- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Canim bna ozelden sana ulasabilcgm bi numra yada faceini yaz konusalim:) canim bosver biz kotu olalim onun gozunde burda ondan baska kmse ustune alinmadi kendsi hararetlendi belki baska bi sorunu vardir bosverelim gitsin.
Gerçekten çok masraf evlilik, okulla zor olablir
Canım benim ortada gerçekten bişey yok, geri dönüp sabırla okursan sayfaları ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bi geliyorum anlatıyorum 'kızlar bugün şöyle oldu böyle oldu' diye, ya 1 kişi cevap veriyor ya da hiç kimse. Sonra geliyorum 'Of çok sıkıldım askerimi özledim' diyorum ki bu en başlara daha görüşemezken, gördüğüm muamele çok kırıcı oluyor, yakınmış da ben de özledim mi diyecekmişim falan. Daha neler neler, en son da sınavlarımdan dem vurdum sıkıldım ettim yazdım 2 cümleyle ilgilenmek ya da ilgilenmiş gibi yapmak çok mu zor kimse kimseye yapmıyor mu Allah aşkına? Dikkatimi çekti ve evet gergin anıma denk geldi, kişiyi hedef alarak söylemedim ortaya konuştum çünkü bahsettiğim mesajları da ortaya yazıyorum ve gören cevaplıyor. Bazen gören de cevaplamıyor. Kimse zan altında kalmasın insan bazen aynı duyguları paylaştığı insanlardan destek bekliyor sadece olay bu. Kırıcı davranmaya, dikkat etmeden kelimeler kullanmaya hiç gerek yoktu. bunları da ortaya söylüyorum aslında kuzum alınma sakın olur mu?
Iyi niyetin için teşekkür etmek istedim canım cok zarifsinBende tazminatı bekliyorum işte parayı bulunca insanlar ev araba alır ben evleneceğim
Canım ben derdimi sıkıntımı çok paylaşabilen biri değilim sıkıntım olduğunda pek girmiyorum okumuyorum yazılanları oyun bölümünde kafa dagıtmaya yada dizi film kısmında zaman geçirmeye çalısıyorum. Yazdıklarını okuyup baska muhabbetlere cevap verip sana cevap vermesem evet haksızım
diyeceğim ama öyle bir şeyde yok iyi oldu söylediğin daha çok dikkat ederiz :)
Bende tazminatı bekliyorum işte parayı bulunca insanlar ev araba alır ben evleneceğim
Canım ben derdimi sıkıntımı çok paylaşabilen biri değilim sıkıntım olduğunda pek girmiyorum okumuyorum yazılanları oyun bölümünde kafa dagıtmaya yada dizi film kısmında zaman geçirmeye çalısıyorum. Yazdıklarını okuyup baska muhabbetlere cevap verip sana cevap vermesem evet haksızım
diyeceğim ama öyle bir şeyde yok iyi oldu söylediğin daha çok dikkat ederiz :)
Gönderdim tatlim kos gel whatsapa muti grup yaptibizim sinirlencek vaktmz yok
Iyi niyetin için teşekkür etmek istedim canım cok zarifsin
Biz siz diye bi ayırıma gerek yok bence iki grup oluşturulmuş gibi
Canım demek ki sen böyle bişey yapmamışsan sana söylememişim bu sözü, kim bu şekilde davrandı inan isim veremem zaten ben de bilmiyorum, sadece söylediğin gibi böyle bi durum dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim burda olay çıksın ister miyim ben? İstediğim dertleşmek yani bu topiğin amacı bu zaten...
Bunu da açıklayım da ben en iyisi
Biz nidayla aylardır görüşüyoruz canım, pembe de nidayla birbirlerini bulmuşken telefonlarını kaydetmek istediler ben de ikisi de bende olunca whatsapptan grup yaptım. Toplu konuşmak isteyen herkese de kapımız açıktır
Kesinlikle öyle canım burada rahatlıyoruz çevremizde biizi birbirimizden daha iyi anlayabilecek kimse yok hepimiz sevdiğimiz adamları göndermişisiz hepimiz aynı dertte böyle gereksiz yere tartışma çıkmasın büyümesin hiç sende somutlama kendini :)
Ben teşekkür ederim de yapmayın kızlar soyutlamayın kendinizi ben hatırlıyorum biz seninle askerlerimizi tanıstıracaktık ben askerime bahsetmiştim ilk zamanlar muhabbetimiz vardı sonra koptun gittin :26:
Benim telefonum akılsız
Ben gelirim yazarım canım neden gideyim ev sahibi benim
Konuşmak isteyen yazar istemeyen yazmaz şu saatten sonra hiç de üzülmem açıkçası
Hatırlamaz miyim canım benim. Dedigim gibi sadece burdaki durumla alakasi yok ben sosyal aglardan uzak kalmayi tercih ettim. Muti gerekli aciklamayi yapmis ayrıca alimcagn bi durum yok gelmek istersen her zaman bekleriz :)
Akillandiralim
hahah ev sahibi iyimiş
Gelmek isterimde telefonumun teknolojisi buna izin vermiyor
hahah iyi olur kahrolsun kapitalizm
hahah ev sahibi iyimiş
Gelmek isterimde telefonumun teknolojisi buna izin vermiyor
hahah iyi olur kahrolsun kapitalizm
Babam da bugün akılsız telefonuyla fotoğraf çekiyorum poz ver diyo bana
O telefonlar bizimkilerden daha akıllı ya kafayı yiyor bi süre sonra bunlar
Öyle deme eskide kaldın diyenler canım sende WhatsApp yok mu diye ezenler babanın yaptığı gibi bi selfie yapalım diyenler
Ya polis okuluna girdiğimde askerim hediye etmişti o okulda kameralı yasaktı ondan ayrılamıyorum kıymetli manevi :26:
Yaşasın tam bağımsız Türkiye!
:)) yaninda bedava kamuflajli cekim
:)) yaninda bedava kamuflajli cekim
Buna hayır demem bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?