354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar ban kaçıyorum

iyi geceler hepinize :13:

bakın şafağı bi gün daha attırmak üzeresiniz

teşekkürler kırıkkale

darısı başınaa

Teşekkürler sizede az kalmış sizin iki hanelilere düşecek miyiz gelecek mi o günler :/ :)

gelecek gelecek iki hanelere düşene kdr biraz sıkıntınız olacak sonrası hızlı gidiyor sizi görünce bnmde en bastaki halim geldi gözümün önüne gerçekten kolay değil ama şimdi acemiliğin hızlı gecmesini isteyin bir an önce :107: :107: :107:

amin hepimizin başına.ustalık dahamı hızlı geçecek ki acemilik hemen bitsin isteyelim ?

onu istiyoruz şuan ilk olarak sonrada bitmesini herhalde :)

amin hepimizin başına.ustalık dahamı hızlı geçecek ki acemilik hemen bitsin isteyelim ?

evet cnm daha hızlı geciyor en basidi içeriye tel sokabiliyorlar o yüzden rahatlıyorsun :107:

onu istiyoruz şuan ilk olarak sonrada bitmesini herhalde :)
acemilikten sonra çift basamaklar dedik biz sonra plakalar sonra bulunduğun şehrin plakası derken geçiyor işte böyle avutuyoruz kendimizi

ay inşallah darısı başımıza :)

Ya herkes ustalıkta telefon sokar diyor ama nasıl olacak bilmiyorum ya yakalanırsa nasıl saklıyorlar ki :18:

Ya herkes ustalıkta telefon sokar diyor ama nasıl olacak bilmiyorum ya yakalanırsa nasıl saklıyorlar ki :18:
tatlım rahat ol her şekilde onlar sokuyorr acemilikte biraz zor olur ama ustada rahat edersiniz üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…