• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Şimdiden hayırlı tezkereler kızlar merak etmeyiiin şimdi guclu oluuun sakın koyvermeyın cnku cok zamanla lazım olcaaak :29:

yaaa zamanla alışmak yerine sanırım özlemde büyüyecek ufff allahım sen yardım et hepimize

en büyük korkum telefonda 1 cevapsız arama görmek :(
umarım ustalıkta cep tel. olur :)

1 de oldu 4 de aradı ama gittiği yere göre değişir çok tel varmış sıra bekledikleri yerde sıra beklerken aramıştı işi varken yani.seninkinin işi olan yerlerde telefon olmayacak arayamacak belki.bide aksam 9.30dan sonra arıyor uyumadan önce

teşekkürler :)

sorma nasıl üzüldüm anlatamam hala bekliyorum bakalım inşallah fırsat bulur

Kendine güç ver askerinin için o zaman dayanırsın cnmm :)) Zoor bi süreç bunu kımse ınkar edemez ama guclu durmak gerekıo bıze o kadr ıhtıyacları varkı :)
evet öyle ama dün gece yine tartıştık biz :1: Onu üzdüm:( neyse sonra sevindi ya :37:
Bende kahrolurum valla :(
Bence de ilk fırsatta arar :55:

evet evet :6:

yaaa zamanla alışmak yerine sanırım özlemde büyüyecek ufff allahım sen yardım et hepimize

Bu kadar üzmeyin kendinizi elbette zordur birde evliyken asker yolu beklemek ama telaş etmeyin:16: kısa dönem sanırım sizinde:26: geçip gidecek çabucak siz rahatlarsanız gerisi gelir:54: :)

evet öyle ama dün gece yine tartıştık biz :1: Onu üzdüm:( neyse sonra sevindi ya :37:

evet evet :6:

valla kızlar bı sekılde guclu olmak ıcın bısıyler demek lazım gelıo yoksa ınsan dıger turluu boguluyoo :50:aman aman kavga yook guzeel gunler var :16::26:

Ustaliga girerken sokmasi lazim carsi izni hic olmayacak cunku girerken soktu soktu sokamadi birdaha olmaz. Ne tarz tel goturmeli ki akilli mi eski tip mi komutanlardan ve birden yapilan aramalardan nasil sakliyorlar telefonlari acaba
eski tip küçük bi telefon götürsün canım saklaması daha kolay oluyor. akıllı telefon götürmesin bence. nişanlıma yeni bi telefon aldık biz hem küçük hem ince rahat oluyor.

eski tip küçük bi telefon götürsün canım saklaması daha kolay oluyor. akıllı telefon götürmesin bence. nişanlıma yeni bi telefon aldık biz hem küçük hem ince rahat oluyor.

Haklısınız aslında.Ama ocak ayında Şırnaktan askerlikten yeni dönmüş biriyle konuştu erkek arkadaşım. Akıllı telefonun varsa sokabilirsin demiş şaşırdık bizde

Bu kadar üzmeyin kendinizi elbette zordur birde evliyken asker yolu beklemek ama telaş etmeyin:16: kısa dönem sanırım sizinde:26: geçip gidecek çabucak siz rahatlarsanız gerisi gelir:54: :)

ayyy inşallah aslında beklediğim gibi değilim ben daha kötü olurum diye düşünmüştüm Rabbim sabrını verdiğindenmidir nedendir bilmem ama işte sonrasında daha kötü mü olurum acaba :( ayyy karmaşık evliyken gerçekten çokdaha zor :(

ayyy inşallah aslında beklediğim gibi değilim ben daha kötü olurum diye düşünmüştüm Rabbim sabrını verdiğindenmidir nedendir bilmem ama işte sonrasında daha kötü mü olurum acaba :( ayyy karmaşık evliyken gerçekten çokdaha zor :(

Allah yardım eder inşallah siz düşünmemeye çalışın başka şeyler yapın telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki arayınca cevap verebilesiniz :)

Tabiki de iyi.Ama seni özlemiştir şimdiden :32::32:

Az önce telefon çaldı bi telaşla baktım kimmiş diye babam çıktı yaaaa:27:

Allah yardım eder inşallah siz düşünmemeye çalışın başka şeyler yapın telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki arayınca cevap verebilesiniz :)

wc ye bile telefonla gidiyorum sabah nasıl duymadım ya ama yoldaydım büyük ihtimal :(

ahaha dünde baana öyle oldu biliyorum tam arayacağı dakikalar telefon çaldı bi baktım arkadaşım hemen kısa konuştum kapattım:52:

aynen öyle yaptım hemen duyabileyim diye :) Allahım bu süreçte hepimize sabır versin onlarada

Aminnnn işlerimiz rast gitsin inşallahhh

ahaha dünde baana öyle oldu biliyorum tam arayacağı dakikalar telefon çaldı bi baktım arkadaşım hemen kısa konuştum kapattım:52:

:52::52::52:Manyak olacaz bu gidişle

Sabah 164 gün gözüme çok az gözüküyordu şu an arttı mı ne sanki ? :( Niye aramadı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X