Günaydııınnn yarenleeeerrr bir hafta daha geçtii yuppiiiiiiiii
Günaydın kızlaar
Eklediiiiiiiiiim
Bir sıkıntı mı var benim bilmediğim anlamadım
günaydın kızlaaarrrrnişanlım hastalanmış. hastaneye sevk etmişler kulak burun boğazdan. ilaç vermişler sesi kötü geliyordu. burada boğazları burnu bi iyileşemedi garibim yaaa inşallah daha sonra kalıcı şeyler olmaz
Canım benimmmm çok geçmiş olsuuunnnnnnn.Üzüldüm şimdi .Bu boğaz şişliği kimilerinde psikolojik ve stressten oluyor.Benim çalıştığım abinin mesela oğlu her sınav döneminde boğazları şiş oluyorrr
günaydın kızlaaarrrrnişanlım hastalanmış. hastaneye sevk etmişler kulak burun boğazdan. ilaç vermişler sesi kötü geliyordu. burada boğazları burnu bi iyileşemedi garibim yaaa inşallah daha sonra kalıcı şeyler olmaz
Benide ekle nereye ekleşiyonuzzz
Kızlar dun aksam benimki ' Hadi telefonu kapatiyorum askm seni seviyorum iyi geceler ' mesajini yanlislikla komutanina atmis. Komutani ise 'Gelirsem ben seni oraya kapatirim ' diye cevap yazmis ahahaahaha neyseki sorun cikmamis
Aaa gecmis olsun insallah kalici olmaz
Günaydınnn
Çok geçmiş olsun canımm, 1 aydır ben de iyileşemedim boğazdan, inşallah aynı durum değildir, hastaneye sevk aldıysa iyileşmeden göndermezler inşallah.
Canim cok geçmiş olsun
Kızlar dun aksam benimki ' Hadi telefonu kapatiyorum askm seni seviyorum iyi geceler ' mesajini yanlislikla komutanina atmis. Komutani ise 'Gelirsem ben seni oraya kapatirim ' diye cevap yazmis ahahaahaha neyseki sorun cikmamis
teşekkürler kızlar. inşallah olmazz :26: şimdi msj attı iyiyim merak etme dedi.
Ayyy inanmıyorum
Cok iyi aralari hatta onun telefonunu falan satin alacak kanka gibiler o yuzden kayitli :)komutanın numarasını niye kaydetmiş ki ayiyi yine bişi olmamış
BendeKomedi resmeeen yaaaaa öldüm gülmekteeennnn
Ayneen bendeeeAhahaha ay koptum
Baska komutan olsa sknti olurdu ama bu komutan cok iyi şükür ki :)ohaaaa
komutana mesaj gidiyo ve hiç bişi olmuyooone şanslısınız yaaa
bizimki telefonla konuşurken sesini duydu diye, zorla üstünü arayıp bulp aldı telefonu bi de tutanak tuttu, kimbilir ne ceza çektircekler onaa şu tatbikat dönemi bitinceee
bende ilk inanmadim
Cok iyi aralari hatta onun telefonunu falan satin alacak kanka gibiler o yuzden kayitli :)
Bende
Ayneen bendeee
Baska komutan olsa sknti olurdu ama bu komutan cok iyi şükür ki :)
Allahtan arkadaşmıslar yaaaa . Su telefonları almasinlarda ellerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?