354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaaah bebegim ben burayada pek az geldimm biliyosun mazaretimiii affeett

Kızlar herkes teskere tarihini ve kullandıysa kaç gün izin kullandığını yazabilir mi?
Muti hiç izin kullanmadık temmuz 20 si tezkere tarihimiz :)

Canım susmak en güzel cevap , ciddiye alma umursama ,konussun sussun kendi halinde , ben öyle yapıyorum çoğu zaman , canimi sıkacak birşey mi söylüyor birisi , konuşsun sussun diyorum cevap verip ciddiye bile almiyorum vee kafam rahat :)

Canım zaten yazmıştım ben seni de.

Kizlar deprem ((
Ablam lüleburgazda agliyo cok kotu oldum 99 depreminin aynisiydi cok sallandik diyo esi de gorevde yegenimle tek basinlar cok tedirginim

Kizlar deprem ((
Ablam lüleburgazda agliyo cok kotu oldum 99 depreminin aynisiydi cok sallandik diyo esi de gorevde yegenimle tek basinlar cok tedirginim

merkesi gökçeadaymışş ben de askerim için endişelendimm, zaten sesini de dyamıyorumm

burda bile fena hissettim ben yaaa, yatak bildiğin sallandı beşik gibi :18::18:

annemler de akçayda, orda da çok hissedilmiştir muhtemelen :18::18:

Malesef askerinde annenlerde baya hissetmislerdir canim Allah can kaybi yasatmasin kimseye

Gecmis olsun kizlarr.Bizde burdan uzulduk

annemlerle konuştum, çok fena sallandı dedi annem :18: dışarı çıkmışlar hemen :18:

askerimi aradım ama tatbikatta oldukları için konuşamadım. açan kişi, onlar tatbikatta olduğu için dışardalar dedi, ben görünce söylerim arar sizi dedi..

Çok geçmiş olsun canım inşallah askerinle de konuşursun en kısa zamanda.

amin canımm :18::18:

ayyy çok endişeliyim şu an her ikisi için deee :18::18::18::18:
Bende ablam yegenim ve dagin basinda biyerde tatbikatta olan enistem icin
Cok sukurki can kaybi yok simdilik
Allaha cook sukur daha soma cok tazeyken sureklo felaket

Ablamda cok fenaydi diyor. Arar meraklanma gokceadada bile yıkık yok biraaz korkmuslardir o kadar.
Telefonu aranmiyor ablamin. Sinir oldum ya

cep telefon hatlarında sıkıntı var şu an, ben de arama yapamıyorum, annemler de beni arayamamış. özlem ablam da beni aramaya çalışmmış, o da arayamamış. evde ev telefonu var bizim, ben ordan arayarak ulaştım hepsine.

Ev telefonu yok bizimkilerin poofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…