yok yaaa luna da eridi bitti walla , yardima geliriz biz sana lunaa :))
sende bir sayfa yazmişsin şekerim ödeştik :1:

selam kızlar :16: Bugün aşkımın mevlüdü vardı dualar okuduk onun ve tüm askerlerimiz için :16: Yorucu ve yoğun bi gündü açıkcası pilav bile zor yidim :1:

:37:

İyiymiş güzelmiş :1:

Aynen bende gel yurtdışına kaçalım demiştim

:60: :60:

sen gel bitek ben erees'e küstüm :27:

Allah kavuştursun canım hayırlısı böyleymiş :)
Iyiymis güzelmiş:60: dicek bisi bulamadin dimi :60:

Walla son anda göndermicektim kriz gibi birşey gelmisti bana :)

hiç aklıma gelmemişti valla :D Evet evet yarın kesin sabah başlayıp akşam bozmayacam :27:
Kuzum diyetmis kibrit kutusu peynirmis yağsız tatsiz şeylermis onlardan değil, pratik bir yol söyliim sana kalori say , ilk hafta 1400 sonra 1000 kaloriyi aşma herşey ye ama şekeri cok yeme , bu kadar basit , bu diyet pazartesi başlayıp salı günü biten diyetlerdeb değil: )

sende bir sayfa yazmişsin şekerim ödeştik :1:
:60: :60: yazarken zorlandim walla :))

selam kızlar :16: Bugün aşkımın mevlüdü vardı dualar okuduk onun ve tüm askerlerimiz için :16: Yorucu ve yoğun bi gündü açıkcası pilav bile zor yidim :1:

Nida nerelerdesin?
Allah kabul etsin...

Mantiklooo :)

Puhahahaha

Hangimiz ucmadik ama keske kapadokayaya gidip balonla ucsak :D
Şahane olurdu....:31:

Iyiymis güzelmiş:60: dicek bisi bulamadin dimi :60:

Valla öyle oldu :17::52::52::52:

Walla son anda göndermicektim kriz gibi birşey gelmisti bana :)

Ben askere gidecem demeye başladığından itibaren öyle yapacam şöyle yapacam gidip kilo alsana sen bak hasta olurum afalan filan türevi şeyler dediydim:17:
Kuzum diyetmis kibrit kutusu peynirmis yağsız tatsiz şeylermis onlardan değil, pratik bir yol söyliim sana kalori say , ilk hafta 1400 sonra 1000 kaloriyi aşma herşey ye ama şekeri cok yeme , bu kadar basit , bu diyet pazartesi başlayıp salı günü biten diyetlerdeb değil: )

Ben tee bi zamanlar öyle yapardım ne yersem sayardım o yüzden çok kilo almazdım ama şimdi uçtum bakın bende uçmuşum anam :10::10:

Canim sabret yerlesememistir :(

Merhaba hoşgeldin canim ,benimki de kastamonuda , bugün iki kere konuştuk, musait olunca hemen arar merak etme

Nereye :( kuzum üzülme ama
Iyi geceler

Merhaba deam , bir gün daha bitiyor diye seviniyorum gerçekten inanır misin :)
Ya ben mi yanlış goruyorum dün banlanmamis miydin :( noldu :(

evet banlıydm reklam ıcerklı yazdm dıe :1::1::1:

Merhaba cinims :D off tabletten giriyorum su tatli ifadelerden koyamiyorum yaa

Ya ben de tlf dan giriyorum mobil.moduna alinca.ne cizelgeler gözüküyor ne şu smiley ler , site formatinda da yavaşlıyor: ( sinir oldum

Bnnu ve erees sizinkilerinde mi kuvveti jandarma genel komutanlıgı
Evet canim :)
Hatta belki aynı bölük:1:

Ben askere gidecem demeye başladığından itibaren öyle yapacam şöyle yapacam gidip kilo alsana sen bak hasta olurum afalan filan türevi şeyler dediydim:17:

Ben tee bi zamanlar öyle yapardım ne yersem sayardım o yüzden çok kilo almazdım ama şimdi uçtum bakın bende uçmuşum anam :10::10:

Ama.mecbur yapsınlar da aradan çıksın artik bi rahat edelim askerlik derdi kalkti die , az kaldi canım şunun şurasinda temmuza ne kaldi ki :) şabanin filminde vardi ya salı sallanır falan :60:
Burdayımm canımmmm selaaam :1: çok giremiyorum bebişim bu ara :))
Ya evet ilk başlarda vardin da kayboldun sora ,gözümden , kaçmadı diil :51: ( ya bi ara gözlükleri düşen smiley vardi kaldirdilar onu sora , numarasını da hatirlayamadim ama bu smiley da yakin ona :))

evet banlıydm reklam ıcerklı yazdm dıe :1::1::1:
:60: neyin reklamini yaptın dicem yine reklam olcak aman :60:

Ama.mecbur yapsınlar da aradan çıksın artik bi rahat edelim askerlik derdi kalkti die , az kaldi canım şunun şurasinda temmuza ne kaldi ki :) şabanin filminde vardi ya salı sallanır falan :60:

Ya evet ilk başlarda vardin da kayboldun sora ,gözümden , kaçmadı diil :51: ( ya bi ara gözlükleri düşen smiley vardi kaldirdilar onu sora , numarasını da hatirlayamadim ama bu smiley da yakin ona :))

:60: neyin reklamini yaptın dicem yine reklam olcak aman :60:

çook fazla kullandıgımızz bışeyiin sohbt arasndaaaaaa konuşmuşzz o reklam olmş bak bak baaaaaak :1::1::1::1:

Back
X