354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

geçmiş olsun canım:2::2:

kızlar bugun ağlayarak uyandım artık gücüm kalmadı dayanamıyorum ya gözümde yaş kalmadı vallahi.... hersey ustume gelıyo Allahım kaynanamın sinsiliğini kesfettim buna cok üzülüyorum herşeyi geçtim benim nişanlımla almam gereken karara o atladı şok oldummm.Bi yerde oturmadaydık işte bi teyze sordu ee düğün ne zaman ben dedımkı askerden gelsın hayırlısıyla bellı degıl bu hemen atladı artık hemen olmaz kısa olmurmusmus belkıde yaza seneye sanane beeee sananeeeeeeeeeeeee oğlunla evlenıcek olan benım beeeennnnn sen ne atlıyon kızlar ben bu kadına karsı nasıl davranıcam bilemiyorum evli olanlar bana bi yol gösterin kadını terslememek ıcın zor tutuyorum kendımı herseye atlıyo ya

off cok sinir bozucu,ablamin basinda var boyle kaynana.. ustelik o evli ama bazen katlanamayacak duruma geliyor.. bastan agirligini koy derim ben,nisanlinla bunu onceden konusmamismiydiniz?

hadi yaa. kuzum BDV de konu açsana. burda evli bi sinre vardı o da bir ay boyunca giremeyecek. ama şimdiden ağırlığını koymalısın sonra başedemezsin :26:

ters biride olmak istemiyorum ama boğulcak gibiyim artık ben zaten hasretlık cekıyorum bide bu üzerine tuz biber ekiyo sonum nolucak bilmiyorum Allahım tüm kötülüklerden korusun bizleri

hiç bişey demiyececeksin nişanlın geldiğinde siz istediğiniz zamanı söylersiniz boşver konuşsun o kendi kendine bu kadar sıkma canını

Son düzenleme:
Ah canim Allah sabir versin. Benim kaynanam degil ama benzeri biri var o da herseye atlar deliririm her seferinde de benimkine sikayet ederim hatta 2 kere de kendisine patlamistim. Yine olsa yinr yaparim sen hafiften agirligini koy karistirtma yada kulaklarini tika duymazdan gel bildigini oku

ters biride olmak istemiyorum ama boğulcak gibiyim artık ben zaten hasretlık cekıyorum bide bu üzerine tuz biber ekiyo sonum nolucak bilmiyorum Allahım tüm kötülüklerden korusun bizleri

Ters olmadikca uzulmeye devam edersin yeri geldi mi terslikte lazim :)

İyi geceler kızlar topigimiz sessiz kalmiss

***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***

Yekta61 - 10 Temmuz - 48 gün

Esmila - 19 Temmuz - 56 Gün

sinre - 20 Temmuz - 57 Gün

bnnu - 20 Temmuz - 57 Gün

monarkk - 20 Temmuz - 57 Gün

LunaDaisies - 20 Temmuz - 57 Gün

dexter89 - 23 Temmuz - 60 Gün

akayca - 27 Temmuz - 64 Gün

pis_prenses - 27 Temmuz - 64 Gün

MissGamzeli - 29 Temmuz - 66 Gün

Mutella - 7 Eylül - 106 Gün

elmuhibbi - 17 Ocak - 238 Gün

Günaydın yarenleeer

günaydın herkeslereee

günlerdir gelmiyorum topiğede bi Allahın kulu çıkıp NERDESİN niye yazmıyosun NEOLDU?demedi

facebookta ekliyiz bide bazılarınızla aşk olsun hepinize

küstüm herkese , hepinizeeeeeeeeeee :105::105::105::105::105:

Son düzenleme:

Küsme canımm, çok aktif değil ki sayfa :26:
Yokluğun elbette farkedildi ama yazmaya fırsat olmamıştır belki, unutur muyuz seni prenses

Küsme canımm, çok aktif değil ki sayfa :26:
Yokluğun elbette farkedildi ama yazmaya fırsat olmamıştır belki, unutur muyuz seni prenses

yok canım yokk ben anladım varlığımın da bi değeri yok yokluğumun da..
sadece sizin için geçerli değil bu ayrıca

ya canım eskisi gibi aktif değil sayfa kendi adıma konuşayım eski sayfalara bakmıyorum kim ne yazmış diye face adresimde donuk :26: Niye gelmedin ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…