354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim bna ozelden sana ulasabilcgm bi numra yada faceini yaz konusalim:) canim bosver biz kotu olalim onun gozunde burda ondan baska kmse ustune alinmadi kendsi hararetlendi belki baska bi sorunu vardir bosverelim gitsin.

Gönderdim tatlim kos gel whatsapa muti grup yapti bizim sinirlencek vaktmz yok

Bende tazminatı bekliyorum işte parayı bulunca insanlar ev araba alır ben evleneceğim

Canım ben derdimi sıkıntımı çok paylaşabilen biri değilim sıkıntım olduğunda pek girmiyorum okumuyorum yazılanları oyun bölümünde kafa dagıtmaya yada dizi film kısmında zaman geçirmeye çalısıyorum. Yazdıklarını okuyup baska muhabbetlere cevap verip sana cevap vermesem evet haksızım
diyeceğim ama öyle bir şeyde yok iyi oldu söylediğin daha çok dikkat ederiz :)

Iyi niyetin için teşekkür etmek istedim canım cok zarifsin

Canım demek ki sen böyle bişey yapmamışsan sana söylememişim bu sözü, kim bu şekilde davrandı inan isim veremem zaten ben de bilmiyorum, sadece söylediğin gibi böyle bi durum dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim burda olay çıksın ister miyim ben? İstediğim dertleşmek yani bu topiğin amacı bu zaten...

Iyi niyetin için teşekkür etmek istedim canım cok zarifsin

Ben teşekkür ederim de yapmayın kızlar soyutlamayın kendinizi ben hatırlıyorum biz seninle askerlerimizi tanıstıracaktık ben askerime bahsetmiştim ilk zamanlar muhabbetimiz vardı sonra koptun gittin :26:

Biz siz diye bi ayırıma gerek yok bence iki grup oluşturulmuş gibi

Bunu da açıklayım da ben en iyisi
Biz nidayla aylardır görüşüyoruz canım, pembe de nidayla birbirlerini bulmuşken telefonlarını kaydetmek istediler ben de ikisi de bende olunca whatsapptan grup yaptım. Toplu konuşmak isteyen herkese de kapımız açıktır

Kesinlikle öyle canım burada rahatlıyoruz çevremizde biizi birbirimizden daha iyi anlayabilecek kimse yok hepimiz sevdiğimiz adamları göndermişisiz hepimiz aynı dertte böyle gereksiz yere tartışma çıkmasın büyümesin hiç sende somutlama kendini :)

Benim telefonum akılsız

Ben gelirim yazarım canım neden gideyim ev sahibi benim
Konuşmak isteyen yazar istemeyen yazmaz şu saatten sonra hiç de üzülmem açıkçası

Ben teşekkür ederim de yapmayın kızlar soyutlamayın kendinizi ben hatırlıyorum biz seninle askerlerimizi tanıstıracaktık ben askerime bahsetmiştim ilk zamanlar muhabbetimiz vardı sonra koptun gittin :26:

Hatırlamaz miyim canım benim. Dedigim gibi sadece burdaki durumla alakasi yok ben sosyal aglardan uzak kalmayi tercih ettim. Muti gerekli aciklamayi yapmis ayrıca alimcagn bi durum yok gelmek istersen her zaman bekleriz :)

Ben gelirim yazarım canım neden gideyim ev sahibi benim
Konuşmak isteyen yazar istemeyen yazmaz şu saatten sonra hiç de üzülmem açıkçası

hahah ev sahibi iyimiş

Hatırlamaz miyim canım benim. Dedigim gibi sadece burdaki durumla alakasi yok ben sosyal aglardan uzak kalmayi tercih ettim. Muti gerekli aciklamayi yapmis ayrıca alimcagn bi durum yok gelmek istersen her zaman bekleriz :)

Gelmek isterimde telefonumun teknolojisi buna izin vermiyor

hahah iyi olur kahrolsun kapitalizm

Babam da bugün akılsız telefonuyla fotoğraf çekiyorum poz ver diyo bana
O telefonlar bizimkilerden daha akıllı ya kafayı yiyor bi süre sonra bunlar

Öyle deme eskide kaldın diyenler canım sende WhatsApp yok mu diye ezenler babanın yaptığı gibi bi selfie yapalım diyenler

Ya polis okuluna girdiğimde askerim hediye etmişti o okulda kameralı yasaktı ondan ayrılamıyorum kıymetli manevi :26:

O zaman sana bi tane de hat alalım, sadece askerinle o telfondan görüş, diğeriyle de bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…