• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Spora mı geliyim canım :8::8:

Evci izni askerlikten sayılıyor muymuş yoksa izninden mi düşüyor :)
Evet evet spora gel canim :)
Evciyi bilmiyorum ama dagitim izni askerlikten sayılmıyormus , ve evci izni mi dagitim izni m diye askerlere soruyorlarmis. Yani evci izni alirsa dağıtım izni alamaz mi . Boyleyse evci izni de askerlikten sayilmaz

Evet evet spora gel canim :)
Evciyi bilmiyorum ama dagitim izni askerlikten sayılmıyormus , ve evci izni mi dagitim izni m diye askerlere soruyorlarmis. Yani evci izni alirsa dağıtım izni alamaz mi . Boyleyse evci izni de askerlikten sayilmaz
Gelecem canım şu müzikle;
http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
zumba yapacam evde :))
İyiymiş güzelmiş o zaman :)) da şey şimdi ustalığa ne ara gidiliyor bu evci iznindeyken alıp götürsek onu olmaz mı :)

Son düzenleme:
Sağol canım :) bende sanırım ailesiyle gidecem :) çokta fazla değilmiş ya 22 gün sadece :) o zamana kadar 10 kilo verecem ben :P

hı hı bende megan fox :D

herhangı bır akrabası yada ben nısanlısıyım cıkarırlarmı ki:ssz:of beeea onlardan daha cok askerız burada:37:

anne baba yada evli kardeş diye biliyorum ama siz yinede bir sordurun. nişanlı çıkaramaz bence soyadı tutmadığı için :(

Gelecem canım şu müzikle;
http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
zumba yapacam evde :))
İyiymiş güzelmiş o zaman :)) da şey şimdi ustalığa ne ara gidiliyor bu evci iznindeyken alıp götürsek onu olmaz mı :)
:) olmaz bildiğim kadariyla canim

hı hı bende megan fox :D

anne baba yada evli kardeş diye biliyorum ama siz yinede bir sordurun. nişanlı çıkaramaz bence soyadı tutmadığı için :(

Benim de bildigim birici derece akrabasi olmasi gerekiyor: (

Bennu ailesi sayesinde izne çıkarıp nikahı kıyıp geri bırakırım onu o zaman :P:17:
Oooh harekete geçtin wallaa :60:
Bir ay sonra cizelgeni evli görüyormuşuz :60:
Iki arada bi derede kiydim nikahi dersin artik :60:

askerlikten sayılıyor ben biliyorum :)
O zaman neden evci izni alan dagitim izni alamıyor, kac gün suresi biliyor musun

Yapacammmm:35: asker yarenleri izleyin beni :8::21::24::32:
Canimmmm verirsinnnnnn
desem mi bilemedim ama bi 5-6 kilo gider bir ayda :)

O zaman neden evci izni alan dagitim izni alamıyor, kac gün suresi biliyor musun

Canimmmm verirsinnnnnn

Öyle bişey yaparsam Annem paralar beni valla sağlam yerim kalmaz :1::1:1:

Veririm bence daha önce verdim çünkü 10'a yakın gidecek inşallah :):17:

Öyle bişey yaparsam Annem paralar beni valla sağlam yerim kalmaz :1::1:1:

Veririm bence daha önce verdim çünkü 10'a yakın gidecek inşallah :):17:

:60::60: oldu canım nişanlisin bak burda daha o adima gelememiş olanlar var :60:
Ablasıni yeni evlendirdik derken sözlüm de uçtu askere bakalim kismet ne zamana :)
Neyse kilo verme kismina gelince canim ayda 10 kilo sagliklisz , kolaylikla geri alabilme ihtimalin var bunun dışında Allah korusun saglik problemlerini de beraberinde getirir ama adim adim sağlıklı kilo verirsen
,verdigin kilolari koaylikla geri alamazsın hem de kendini daha dinc ve saglikli hissedersin

aynen hatta ben neden illa evli kardeş diye sormuştum bekar hayatı yaşamasınlar diye demişti

olmayacak duaya amin :D

canım evli-bekar diye bi ayrım olmaması lazım. çünkü benimkinin erkek kardeşi kasımda gitti askere, ocağın sonunda yemin törenleri vardı ve o zaman da müstakbel görümceciğim gitmişti yemin törenine tek başına (anne-baba yoktu), ve törenden sonra almıştı kardeşini istanbulda evine getirmişti, ertesi gün de usta birliğine göndermişti. bahsettiğim abla bekar bu arada, tek başına yaşıyor.

:60::60: oldu canım nişanlisin bak burda daha o adima gelememiş olanlar var :60:
Ablasıni yeni evlendirdik derken sözlüm de uçtu askere bakalim kismet ne zamana :)
Neyse kilo verme kismina gelince canim ayda 10 kilo sagliklisz , kolaylikla geri alabilme ihtimalin var bunun dışında Allah korusun saglik problemlerini de beraberinde getirir ama adim adim sağlıklı kilo verirsen
,verdigin kilolari koaylikla geri alamazsın hem de kendini daha dinc ve saglikli hissedersin

Allah tez zamanda kısmet etsin inşallah size de :) 5-6 sene önce 41 kiloya düşmüştüm sonra 49-50'lerde dolandım almadım kilo falan son bir senede bazı sıkıntılar yaşadım ve şu an 70'im :17: en geç haziran temmuza kadar eski formuma geri dönmem lazım kısmetse evlilik falan olacakta inşallah:17::17::nazar::nazar:

Canimmmm verirsinnnnnn

öyle bişey mi var nerde okudun acaba canım ? evci izni sürekli alınabiliyor diye biliyorum belkide ben yanlış biliyorumdur

canım evli-bekar diye bi ayrım olmaması lazım. çünkü benimkinin erkek kardeşi kasımda gitti askere, ocağın sonunda yemin törenleri vardı ve o zaman da müstakbel görümceciğim gitmişti yemin törenine tek başına (anne-baba yoktu), ve törenden sonra almıştı kardeşini istanbulda evine getirmişti, ertesi gün de usta birliğine göndermişti. bahsettiğim abla bekar bu arada, tek başına yaşıyor.
allah allah ben evli diye biliyordum aslında

Back
X