Yoldayim ben sabit telefon falan yok :)ben kendim ev telefonundan cebi aradım, o şekilde ulaştım canım..
sen de sabit bi telefondan arayarak ulaşabişlirsin sanırım :26: ceplerden arama yapılamıyor gibi :26:
Yoldayim ben sabit telefon falan yok :)
Konustuk az once o arayabiliyor ben aramiyorum olaya bak yaa neyseki biraz daha iyi disari falan cikmislar
burdayımmm
Muti hiç izin kullanmadık temmuz 20 si tezkere tarihimiz :)
Canım susmak en güzel cevap , ciddiye alma umursama ,konussun sussun kendi halinde , ben öyle yapıyorum çoğu zaman , canimi sıkacak birşey mi söylüyor birisi , konuşsun sussun diyorum cevap verip ciddiye bile almiyorum vee kafam rahat :)
Nasılsın demiyorum haber alabildin mi askerinden
evet, aradı canım, iyilermiş
Çok şükür. ...... .
eveeetsesini duyana kadar içim rahat etmiyor hiç..
Öyledir tabi. Benide bi telaş aldı ama haber alınca geçiyor işte
Kizlar deprem((
Ablam lüleburgazda agliyo cok kotu oldum 99 depreminin aynisiydi cok sallandik diyo esi de gorevde yegenimle tek basinlar cok tedirginim
şükürler olsun...
günlerdir gelmiyorum topiğede bi Allahın kulu çıkıp NERDESİN niye yazmıyosun NEOLDU?demedi
facebookta ekliyiz bide bazılarınızlaaşk olsun hepinize
küstüm herkese , hepinizeeeeeeeeeee :105::105::105::105::105:
geçmiş olsun canım ben izmitteydim ve hiç hissetmedik biz.. Ama annemler sallanmış baya biz de mi problem vardı hiç hissetnedik bildiğin.
sağol canımmm
Sağool canım.Ayaktaydınız belkide ondan
sen hissetmişssin sanırım ben niye hissetmedim hala şaşırıyorum
ayaktaydıysan o esnada hissetmemen normal.. ben uzanıyordum ve yatak sallandı, öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?