- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Kompleksli nedemek?? Allah askina birak ben burda durust oldugum icin senden biyle bi tepki aldim gelip yazdim konu acilmisken. Onuda ortqya yazdim ayrica sen tamamen ustune almissin. Aynen aynen rabbime sukurler olsun hep gonlume gore verdii![]()
Bende seni cok özledim nidam cok sevindim gerçekten askerin icin. Benimki tekirdagda seninkine yakin ama bana cok uzak malesefsinirlenme boşuna tatlım sanki biz kasitli yaptınız falan dedik resmen yargilaniyoruz şaka gibi ya. Zaten giderek tavrimiz ortaya koymusuz sanki kavga cikardik sucladik da gittik. Boşver
![]()
Bence de art niyet arıyorsun. Bu kadar büyütmene de gerek yoktu. Gözden kaçmıştır olabilir, bi kaç kez üst üste denk gelmemiştir, benim alınganlığıma gelmiştir her şey olmuş olabilir ama bunu kompleks olarak nitelendirmen çok yakışıksız. Ben lafı uzatmamaya çalıştıkça tekrar tekrar başka mesajlarda 'laf sokuyorsun' cevap veren mi suçlu ve laf sokan oluyor acaba? Bence uzatma luna. Gerçekten bu kadar uzatıcak bişey yok. Bir de sözlerimi yeterince seçerek kullandığımı düşünüyorum. Aynı şekilde bir muamele beklerim.
Iyi niyetin için teşekkür etmek istedim canım cok zarifsin![]()
Gönderdim tatlim kos gel whatsapa muti grup yaptibizim sinirlencek vaktmz yok
![]()
Valla sanırım bugünkü sınavdan büte kaldım. Maalesef konsantre olamıyorum ya :26:
Ooo kimleri görüyorum
Hoşgeldin canımmm nerelerdesin sen?
Nida ve sen gittiniz gelmediniz bi daha. Zaten sizden sonra adam yerine koyan da yok artık![]()
Oy mutim benim kiyamam sana ben.hosbuldum canım benim bi süre öyle uzak kaldim işte hem dediğin gibi yazdiklarim havada kalınca böylesi daha uygun diye düşündüm.ama nidayi da seni de hic unutmadim o konuştuğumuz akşam özellikle canimin ici hala yanimdaydi ve mutluydum hemde sizin detseginiz cok güzeldi. Nasılsın askerin nasil yanina gidebiliomusun
o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani![]()
Valla bu gidişle benim de aynısı olacak kendim konuşmaktan çok sıkıldım çünkü...
Gidiyorum canım çok şükür yakın olunca, bi dağıtımda 2 kes de çarşı izninde gittim yanına. 18 gün sonra da evci çıkarcaz inşallah![]()
Evet canım o konuşmalar güzeldi gerçekten desteği hissediyorduk...
Sen ne yapıyorsun görüşüyor musunuz?
Doğrudur canım bana denk gelmemiştir güldüm zaten farkındaysan cümlemin sonunda![]()
Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)
Lunacim sözüm sana değil kuzum celallenmealıntı yaptigim zamanlarda bile olan biseydi bahsettigim ama sebep bu değil tabiki sadece sosyal medyadan uzak durmayi tercih ettim bi süre.sen nasılsın bakalım askerin iyi mi biara sıkıntılı gunlerin vardı atlatabildinmi canım
![]()
hı tabi tabi
Askerim de bende İyiyim şükür işte düşe kalka, bi, küse bi barışa gidiyoruz şafak doğan güneşe![]()
Boyle dusunmene cok sevindim.ben kimsede art niyet aranadgm halde sadece skntmi belirttgim halde art niyetli ve kompleksli oldum. Ne diyeym bi kez daha cok uzuldum.
Canim bna ozelden sana ulasabilcgm bi numra yada faceini yaz konusalim:) canim bosver biz kotu olalim onun gozunde burda ondan baska kmse ustune alinmadi kendsi hararetlendi belki baska bi sorunu vardir bosverelim gitsin.
Gerçekten çok masraf evlilik, okulla zor olablir
Canım benim ortada gerçekten bişey yok, geri dönüp sabırla okursan sayfaları ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bi geliyorum anlatıyorum 'kızlar bugün şöyle oldu böyle oldu' diye, ya 1 kişi cevap veriyor ya da hiç kimse. Sonra geliyorum 'Of çok sıkıldım askerimi özledim' diyorum ki bu en başlara daha görüşemezken, gördüğüm muamele çok kırıcı oluyor, yakınmış da ben de özledim mi diyecekmişim falan. Daha neler neler, en son da sınavlarımdan dem vurdum sıkıldım ettim yazdım 2 cümleyle ilgilenmek ya da ilgilenmiş gibi yapmak çok mu zor kimse kimseye yapmıyor mu Allah aşkına? Dikkatimi çekti ve evet gergin anıma denk geldi, kişiyi hedef alarak söylemedim ortaya konuştum çünkü bahsettiğim mesajları da ortaya yazıyorum ve gören cevaplıyor. Bazen gören de cevaplamıyor. Kimse zan altında kalmasın insan bazen aynı duyguları paylaştığı insanlardan destek bekliyor sadece olay bu. Kırıcı davranmaya, dikkat etmeden kelimeler kullanmaya hiç gerek yoktu. bunları da ortaya söylüyorum aslında kuzum alınma sakın olur mu?
İnşallah görüşürsünüz canımm,
Çok önceden beri olan bir konuymuş muti söyledıgınde okudum bende keşke gitmektense o zaman durumu izah etseydiniz tabiki bilinçli değil ama insanlar alıntılanmayan mesajları pek okumuyor demek ki daha dikkat ederdi herkes
Canim benim zaten lunayla aram iyiydi diyorum ya cagrfi beni burayaa hatta ama o zamanda soylesem demekki bu tepkiyi alacaktim ondan. Bukadar buyutulmeye ve kirmaya hic gerrk yoktu.
Canım demek ki sen böyle bişey yapmamışsan sana söylememişim bu sözü, kim bu şekilde davrandı inan isim veremem zaten ben de bilmiyorum, sadece söylediğin gibi böyle bi durum dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim burda olay çıksın ister miyim ben? İstediğim dertleşmek yani bu topiğin amacı bu zaten...
Ben gelirim yazarım canım neden gideyim ev sahibi benim
Konuşmak isteyen yazar istemeyen yazmaz şu saatten sonra hiç de üzülmem açıkçası![]()
Gerçekten geri dönüp herkes okumalı ne olup ne bittiğini. Benim kullandığım yanlış kelime sayısı 1 taneyse bunun 10 katını vererek aslında olayın ne olduğunu göstermiş oldunuz. Allahta biliyor benim niyetim kötü değildi ama karşımdaki niyetler kötüymüş. Keşke bende böyle incitecek cevaplar vermeyi başarabilseydim. Bu huyumu bırakmam gerektiğini ne zaman öğreneceğim bilmiyorum. Demiştim yine diyeyim herkesin kalbine göre versin Allah. Topiğiniz sizin olsun hadi bana eyvallah..