Evet evet spora gel canim :)Spora mı geliyim canım
Evci izni askerlikten sayılıyor muymuş yoksa izninden mi düşüyor :)
Gelecem canım şu müzikle;Evet evet spora gel canim :)
Evciyi bilmiyorum ama dagitim izni askerlikten sayılmıyormus , ve evci izni mi dagitim izni m diye askerlere soruyorlarmis. Yani evci izni alirsa dağıtım izni alamaz mi . Boyleyse evci izni de askerlikten sayilmaz
Sağol canım :) bende sanırım ailesiyle gidecem :) çokta fazla değilmiş ya 22 gün sadece :) o zamana kadar 10 kilo verecem ben
herhangı bır akrabası yada ben nısanlısıyım cıkarırlarmı kiof beeea onlardan daha cok askerız burada
:) olmaz bildiğim kadariyla canimGelecem canım şu müzikle;
http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
zumba yapacam evde :))
İyiymiş güzelmiş o zaman :)) da şey şimdi ustalığa ne ara gidiliyor bu evci iznindeyken alıp götürsek onu olmaz mı :)
hı hı bende megan fox
anne baba yada evli kardeş diye biliyorum ama siz yinede bir sordurun. nişanlı çıkaramaz bence soyadı tutmadığı için
hı hı bende megan fox
(
aynen hatta ben neden illa evli kardeş diye sormuştum bekar hayatı yaşamasınlar diye demişti:) olmaz bildiğim kadariyla canim
Benim de bildigim birici derece akrabasi olmasi gerekiyor: (
görürsün bak yarın kilomu yazacam 22 gün sonra bi daha yazacam hıh :)
Bennu ailesi sayesinde izne çıkarıp nikahı kıyıp geri bırakırım onu o zaman
Spora mı geliyim canım
Evci izni askerlikten sayılıyor muymuş yoksa izninden mi düşüyor :)
Yapacammmmasker yarenleri izleyin beni
Heyttt aldım gazıkim tutar seniiiiiiiiiiiiiiii hadiiii güzeliiiiiiiiiiiiiiiim
Eyiymiş SÜPERMİŞ:)askerlikten sayılıyor ben biliyorum :)
inşallah diyelim madem
Oooh harekete geçtin wallaaBennu ailesi sayesinde izne çıkarıp nikahı kıyıp geri bırakırım onu o zaman
O zaman neden evci izni alan dagitim izni alamıyor, kac gün suresi biliyor musunaskerlikten sayılıyor ben biliyorum :)
Canimmmm verirsinnnnnnYapacammmmasker yarenleri izleyin beni
Oooh harekete geçtin wallaa
Bir ay sonra cizelgeni evli görüyormuşuz
Iki arada bi derede kiydim nikahi dersin artik
O zaman neden evci izni alan dagitim izni alamıyor, kac gün suresi biliyor musun
Canimmmm verirsinnnnnn
desem mi bilemedim ama bi 5-6 kilo gider bir ayda :)
Öyle bişey yaparsam Annem paralar beni valla sağlam yerim kalmaz1:
Veririm bence daha önce verdim çünkü 10'a yakın gidecek inşallah :)
aynen hatta ben neden illa evli kardeş diye sormuştum bekar hayatı yaşamasınlar diye demişti
olmayacak duaya amin
oldu canım nişanlisin bak burda daha o adima gelememiş olanlar var
Ablasıni yeni evlendirdik derken sözlüm de uçtu askere bakalim kismet ne zamana :)
Neyse kilo verme kismina gelince canim ayda 10 kilo sagliklisz , kolaylikla geri alabilme ihtimalin var bunun dışında Allah korusun saglik problemlerini de beraberinde getirir ama adim adim sağlıklı kilo verirsen
,verdigin kilolari koaylikla geri alamazsın hem de kendini daha dinc ve saglikli hissedersin
Oooh harekete geçtin wallaa
Bir ay sonra cizelgeni evli görüyormuşuz
Iki arada bi derede kiydim nikahi dersin artik
O zaman neden evci izni alan dagitim izni alamıyor, kac gün suresi biliyor musun
Canimmmm verirsinnnnnn
desem mi bilemedim ama bi 5-6 kilo gider bir ayda :)
al gazı alHeyttt aldım gazı
Eyiymiş SÜPERMİŞ:)
diyelim diyelim ben dedim
allah allah ben evli diye biliyordum aslındacanım evli-bekar diye bi ayrım olmaması lazım. çünkü benimkinin erkek kardeşi kasımda gitti askere, ocağın sonunda yemin törenleri vardı ve o zaman da müstakbel görümceciğim gitmişti yemin törenine tek başına (anne-baba yoktu), ve törenden sonra almıştı kardeşini istanbulda evine getirmişti, ertesi gün de usta birliğine göndermişti. bahsettiğim abla bekar bu arada, tek başına yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?