354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben kendim ev telefonundan cebi aradım, o şekilde ulaştım canım..

sen de sabit bi telefondan arayarak ulaşabişlirsin sanırım :26: ceplerden arama yapılamıyor gibi :26:
Yoldayim ben sabit telefon falan yok :)
Konustuk az once o arayabiliyor ben aramiyorum olaya bak yaa neyseki biraz daha iyi disari falan cikmislar

susmak en iyisi galiba hakikaten en büyük cevap olur işte ben daha yolun başında annem olsun isterdim gerçekten ama o kaynanalığı secerse bizde ona göre gelinlik ederiz

Kizlar deprem ((
Ablam lüleburgazda agliyo cok kotu oldum 99 depreminin aynisiydi cok sallandik diyo esi de gorevde yegenimle tek basinlar cok tedirginim

geçmiş olsun canım ben izmitteydim ve hiç hissetmedik biz.. Ama annemler sallanmış baya biz de mi problem vardı hiç hissetnedik bildiğin.

yavrum kuzum, ben görüyordum altta sen giriyodun arada ama çıkıyordun hemen bende yazmak konuşmak istemiyorsundur diye hiç ellemedim bileydim yazardım senin kıymetini bilmeyenin kafasına taş düşsün!

ayaktaydıysan o esnada hissetmemen normal.. ben uzanıyordum ve yatak sallandı, öyle hissettim

Kötüdür bilirim... 99 da ilk depremde hissetmemiştim yine uyuyordum o sırada annem uyandırıp dışarı çıkarmıştı sonraki artçıda yer kaymıştı resmen.. Allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…