Gerçekten çok masraf evlilik, okulla zor olablir
Canım benim ortada gerçekten bişey yok, geri dönüp sabırla okursan sayfaları ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bi geliyorum anlatıyorum 'kızlar bugün şöyle oldu böyle oldu' diye, ya 1 kişi cevap veriyor ya da hiç kimse. Sonra geliyorum 'Of çok sıkıldım askerimi özledim' diyorum ki bu en başlara daha görüşemezken, gördüğüm muamele çok kırıcı oluyor, yakınmış da ben de özledim mi diyecekmişim falan. Daha neler neler, en son da sınavlarımdan dem vurdum sıkıldım ettim yazdım 2 cümleyle ilgilenmek ya da ilgilenmiş gibi yapmak çok mu zor kimse kimseye yapmıyor mu Allah aşkına? Dikkatimi çekti ve evet gergin anıma denk geldi, kişiyi hedef alarak söylemedim ortaya konuştum çünkü bahsettiğim mesajları da ortaya yazıyorum ve gören cevaplıyor. Bazen gören de cevaplamıyor. Kimse zan altında kalmasın insan bazen aynı duyguları paylaştığı insanlardan destek bekliyor sadece olay bu. Kırıcı davranmaya, dikkat etmeden kelimeler kullanmaya hiç gerek yoktu. bunları da ortaya söylüyorum aslında kuzum alınma sakın olur mu?