354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Siz de mi konuşamadınız kuzum yaa gamzelim de konuşamadı son 10 gündür

Benim askerim bi binbaşının yanında onlar arazide oldugundan onun binbaşı görevli orada 12 1 e kadar tutuyor yanında konusamıyoruz o yüzden

aaaaaaaaaaaaaaaaaaakayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lunaaaaaaaa ?
Ben en son pazar günü gittim

oo sen hepimizden iyisin :) bende askerimle asker kıyafetli resim çektirmek istiyorum yaaa herkesin var galiba

Ya ben kimsenin bile isteye kişi odaklı cevap vermeyeceğini sanmıyorum kızlar size sürekli denk gelmiş sizde alınmışsınız ben kendi adıma öyle bir şey yapmıyorum kimseninde yapacağını sanmıyorum :) Tartışmaya dönmesin olay :26:

Nidaam nasılsın kuzum askerin nasil. Bence bu konulara hiç girme tekrar kalbin kirilir sadece.

Benim de yok kamuflajlı askerimle fotoğrafım yaa
Çok şükür kuzum yaa Rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin, yük vermesin hiç birimize...
Neyse canım az kalmış sizin de, döndüğünde bi daha hiç gitmicek Allahımm o günlere bi kavuşsak

yavrum napıyorsun :)
ben kaç kere nidayı gittim başka topikten çağırdım gel dedim biz konuşuruz dedim tamam dedi 1-2 kere gedli sonra tekrardan gelmemeye başladı
milletin ne garezi var ki de cevap vermesin bu nasıl bir komplekstir. Onlar topik ilk açıldığında başbaşa oldukları için sanki ağız birliği yapmışlar gibi bize cevap vermiyor kimse deyip duruyorlar. Ben haksızlık yapmam yapanada karşı çıkarım!. Tutmaya çalışıyorum kendimi ama tutamıyorum

Mutim seni cok iyi anliyorum bu yuzden baska yerde takiliyorum:) gormezden gelinmek moral bozuyor sitemde bulunman normal..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pişt hayatım görmezden gelinmek değilde ben ilk gördüm seni simdi.. kısa dönem misin sen

Amin canım.Döndüğünde benim üni işleri olacak belkide ben gideceğim yine aynı şehirde olmayacağız bizim çok olaylı oldu aynı şehirde bi kalamadık :)

Canımıniçi anladım senide ama alttan alıver 1 kiş değil 3üde aynı şeyi söylüyor demek ki kırılmışlar bilinçli yapılan hiçbir şey yok tabi ki :)

Aaa evlilik ne zaman sizin o zaman?

Laflarina dikkat edersen sevinirim.zaten yazdim ben kimseyle kisisel bi problemim yok ayrca hakkini yiyemem cagirdin sirf sni kirmamak icin geldim buraya kimseninde art niyetli oldugunu soylemedim sen nasil dolmussun ya soyle soyle sanki sana burda sen art niyetlisin dedim ben gayet sakin konusurken gelmissin bunlar kompleksli agiz agza vermisler diyorsun nekadar kirici laflar bunlar hic yakistramadim sana. Sen niye ustune alindin o ayri bi konu zaten cagrdin bni buraya yarasi olan gocunur.

Yaaaa ağlıcam şimdi ben bugun sesini duyamadım. Mesajlasamadikta ve şuan çıldırmamak elde değil :14 :14

Ben bas bas bagiriyorum kimsede art miyet aramiyorum diyee ama anlayan kimm bu kadar buyuk tepki alcagimi bilseydim bukadar durust olmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…