354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tatlım rahat ol her şekilde onlar sokuyorr acemilikte biraz zor olur ama ustada rahat edersiniz üzülme

Ustaliga girerken sokmasi lazim carsi izni hic olmayacak cunku girerken soktu soktu sokamadi birdaha olmaz. Ne tarz tel goturmeli ki akilli mi eski tip mi komutanlardan ve birden yapilan aramalardan nasil sakliyorlar telefonlari acaba

Ustaliga girerken sokmasi lazim carsi izni hic olmayacak cunku girerken soktu soktu sokamadi birdaha olmaz. Ne tarz tel goturmeli ki akilli mi eski tip mi komutanlardan ve birden yapilan aramalardan nasil sakliyorlar telefonlari acaba

Eski tip götürmesinde fayda var malum şarj etmek sorun olabiliyor

mutiiii, ben daha yeni fark ettim senin kurabiyecikler yaptığını

asker kurabiyesi de yaparsın di miiii

yemin töreninde süpriz yapmak istiyorum da askerimee

Canımm
Tabiki yaparım, sen özelden ulaş bana şekerim

Kızlaaaar askeri manisa merkezde olan var mı? Çok merak ediyorum iyi bir yer mi nasıl diye? Bugün teslim oldu çok zormuş sizlerden başka beni kimse anlayamaz yarın arar inşallah herkesin çabucak geçer

Kızlar hoşgeldiniz sanırım askerleriniz Şubat'ta gitti, Allah kavuştursun
Acemi ve usta birlikleri nereler? İlk sayfada bi' listemiz var oraya ekleyelim sizleri de

öğrenemedimki detayları bırkere konusabıldık ne zaman arasam baska asker cıkıyo bıktı herkes benden

canım sana bir türlü ulaşamıyorum alıntı ile cevaplamama rağmen yani dönüş alamıyorum askerlerimiz aynı yerde 9 bin kişiler şuan onu söyleyeyim önce epey telefon varmış sanırım yemin töreni 28 inde evci izni sıkıntılı görünüyor birde sen öğrendinmi sarıkamışta nerde yapıcak aynı yerse bulsunlar orda birbirlerini hem bizde birimiz ulaşamasa öbürüne haber verir

ayy ne zormuş hakikatten 2 dk sesini duymak dünyalar bedel bende bütün gece telefona yapışık gezdim ama arayamadı sabah 7 de aradı canım bugün sabır ve dua ile geçirsek hayırlısıyla

canım sıradan bir telefon olsun çünkü diğerleri ses ve görüntü kaydı açısındanda yakalattığında kötü olur aama diğer türlü sadece alo diyen bi telefon o kadar tepki çekmez

12:45 aşkımı uğurladım askere Allaha emanetsin bitanem :) İyi olacak herşey inşallah inşallah inşallah....................

selam kızlar askerlerını yollıyan varmııı aranızda keyıfler ne alemde bakalım :26:

yolladık birçoğumuz bende eşimi yolladım keyifler nasıl karışık :/ beklediğimden iyiyim ama sebebini bilmiorum fırtına öncesi sessizlik gibi şuan zaman hiiiç geçmicekmiş gibi hissediyorum

amin hepimizin başına.ustalık dahamı hızlı geçecek ki acemilik hemen bitsin isteyelim ?

usta daha hızlı geçer canım en azından telefonla ulaşmak süper olsa gerek baksana 2 dk konuşunca dünyalar bizim oluyor sabah aramış eşim duymadım çoookk üzüldüm ya sonra

Bugün yolladım taze askerimi :)) iyiyim ben oda iyiydi umarım hala da iyidir

çarşamba teslim oldu.iyi olmaya çalışıyoruz :)

iyidir iyiii

yolladık birçoğumuz bende eşimi yolladım keyifler nasıl karışık :/ beklediğimden iyiyim ama sebebini bilmiorum fırtına öncesi sessizlik gibi şuan zaman hiiiç geçmicekmiş gibi hissediyorum

Şimdiden hayırlı tezkereler kızlar merak etmeyiiin şimdi guclu oluuun sakın koyvermeyın cnku cok zamanla lazım olcaaak

usta daha hızlı geçer canım en azından telefonla ulaşmak süper olsa gerek baksana 2 dk konuşunca dünyalar bizim oluyor sabah aramış eşim duymadım çoookk üzüldüm ya sonra

en büyük korkum telefonda 1 cevapsız arama görmek
umarım ustalıkta cep tel. olur :)

Seninki kaçta teslim oldu kaçta aradı canım?
1 de oldu 4 de aradı ama gittiği yere göre değişir çok tel varmış sıra bekledikleri yerde sıra beklerken aramıştı işi varken yani.seninkinin işi olan yerlerde telefon olmayacak arayamacak belki.bide aksam 9.30dan sonra arıyor uyumadan önce

Şimdiden hayırlı tezkereler kızlar merak etmeyiiin şimdi guclu oluuun sakın koyvermeyın cnku cok zamanla lazım olcaaak

teşekkürler :)

Sağolun :) Ben iyiyim inşallah böyle devam eder
en büyük korkum telefonda 1 cevapsız arama görmek
umarım ustalıkta cep tel. olur :)

Kahrolurum var ya öyle bişey olursa

Anladım canım sağol Gideli 2 saat oldu. Fırsat bulur bulmaz ararım dedi bulunca arayacaktır iyi olsunda

teşekkürler :)

Son düzenleme:

Bende kahrolurum valla
Bence de ilk fırsatta arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…