354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Amin inşallah bir site var video falan izliyordum oradan 1 ay öncesine kadar o zamandan beri bakmadım hiç. Sana yollayım onu bak bi istersen yardımcı oluyor baya iyi.
Tabiki canim isterim , dershaneye falan gidiyordum ara tatile girdik , video cok iyi olur :)

Hadi yaa gelir herhalde canım ya dağıtım iznine onlar kısa dönem :/
bilmiyorum

canım benim erkek arkadaşım da saat 1 gibi teslim oldu o da kastamonuda, telefonun çok olduğunu söylemen çok sevindirdi beni, teslim olduğu gün aradı mı seni acaba

dün teslim oldu işte dün 3 kere aradı bugunde sabah aradı halen aramadı

bilmiyorum

dün teslim oldu işte dün 3 kere aradı bugunde sabah aradı halen aramadı

allah sabır versin canım, akşam arar inşallah. Teslim olalı 4 saat oldu halen aramadı nefes alamıyorum resmen o kadar kötüyüm ki bakalım 6 ay nasıl geçecek

allah sabır versin canım, akşam arar inşallah. Teslim olalı 4 saat oldu halen aramadı nefes alamıyorum resmen o kadar kötüyüm ki bakalım 6 ay nasıl geçecek

ustası nereye çıktı peki.sakin ol telaşlıdır vakti olmamıştır arar en kötü 9dan sonra arar 9da içtimamı iştimami bişey varmış dün çok beklemişler bahçede sogukmuş içlik giysin seninkide söyle.
benimki hem kendi götürdüğünü hem askeriyenin verdiğini giymiş aslında eskişehirden ötürü soguga cok alıskındır ama orda üşümüş

usta birliği afyon patnosa çıktı komando olarak yapacak, iyi ki söyledin içlik meselesini ararsa muhakkak söylerim söylediğin için çok teşekkür ederim seninkinin usta birliği neresi çıktı :)

usta birliği afyon patnosa çıktı komando olarak yapacak, iyi ki söyledin içlik meselesini ararsa muhakkak söylerim söylediğin için çok teşekkür ederim seninkinin usta birliği neresi çıktı :)

Oooof of hiç sorma.Şırnak..

pardon ağrı yerine afyon yazmışım ya bu kastamonuya giden çoğu kişi doğuya veriliyormuş zaten üzüldüm allah sabır versin ikinize de allahtan kısa dönem

bende afyonu görünce aa ne güzel keşke bizimde afyon olsa dedim eskişehire çok yakın :)
yemin töreni 28 indeymiş bu arada :)

selam kızlarrr, nasıl gidiyor bakalım, çok zor mu beklemek benim çilem pazar itibariyle başlayacak, zaman yaklaştıkça korkmaya ve üzülmeye başladımmm

bende afyonu görünce aa ne güzel keşke bizimde afyon olsa dedim eskişehire çok yakın :)
yemin töreni 28 indeymiş bu arada :)

Tekirdağa askerlerini göndermiş olanlar da bizi bilgilendirseler bu konuda çok mutlu oluruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…