- 8 Ocak 2014
- 1.377
- 49
- 83
Şimdiden hayırlı tezkereler kızlar merak etmeyiiin şimdi guclu oluuun sakın koyvermeyın cnku cok zamanla lazım olcaaak![]()
yaaa zamanla alışmak yerine sanırım özlemde büyüyecek ufff allahım sen yardım et hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden hayırlı tezkereler kızlar merak etmeyiiin şimdi guclu oluuun sakın koyvermeyın cnku cok zamanla lazım olcaaak![]()
en büyük korkum telefonda 1 cevapsız arama görmek
umarım ustalıkta cep tel. olur :)
1 de oldu 4 de aradı ama gittiği yere göre değişir çok tel varmış sıra bekledikleri yerde sıra beklerken aramıştı işi varken yani.seninkinin işi olan yerlerde telefon olmayacak arayamacak belki.bide aksam 9.30dan sonra arıyor uyumadan önce
teşekkürler :)
evet öyle ama dün gece yine tartıştık bizKendine güç ver askerinin için o zaman dayanırsın cnmm :)) Zoor bi süreç bunu kımse ınkar edemez ama guclu durmak gerekıo bıze o kadr ıhtıyacları varkı :)
Bende kahrolurum valla
Bence de ilk fırsatta arar![]()
sorma nasıl üzüldüm anlatamam hala bekliyorum bakalım inşallah fırsat bulur
bulur bulur arar biricik eşini aramayacakta kimi arayacak başka![]()
yaaa zamanla alışmak yerine sanırım özlemde büyüyecek ufff allahım sen yardım et hepimize
evet öyle ama dün gece yine tartıştık bizOnu üzdüm
neyse sonra sevindi ya
evet evet![]()
eski tip küçük bi telefon götürsün canım saklaması daha kolay oluyor. akıllı telefon götürmesin bence. nişanlıma yeni bi telefon aldık biz hem küçük hem ince rahat oluyor.Ustaliga girerken sokmasi lazim carsi izni hic olmayacak cunku girerken soktu soktu sokamadi birdaha olmaz. Ne tarz tel goturmeli ki akilli mi eski tip mi komutanlardan ve birden yapilan aramalardan nasil sakliyorlar telefonlari acaba
eski tip küçük bi telefon götürsün canım saklaması daha kolay oluyor. akıllı telefon götürmesin bence. nişanlıma yeni bi telefon aldık biz hem küçük hem ince rahat oluyor.
Bu kadar üzmeyin kendinizi elbette zordur birde evliyken asker yolu beklemek ama telaş etmeyinkısa dönem sanırım sizinde:26: geçip gidecek çabucak siz rahatlarsanız gerisi gelir
:)
İyidir değil mi?
ayyy inşallah aslında beklediğim gibi değilim ben daha kötü olurum diye düşünmüştüm Rabbim sabrını verdiğindenmidir nedendir bilmem ama işte sonrasında daha kötü mü olurum acabaayyy karmaşık evliyken gerçekten çokdaha zor
![]()
Tabiki de iyi.Ama seni özlemiştir şimdiden![]()
Allah yardım eder inşallah siz düşünmemeye çalışın başka şeyler yapın telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki arayınca cevap verebilesiniz :)
Az önce telefon çaldı bi telaşla baktım kimmiş diye babam çıktı yaaaa![]()
wc ye bile telefonla gidiyorum sabah nasıl duymadım ya ama yoldaydım büyük ihtimal![]()
Olsun bi dahakine duyarsınız telefonun melodisini en gürültülü şeye ayarlayın o zaman mecburen duyarsınız :))
Allah yardım eder inşallah siz düşünmemeye çalışın başka şeyler yapın telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki arayınca cevap verebilesiniz :)
Az önce telefon çaldı bi telaşla baktım kimmiş diye babam çıktı yaaaa![]()
aynen öyle yaptım hemen duyabileyim diye :) Allahım bu süreçte hepimize sabır versin onlarada
ahaha dünde baana öyle oldu biliyorum tam arayacağı dakikalar telefon çaldı bi baktım arkadaşım hemen kısa konuştum kapattım![]()