• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam milleeet :3::3::3:

memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..

dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm :53::53:

hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye :27::27:

döndü tabi hemen bana :27: cuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye :51:

ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınız :51: ev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım :35: okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..

hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm :56:

bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer :21::21::21:

şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete :ssz:

Ooooo süpermiş can arkadaşlarla geçirilen saatler cok başka olur

Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)

İnşallaaaahhhhhhhhh :16:

oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versin :ssz:

Uykudan açmı uyandın muti :1::1::1:

İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:

Bende merakla bekliyorum :) herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak falan diye olur ah ah hemen gelsin o günler :)

Ben tanımıyorum :50:

Aç uyandım aç uyucam bu gidişle :1:
Bişiler yemem lazım artık :1:

ayyyyyy az önce bi asker geldi kamuflajlı yüreğim hopladı komutanım hoşgeldin dedi avukatta :27::52::52:

Yavruum, kıyamam :1:
Ben de aynı şekilde oluyorum kalbim çarpıyor falan, kamuflaj desenli her şey gözüme çarpıyor :1:
Algıda seçicilik işte :1:

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah :ssz::ssz:
Kolay gelsin canım ya başımızda aynı dert :1:

selam milleeet :3::3::3:

memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..

dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm :53::53:

hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye :27::27:

döndü tabi hemen bana :27: cuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye :51:

ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınız :51: ev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım :35: okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..

hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm :56:

bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer :21::21::21:

şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete :ssz:

Gerçekten açım:26::56::56::56::56::56:

Ahhh pastalar kisir makarna öfff acıktıgımi hissettimmm

Günaydın kizlaaar :)

Ve şafak 51- Niğde :)

Ahhh pastalar kisir makarna öfff acıktıgımi hissettimmm

Ayyyyyy canım benim Kıyamam sana

Aç uyandım aç uyucam bu gidişle :1:
Bişiler yemem lazım artık :1:

ayyyyyy az önce bi asker geldi kamuflajlı yüreğim hopladı komutanım hoşgeldin dedi avukatta :27::52::52:

haha nasılda kısa süreli bir kalp çarpıntısı yaşamışsındır kıyamam :D

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah :ssz::ssz:

:27::27::27::27::27:

ama az yidimmm :26::26:

kısırı zaten akşam yemeği niyetine yedimm, kekten yarım dilim yedim, çiğ köfteden de 2 parça yedimmm :26::26:

Günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :72:

Günaydın canlar tek tek alıntı yapmıyorum bir yandan da 3'teki sınava çalışıyorum çünkü :1:

Back