• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İş görüşmesine gidicem simdi hazirlaniyorum onun sonucuna göre iyi yada kötü olcam senden nbr canım :)
Hadi bakalım hayırlısı herşey gönlüne göre olsun canım konyada miydin sen?
Ben iyiyim gibi gibi :)
Günaydın canlar tek tek alıntı yapmıyorum bir yandan da 3'teki sınava çalışıyorum çünkü :1:
Sana da Günaydın tatlım kolay gelsin başarılar dilerim :)
Günaydııııııın .........
Sana daaaa canım benim ;) naparsin sen

Günaydın herkeseee :3:

Mutella sınavında başarılaaar :46:
Sana da Günaydın canımcım sana da iyi dersler :)

Sana da Günaydın tatlım kolay gelsin başarılar dilerim :)

Sana daaaa canım benim ;) naparsin sen

ben yeni uyandım bugünü nasıl aksam etsem diye düşünüyorum:o:o:o:o

Cok sükür safaklar bir gün daha azaldı.

benim yine özlem krizim tuttu yaa ne zormus yaa bu kadar nasıl dayandım ben yıcem kafayı yıcemmı yedım zaten gecmıyo zaman ya gecmıyo gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :14::14::14::14::14::14::14:

evet tatlım konyadayım :) neden gibi iyi ol yaa biz güçlü yarenleriz :34: :15:
yok ay enerjimi söndürdü bu iş yeri. problemler problemler problemler.. sanırım sonum sinre gibi olacak :14:
ınsallah cozulur sıkıntılar canım benım hem sınreye noldukı haberım yok :53:
benim yine özlem krizim tuttu yaa ne zormus yaa bu kadar nasıl dayandım ben yıcem kafayı yıcemmı yedım zaten gecmıyo zaman ya gecmıyo gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :14::14::14::14::14::14::14:

arada bı banada oluyo sonra geldıgını ve o gun neler gıycegımı nerelere gıdıcegımızı dunusyorum bıraz daha ıyı gelıyo :16:

Bendensin sendeee ooy anam oyyy

Selam herkese Naber kızlar:3:
Yoğundum bugün yazamadım pek

Selaaam bende çok yoğundum annem anneannemin başında hastahanede kalıyor ev yemek bana kaldı onunla uğraştım tüm gün:26: Şimdide uzandım öyle

evet tatlım konyadayım :) neden gibi iyi ol yaa biz güçlü yarenleriz :34: :15:

ınsallah cozulur sıkıntılar canım benım hem sınreye noldukı haberım yok :53:

arada bı banada oluyo sonra geldıgını ve o gun neler gıycegımı nerelere gıdıcegımızı dunusyorum bıraz daha ıyı gelıyo :16:

Sinre işinden ayrılıp eşinin yanına gitti :)

Selaaam bende çok yoğundum annem anneannemin başında hastahanede kalıyor ev yemek bana kaldı onunla uğraştım tüm gün:26: Şimdide uzandım öyle

Sinre işinden ayrılıp eşinin yanına gitti :)
Geçmiş olsun canım benim.
Dinlen bakalım bende uyuyacağım birazdan yorgunum

Günaydın kızlaarr cok sukur bir hafta daha bittii

Back