Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu saatten sonra arama ihtimali var mi
Kesinlikle öyle canım :) bizde günde 3 4 kere konusuyoruz çok şükür :) yemin törenleri 28şubatmış son derece rahat biryermiş çok memnun askerim gitmeden telefon kartı alsın suan kantınde yokmus getirteceklermiş sıkıntı yaşamaz alıp giderse bazıları almadan gelmiş arayamıyorlar diyordu :)
Bende ugurlayamadim gece 5de bindi o saate kadar bekledim telde konustuk baya amaBende kötü oluyorumen çok uğurlayamıyorum diye sinir oluyorum şu an öfffffffffffffffffffffffffffffffffff:85::85::85::85:
Bugün teslim oldu 1 buçukta, 6 bucukta aradi baska da yokAradimi ? Suanda yok 10/da yat demisler. Benimki aradi seninki bugun teslim olmustu degil mi ?
2 gündür sadece 2 dk 50 saniye konuşmuş olmak ne kadar zormuş ya. ilk gününde aradı ama bugün tüm gün telefon elimde gezmeme rağmen aramadı, arayamadı. sahiden 0282 mutlulukmuş, tekrar gördüğümde bir daha anlayacağım.
Ben de 366 yi gördüğümde kalbimin nasil çarptığını tahmin edemezsiniz demicem ayni duyguları yasiyoruz çünkü, tahmin edebilirsiniz . Tlfu açtığımda resmen ilk üç saniye konusamadim heyecandan nefesim kesildi kalbim deli gibi çarptı, hiç böyle birşey yasamamistim , cok garip duygular bunlar![]()
Bugün teslim oldu 1 buçukta, 6 bucukta aradi baska da yok
Seni kaçta aradi
Ben de 366 yi gördüğümde kalbimin nasil çarptığını tahmin edemezsiniz demicem ayni duyguları yasiyoruz çünkü, tahmin edebilirsiniz . Tlfu açtığımda resmen ilk üç saniye konusamadim heyecandan nefesim kesildi kalbim deli gibi çarptı, hiç böyle birşey yasamamistim , cok garip duygular bunlar![]()
Bende ugurlayamadim gece 5de bindi o saate kadar bekledim telde konustuk baya ama
2 gündür sadece 2 dk 50 saniye konuşmuş olmak ne kadar zormuş ya. ilk gününde aradı ama bugün tüm gün telefon elimde gezmeme rağmen aramadı, arayamadı. sahiden 0282 mutlulukmuş, tekrar gördüğümde bir daha anlayacağım.
Ben konuşamıyorum amabinince konuşuruz diyor ama konuşamayacaz biliyorum
((((((((((((
Binince nasıl arayacak peki?
Telini de alacakmış yanınaama midesi bulanır konuşamaz o yoldayken
![]()
Konuşur inşallah peki amacı içeri sokmak mı yoksa kapıda girerken oraya bırakmak mı ? Acemilikte telefon olmaz diyor da herkes benimki hiç götürmedi bıraktı evde
canımm, seninki de mi Tekirdağ'da![]()
Bırakacak canım içeri sokmayacak. Sokamaz ki zaten![]()