• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben kendim ev telefonundan cebi aradım, o şekilde ulaştım canım..

sen de sabit bi telefondan arayarak ulaşabişlirsin sanırım :26: ceplerden arama yapılamıyor gibi :26:
Yoldayim ben sabit telefon falan yok :)
Konustuk az once o arayabiliyor ben aramiyorum olaya bak yaa neyseki biraz daha iyi disari falan cikmislar

Muti hiç izin kullanmadık temmuz 20 si tezkere tarihimiz :)

Canım susmak en güzel cevap , ciddiye alma umursama ,konussun sussun kendi halinde , ben öyle yapıyorum çoğu zaman , canimi sıkacak birşey mi söylüyor birisi , konuşsun sussun diyorum cevap verip ciddiye bile almiyorum vee kafam rahat :)

susmak en iyisi galiba hakikaten en büyük cevap olur işte ben daha yolun başında annem olsun isterdim gerçekten ama o kaynanalığı secerse bizde ona göre gelinlik ederiz :27:

Kizlar deprem :(((
Ablam lüleburgazda agliyo cok kotu oldum 99 depreminin aynisiydi cok sallandik diyo esi de gorevde yegenimle tek basinlar cok tedirginim :(

geçmiş olsun canım ben izmitteydim ve hiç hissetmedik biz.. Ama annemler sallanmış baya biz de mi problem vardı hiç hissetnedik bildiğin.:53:

günlerdir gelmiyorum topiğede bi Allahın kulu çıkıp NERDESİN niye yazmıyosun NEOLDU?demedi :43::43::43::43:

facebookta ekliyiz bide bazılarınızla :14: aşk olsun hepinize :43::43::43::43:

küstüm herkese , hepinizeeeeeeeeeee :105::105::105::105::105:

yavrum kuzum, ben görüyordum altta sen giriyodun arada ama çıkıyordun hemen bende yazmak konuşmak istemiyorsundur diye hiç ellemedim bileydim yazardım :( senin kıymetini bilmeyenin kafasına taş düşsün!

ayaktaydıysan o esnada hissetmemen normal.. ben uzanıyordum ve yatak sallandı, öyle hissettim

Kötüdür bilirim... 99 da ilk depremde hissetmemiştim yine uyuyordum o sırada annem uyandırıp dışarı çıkarmıştı sonraki artçıda yer kaymıştı resmen.. Allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X