• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kompleksli nedemek?? Allah askina birak ben burda durust oldugum icin senden biyle bi tepki aldim gelip yazdim konu acilmisken. Onuda ortqya yazdim ayrica sen tamamen ustune almissin. Aynen aynen rabbime sukurler olsun hep gonlume gore verdii:1:

Bende seni cok özledim nidam cok sevindim gerçekten askerin icin. Benimki tekirdagda seninkine yakin ama bana cok uzak malesef:( sinirlenme boşuna tatlım sanki biz kasitli yaptınız falan dedik resmen yargilaniyoruz şaka gibi ya. Zaten giderek tavrimiz ortaya koymusuz sanki kavga cikardik sucladik da gittik. Boşver :1:

Bence de art niyet arıyorsun. Bu kadar büyütmene de gerek yoktu. Gözden kaçmıştır olabilir, bi kaç kez üst üste denk gelmemiştir, benim alınganlığıma gelmiştir her şey olmuş olabilir ama bunu kompleks olarak nitelendirmen çok yakışıksız. Ben lafı uzatmamaya çalıştıkça tekrar tekrar başka mesajlarda 'laf sokuyorsun' cevap veren mi suçlu ve laf sokan oluyor acaba? Bence uzatma luna. Gerçekten bu kadar uzatıcak bişey yok. Bir de sözlerimi yeterince seçerek kullandığımı düşünüyorum. Aynı şekilde bir muamele beklerim.

Iyi niyetin için teşekkür etmek istedim canım cok zarifsin :42:

Gönderdim tatlim kos gel whatsapa muti grup yapti:1: bizim sinirlencek vaktmz yok:1:

Valla sanırım bugünkü sınavdan büte kaldım. Maalesef konsantre olamıyorum ya :26:

Ooo kimleri görüyorum :16:
Hoşgeldin canımmm nerelerdesin sen?
Nida ve sen gittiniz gelmediniz bi daha. Zaten sizden sonra adam yerine koyan da yok artık :1:

Oy mutim benim kiyamam sana ben.hosbuldum canım benim bi süre öyle uzak kaldim işte hem dediğin gibi yazdiklarim havada kalınca böylesi daha uygun diye düşündüm. :31: ama nidayi da seni de hic unutmadim o konuştuğumuz akşam özellikle canimin ici hala yanimdaydi ve mutluydum hemde sizin detseginiz cok güzeldi. Nasılsın askerin nasil yanina gidebiliomusun

o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani:19::19::19::19::19:

Valla bu gidişle benim de aynısı olacak kendim konuşmaktan çok sıkıldım çünkü...
Gidiyorum canım çok şükür yakın olunca, bi dağıtımda 2 kes de çarşı izninde gittim yanına. 18 gün sonra da evci çıkarcaz inşallah :16:
Evet canım o konuşmalar güzeldi gerçekten desteği hissediyorduk...
Sen ne yapıyorsun görüşüyor musunuz?

Doğrudur canım bana denk gelmemiştir güldüm zaten farkındaysan cümlemin sonunda :1:

Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)

Lunacim sözüm sana değil kuzum celallenme :1: alıntı yaptigim zamanlarda bile olan biseydi bahsettigim ama sebep bu değil tabiki sadece sosyal medyadan uzak durmayi tercih ettim bi süre.sen nasılsın bakalım askerin iyi mi biara sıkıntılı gunlerin vardı atlatabildinmi canım:29:

hı tabi tabi :63:

Askerim de bende İyiyim şükür işte düşe kalka, bi, küse bi barışa gidiyoruz şafak doğan güneşe:ssz:

Boyle dusunmene cok sevindim.ben kimsede art niyet aranadgm halde sadece skntmi belirttgim halde art niyetli ve kompleksli oldum. Ne diyeym bi kez daha cok uzuldum.

Canim bna ozelden sana ulasabilcgm bi numra yada faceini yaz konusalim:) canim bosver biz kotu olalim onun gozunde burda ondan baska kmse ustune alinmadi kendsi hararetlendi belki baska bi sorunu vardir bosverelim gitsin.

Gerçekten çok masraf evlilik, okulla zor olablir :31:

Canım benim ortada gerçekten bişey yok, geri dönüp sabırla okursan sayfaları ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bi geliyorum anlatıyorum 'kızlar bugün şöyle oldu böyle oldu' diye, ya 1 kişi cevap veriyor ya da hiç kimse. Sonra geliyorum 'Of çok sıkıldım askerimi özledim' diyorum ki bu en başlara daha görüşemezken, gördüğüm muamele çok kırıcı oluyor, yakınmış da ben de özledim mi diyecekmişim falan. Daha neler neler, en son da sınavlarımdan dem vurdum sıkıldım ettim yazdım 2 cümleyle ilgilenmek ya da ilgilenmiş gibi yapmak çok mu zor kimse kimseye yapmıyor mu Allah aşkına? Dikkatimi çekti ve evet gergin anıma denk geldi, kişiyi hedef alarak söylemedim ortaya konuştum çünkü bahsettiğim mesajları da ortaya yazıyorum ve gören cevaplıyor. Bazen gören de cevaplamıyor. Kimse zan altında kalmasın insan bazen aynı duyguları paylaştığı insanlardan destek bekliyor sadece olay bu. Kırıcı davranmaya, dikkat etmeden kelimeler kullanmaya hiç gerek yoktu. bunları da ortaya söylüyorum aslında kuzum alınma sakın olur mu?

İnşallah görüşürsünüz canımm,

Çok önceden beri olan bir konuymuş muti söyledıgınde okudum bende keşke gitmektense o zaman durumu izah etseydiniz tabiki bilinçli değil ama insanlar alıntılanmayan mesajları pek okumuyor demek ki daha dikkat ederdi herkes

Canim benim zaten lunayla aram iyiydi diyorum ya cagrfi beni burayaa hatta ama o zamanda soylesem demekki bu tepkiyi alacaktim ondan. Bukadar buyutulmeye ve kirmaya hic gerrk yoktu.

Canım demek ki sen böyle bişey yapmamışsan sana söylememişim bu sözü, kim bu şekilde davrandı inan isim veremem zaten ben de bilmiyorum, sadece söylediğin gibi böyle bi durum dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim burda olay çıksın ister miyim ben? İstediğim dertleşmek yani bu topiğin amacı bu zaten...

Ben gelirim yazarım canım neden gideyim ev sahibi benim :1:
Konuşmak isteyen yazar istemeyen yazmaz şu saatten sonra hiç de üzülmem açıkçası :1:

Gerçekten geri dönüp herkes okumalı ne olup ne bittiğini. Benim kullandığım yanlış kelime sayısı 1 taneyse bunun 10 katını vererek aslında olayın ne olduğunu göstermiş oldunuz. Allahta biliyor benim niyetim kötü değildi ama karşımdaki niyetler kötüymüş. Keşke bende böyle incitecek cevaplar vermeyi başarabilseydim. Bu huyumu bırakmam gerektiğini ne zaman öğreneceğim bilmiyorum. Demiştim yine diyeyim herkesin kalbine göre versin Allah. Topiğiniz sizin olsun hadi bana eyvallah..:31:

Askerim geldiğinde anlatmaya çekindim askeri yanında anlatıyor falan dersiniz diye ama anlatmak istiyorum rezilliğimi :D

Askerimle bi piknik alanına gittik yanımıza yicek bir şeyler aldık cıps kola gibi gittik hiç boş yer yok her yer dolu yanımızda halı gazetede yok askerimde ded hamak alalım kuralım onda otururuz :D Tamam olur dedim hamak aldık 1 saat rahat uğraştık hamağı kurmaya kuruyoruz oturuyorum yere iniyor hamak herkes bize bakıyor falan en sonunda başardık askerim oturdu test etti sende otur dedi oturmamla küüüüt diye bir ses ağacı kırdım hamağın bağlama ipleri koptu :D ikimizde yerdeyiz herkes bize bakıyor falan :D o oturduğunda bişey olmamış ben oturunca olmuş ben kiloluymuşum diye her gün dalga geçiyor artık :)
ama sonra tamir ettik kurduk birlikte uzandık romantik romantik :D

Gerçekten geri dönüp herkes okumalı ne olup ne bittiğini. Benim kullandığım yanlış kelime sayısı 1 taneyse bunun 10 katını vererek aslında olayın ne olduğunu göstermiş oldunuz. Allahta biliyor benim niyetim kötü değildi ama karşımdaki niyetler kötüymüş. Keşke bende böyle incitecek cevaplar vermeyi başarabilseydim. Bu huyumu bırakmam gerektiğini ne zaman öğreneceğim bilmiyorum. Demiştim yine diyeyim herkesin kalbine göre versin Allah. Topiğiniz sizin olsun hadi bana eyvallah..:31:

Çok güzel derlemişsin kafana göre bravo sana, keşke kendi mesajlarını da alıntılasaydın :1:
Kime ne ispat etmeye çalışıyorsun ki? Olay çıkaran sensin farkında mısın? Ya da tamam boşver ya biz kötü niyetliyiz grup olduk ve seni dışlamaya çalışıyoruz. Sana garezimiz var bizim.

Canim burda abartn tek kisi sensin. Kirici konusmaya ilk srn basladin bunu herkes gordu. "Niye duzgun konusuyomusum?' Agiz agiza vermis bunlar kompleks yapmislar.. bunlar bi insanin incinecegi laflar, demekki senin icin cok normal. Ben zaten basta belirtmisim ortaya konusmusum kimsenin alinmamsi gerektgini soylmsm. Sen kalktin kirici kelimlerinlevolayi su duruma getrdin ben.sahsen sana alinti yapip soylemsm gibi hraretlendin, cok yersizdi.

Çok güzel derlemişsin kafana göre bravo sana, keşke kendi mesajlarını da alıntılasaydın :1:
Kime ne ispat etmeye çalışıyorsun ki? Olay çıkaran sensin farkında mısın? Ya da tamam boşver ya biz kötü niyetliyiz grup olduk ve seni dışlamaya çalışıyoruz. Sana garezimiz var bizim.

haklisın :31: dur kendiminkileride alıntılayayım

:9:
Askerim geldiğinde anlatmaya çekindim askeri yanında anlatıyor falan dersiniz diye ama anlatmak istiyorum rezilliğimi :D

Askerimle bi piknik alanına gittik yanımıza yicek bir şeyler aldık cıps kola gibi gittik hiç boş yer yok her yer dolu yanımızda halı gazetede yok askerimde ded hamak alalım kuralım onda otururuz :D Tamam olur dedim hamak aldık 1 saat rahat uğraştık hamağı kurmaya kuruyoruz oturuyorum yere iniyor hamak herkes bize bakıyor falan en sonunda başardık askerim oturdu test etti sende otur dedi oturmamla küüüüt diye bir ses ağacı kırdım hamağın bağlama ipleri koptu :D ikimizde yerdeyiz herkes bize bakıyor falan :D o oturduğunda bişey olmamış ben oturunca olmuş ben kiloluymuşum diye her gün dalga geçiyor artık :)
:32: ayy kiyamam yaa koptum:9: hep ben rezil olurum saniyodum tek degilmisim. Agac saglam degilmis demekki şekerim:1:

Ahahaha yavrum ya kıyamam :1:
Şahsen ben sorun etmiyorum askeriyle görüşenleri :1: Yaz hatta canım ne güzel mutluluğunu paylaşmış oluruz :1:

:):):):):):):):):):):) sonu güzel bitmiş oda iyi

Hahaha trajikomikk olmuss iyi bari.sonu guzel btmis :16:

:):):):):):):):):):):) sonu güzel bitmiş oda iyi
aynen tek tesellim :D
Ahahaha yavrum ya kıyamam :1:
Şahsen ben sorun etmiyorum askeriyle görüşenleri :1: Yaz hatta canım ne güzel mutluluğunu paylaşmış oluruz :1:

Olsun hiç gürüşemeyenler var çekinirim anlatmaya ben :)
:9:
:32: ayy kiyamam yaa koptum:9: hep ben rezil olurum saniyodum tek degilmisim. Agac saglam degilmis demekki şekerim:1:

Tabi canımm zayıfım ben zaten :D gitmiş çürük ağaç seçmiş onun beceriksizliği :D

:22:
aynen tek tesellim :D

Olsun hiç gürüşemeyenler var çekinirim anlatmaya ben :)

Tabi canımm zayıfım ben zaten :D gitmiş çürük ağaç seçmiş onun beceriksizliği :D

Zayifiz tabi o yüzden ayca kaya topiklerinde geziyorum:9: ben hic gorusemeyenlerdenim tatlım ve sadece mutlu olurum senin icin ne guzel gulduk :) inan aklima bile gelmemisti niye paylaşmak istemedi ki diye düşündüm :)

Canım benim ortada gerçekten bişey yok, geri dönüp sabırla okursan sayfaları ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bi geliyorum anlatıyorum 'kızlar bugün şöyle oldu böyle oldu' diye, ya 1 kişi cevap veriyor ya da hiç kimse. Sonra geliyorum 'Of çok sıkıldım askerimi özledim' diyorum ki bu en başlara daha görüşemezken, gördüğüm muamele çok kırıcı oluyor, yakınmış da ben de özledim mi diyecekmişim falan. Daha neler neler, en son da sınavlarımdan dem vurdum sıkıldım ettim yazdım 2 cümleyle ilgilenmek ya da ilgilenmiş gibi yapmak çok mu zor kimse kimseye yapmıyor mu Allah aşkına? Dikkatimi çekti ve evet gergin anıma denk geldi, kişiyi hedef alarak söylemedim ortaya konuştum çünkü bahsettiğim mesajları da ortaya yazıyorum ve gören cevaplıyor. Bazen gören de cevaplamıyor. Kimse zan altında kalmasın insan bazen aynı duyguları paylaştığı insanlardan destek bekliyor sadece olay bu. Kırıcı davranmaya, dikkat etmeden kelimeler kullanmaya hiç gerek yoktu. bunları da ortaya söylüyorum aslında kuzum alınma sakın olur mu?

İnşallah görüşürsünüz canımm,

ben alınıyım mı peki üzerimeee:26::26: :27::27:

Bunu da açıklayım da ben en iyisi :1:
Biz nidayla aylardır görüşüyoruz canım, pembe de nidayla birbirlerini bulmuşken telefonlarını kaydetmek istediler ben de ikisi de bende olunca whatsapptan grup yaptım. Toplu konuşmak isteyen herkese de kapımız açıktır :1:
:42:

ben been beeeeen :3::3::3:

Merhaba kızlar bir kaçak geldi araniza :1: Nasılsıniz nasi gidiyo bekleyiş:72:

Valla sanırım bugünkü sınavdan büte kaldım. Maalesef konsantre olamıyorum ya :26:

Ooo kimleri görüyorum :16:
Hoşgeldin canımmm nerelerdesin sen?
Nida ve sen gittiniz gelmediniz bi daha. Zaten sizden sonra adam yerine koyan da yok artık :1:

Oy mutim benim kiyamam sana ben.hosbuldum canım benim bi süre öyle uzak kaldim işte hem dediğin gibi yazdiklarim havada kalınca böylesi daha uygun diye düşündüm. :31: ama nidayi da seni de hic unutmadim o konuştuğumuz akşam özellikle canimin ici hala yanimdaydi ve mutluydum hemde sizin detseginiz cok güzeldi. Nasılsın askerin nasil yanina gidebiliomusun

o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani:19::19::19::19::19:

Valla bu gidişle benim de aynısı olacak kendim konuşmaktan çok sıkıldım çünkü...
Gidiyorum canım çok şükür yakın olunca, bi dağıtımda 2 kes de çarşı izninde gittim yanına. 18 gün sonra da evci çıkarcaz inşallah :16:
Evet canım o konuşmalar güzeldi gerçekten desteği hissediyorduk...
Sen ne yapıyorsun görüşüyor musunuz?

Doğrudur canım bana denk gelmemiştir güldüm zaten farkındaysan cümlemin sonunda :1:

Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)

Lunacim sözüm sana değil kuzum celallenme :1: alıntı yaptigim zamanlarda bile olan biseydi bahsettigim ama sebep bu değil tabiki sadece sosyal medyadan uzak durmayi tercih ettim bi süre.sen nasılsın bakalım askerin iyi mi biara sıkıntılı gunlerin vardı atlatabildinmi canım:29:

hı tabi tabi :63:

Askerim de bende İyiyim şükür işte düşe kalka, bi, küse bi barışa gidiyoruz şafak doğan güneşe:ssz:

Ay maşallah mutim ne güzel ya ben hic göremedim o gunlerden sonra. Dagitimada gelemedi ayni yerde olunca. Konusuyoruz ama çok şükür Rabbime.yazici oldu benimki :1: heycanla bekliyorum. Evdeyim ben işte ayni yani. Etamin islerine merak saldim bakalım nereye kadar olur :1:

Sınavlar stresler biter mi canım hiç yaa...
Can sıkıyor gerçekten...

Gördüm canım ama bu saatte gördüm :1:
Cevap verdim bi de :32:

Taşlama demeyelim de sessiz sakin bir sitem benimki...
Sonuçta hiç kimseye bi zararım yok ama nedense görmezden geliniyorum. Bas bas bağırıp 'ben size küstüüüüm' demek de benim tarzım değil pek. Yine de problem değil yani canımı sıkmıyorum bunun için :1:
Sadece 'destek' aramak amacıyla, beklentisiyle buraya yazmak gelsin içimden isterdim. O kadar.
Evet canım kütüphaneci oldu ama her işi yapıyor yine de çok şükür rahat :16:

Burada kimse kimsenin düşmanı değil ki sitemin yersiz bence, belkide sen neden böyle bir şey hissediyorum diye düşünüp ondan sonra buraya sitemde bulunmalısın:31::31:

Ben de kimseyi düşmanım olarak görmüyorum canım zaten neden böyle ters bi yorum yapma ihtiyacı duydun ki?
Sitemimden rahatsız oluyorsan görmezden gelmeyi deneyebilirsin belki de ne dersin? :1:

Ben niye rahatsız olayım ki:1: Sadece kimsenin seni görmezden geldiği falan yokken ortada beni görmezden geliyorsunuz demeni ve bunu üst üste dile getirmene rağmen birçok yorumda kafama takmıyorum demeni anlamlandıramıyorum :31::31:

O halde boşver luna :1:

Oldu o zaman görüşürüzzzz:3::10::10:

Mutim seni cok iyi anliyorum bu yuzden baska yerde takiliyorum:) gormezden gelinmek moral bozuyor sitemde bulunman normal..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu sen mi söylüyorsun sana da çok ayıp :19:

Siz de mi konuşamadınız kuzum yaa gamzelim de konuşamadı son 10 gündür :31:

Gamzelim :54: Az kaldı hep yanında olcak inşallah :16:
Nida en başlarda sıkıntısını belirtip gitmişti zaten biz onunla konuşuyoruz sürekli ve mesajımı görünce kendi durumu aklına geldiği için yazdı öyle. Kimsenin bişey anlatmasına gerek yok ayrıca :1:

gerçekten komiksin muti :52::52::52::52: bence de kimsenin sana bişey anlatmasına gerek yok isteyen istediğini anlamakta özgür:34:

Nidaam nasılsın kuzum askerin nasil. Bence bu konulara hiç girme tekrar kalbin kirilir sadece.

yavrum napıyorsun :)
ben kaç kere nidayı gittim başka topikten çağırdım gel dedim biz konuşuruz dedim tamam dedi 1-2 kere gedli sonra tekrardan gelmemeye başladı
milletin ne garezi var ki de cevap vermesin bu nasıl bir komplekstir. Onlar topik ilk açıldığında başbaşa oldukları için sanki ağız birliği yapmışlar gibi bize cevap vermiyor kimse deyip duruyorlar. Ben haksızlık yapmam yapanada karşı çıkarım!. Tutmaya çalışıyorum kendimi ama tutamıyorum:50:

Olmuştur sanırım:31: o kadar konuşma içinde söylediğim tek yanlış kelime bu kırmızı alandakiyken işittiğim laflara tekrardan dönüp bakın :31: eğer gözümden kaçan varsa siz tekrardan gelip alıntılayın. İyi geceler size..

:22:

Zayifiz tabi o yüzden ayca kaya topiklerinde geziyorum:9: ben hic gorusemeyenlerdenim tatlım ve sadece mutlu olurum senin icin ne guzel gulduk :) inan aklima bile gelmemisti niye paylaşmak istemedi ki diye düşündüm :)

Sağol canım :16:
Ama işte normalde birbirimi tanımıyoruz herkes farklı bir karakter burada kim alınır kırılır bilemediğimden yazmaya çekinmiştim ortamdaki gerginlik dağılsın diye yazdım şimdide zaten :)

Şimdi olan tartışmalarda birbirimizin huyunu suyunu bilmediğimizden kaynaklı kimisi çabuk alınır kimisinin umrunda olmaz kimisinin direk yüzüne söylersin alınmaz kimisi alınır tanımıyoruz birbirimizi uzatmaya değmez ki şurada askerlerimiz bir kaç ay sonra döndüğünde zaten çok kimse girmez herkesin evlilik düğün telaşı olur :26:

[/COLOR]
Olmuştur sanırım:31: o kadar konuşma içinde söylediğim tek yanlış kelime bu kırmızı alandakiyken işittiğim laflara tekrardan dönüp bakın :31: eğer gözümden kaçan varsa siz tekrardan gelip alıntılayın. İyi geceler size..

Ben de sözlerimi yeterince özenle seçip kullandığımı düşünüyorum. Sana da iyi geceler.

Son düzenleme:
[/COLOR]

Herkes söylediği şeylerin farkında canım boşuna zahmet etmişsin kime neyi ispatlamaya çalışıyosun ki onu da anlamadım. Sanki şahsına söylenmiş gibi alınıp yargilamaya başladın cvp verilince de hoşuna gitmedi. Gitmek istiyosan bu senin tercihin. Burda kimse haklı haksiz secmiyo çünkü herkesin kendince haklı sebepleri var

Back