354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyyy, çok mutlu oldum bunları duyduğumaaa

biz telefon kartını aldık zaten çoktan :) hem de yedeklii

peki canım başka yere sevk durumu oluyor muymuş?

2 gündür sadece 2 dk 50 saniye konuşmuş olmak ne kadar zormuş ya. ilk gününde aradı ama bugün tüm gün telefon elimde gezmeme rağmen aramadı, arayamadı. sahiden 0282 mutlulukmuş, tekrar gördüğümde bir daha anlayacağım.

Ben de 366 yi gördüğümde kalbimin nasil çarptığını tahmin edemezsiniz demicem ayni duyguları yasiyoruz çünkü, tahmin edebilirsiniz . Tlfu açtığımda resmen ilk üç saniye konusamadim heyecandan nefesim kesildi kalbim deli gibi çarptı, hiç böyle birşey yasamamistim , cok garip duygular bunlar

biz zaten okullar yüzünden farklı şehirlerdeydik, çok zor olmayacak diye avutuyordum kendi mi de, telefonla bile istediğin zaman görüşmek konuşmak, tek bir mesaj ne kadar değerliymiş insan yeni yeni anlıyor.

Bugün teslim oldu 1 buçukta, 6 bucukta aradi baska da yok
Seni kaçta aradi

Dün gitti biliyorsun bu sabah 10 da aradı akşam 7 de bide akşam 9.40da yatmadan aradı artık seninki arayamaz üzgünüm 10 da yat veriyolarmış bu bütün bölüklere aynıdır bence benimki 5. bölükteymiş bugün öğrendim.Benimkilerin bölüğünün kayıt işlemleri evraklar vs bugün tamamlanmış yarın eğitime katılacaklarmış yarın kaç kez arayacak merak ediyorum

Oooy yaa bende heyecanlanıyorum :)
Aaay az önce bana dedi ki seni her gün ararımda diğerlerini(ailesini) 2 3 günde bir ararım artık dedi Çok sevindim

canımm, seninki de mi Tekirdağ'da

Telini de alacakmış yanına ama midesi bulanır konuşamaz o yoldayken

Konuşur inşallah peki amacı içeri sokmak mı yoksa kapıda girerken oraya bırakmak mı ? Acemilikte telefon olmaz diyor da herkes benimki hiç götürmedi bıraktı evde

Kızlaaaar askeri manisa merkezde olan var mı? Çok merak ediyorum iyi bir yer mi nasıl diye? Bugün teslim oldu çok zormuş sizlerden başka beni kimse anlayamaz yarın arar inşallah herkesin çabucak geçer

Hep mal gibi kalan benim hep banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…