denedik bugün o ankesörlüde olmadı ama yanındakinde oluyormuş benimle konuşurken yanındaki tel çaldı tamam öğrendim dedi yarında onu deneriz
Aynen bizde bugun denedik başardık :)
oyyyy, yapma kuzum yaaa, arar seni de :)
öf sülale deme ya benimkinin sülalesi batsın.Neyse ki çok bağımlı değil.
Seninkide arar ev çok kalabalıktır belki dert etme arar birazdan mecbur arayacak napacak başka şansımı var
Şöyle canım o beni aradığında ben meşgule atıp aradığımda o açıyor direk :)
hı evet anca binince arayacakmış
Benimki düşkündür. Terminaldeler şu an
Demek ki bazısında oluyor bazısında olmuyor aradım ben açıldı benim sesim gitmiş ona ama onun sesi gelmedi kapattık geri aradı beni olmadı dedi
evet sorunlu Olabilir bazıları biz sorun yasamadık şükür :)
kızlar ban kaçıyorum
iyi geceler hepinize :13:
bakın şafağı bi gün daha attırmak üzeresiniz
hayırlı tezkereler kızlar
teşekkürler kırıkkale
Teşekkürler sizede az kalmış sizin iki hanelilere düşecek miyiz gelecek mi o günler :/ :)
darısı başınaa
gelecek gelecek iki hanelere düşene kdr biraz sıkıntınız olacak sonrası hızlı gidiyor sizi görünce bnmde en bastaki halim geldi gözümün önüne gerçekten kolay değil ama şimdi acemiliğin hızlı gecmesini isteyin bir an önce :107: :107: :107:
gelecek gelecek iki hanelere düşene kdr biraz sıkıntınız olacak sonrası hızlı gidiyor sizi görünce bnmde en bastaki halim geldi gözümün önüne gerçekten kolay değil ama şimdi acemiliğin hızlı gecmesini isteyin bir an önce :107: :107: :107:
amin hepimizin başına.ustalık dahamı hızlı geçecek ki acemilik hemen bitsin isteyelim ?
acemilikten sonra çift basamaklar dedik biz sonra plakalar sonra bulunduğun şehrin plakası derken geçiyor işte böyle avutuyoruz kendimizionu istiyoruz şuan ilk olarak sonrada bitmesini herhalde :)
evet cnm daha hızlı geciyor en basidi içeriye tel sokabiliyorlar o yüzden rahatlıyorsun :107:
acemilikten sonra çift basamaklar dedik biz sonra plakalar sonra bulunduğun şehrin plakası derken geçiyor işte böyle avutuyoruz kendimizi
evet cnm daha hızlı geciyor en basidi içeriye tel sokabiliyorlar o yüzden rahatlıyorsun :107:
acemilikten sonra çift basamaklar dedik biz sonra plakalar sonra bulunduğun şehrin plakası derken geçiyor işte böyle avutuyoruz kendimizi
tatlım rahat ol her şekilde onlar sokuyorr acemilikte biraz zor olur ama ustada rahat edersiniz üzülmeYa herkes ustalıkta telefon sokar diyor ama nasıl olacak bilmiyorum ya yakalanırsa nasıl saklıyorlar ki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?