• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydııınnn yarenleeeerrr bir hafta daha geçtii yuppiiiiiiiii:16:

Günaydın kızlaar

Eklediiiiiiiiiim :3:

Bir sıkıntı mı var benim bilmediğim anlamadım:19:

günaydın kızlaaarrrr:72: nişanlım hastalanmış. hastaneye sevk etmişler :( kulak burun boğazdan. ilaç vermişler sesi kötü geliyordu. :14::14::14: burada boğazları burnu bi iyileşemedi garibim yaaa inşallah daha sonra kalıcı şeyler olmaz :14::14::14::14::14:

günaydın kızlaaarrrr:72: nişanlım hastalanmış. hastaneye sevk etmişler :( kulak burun boğazdan. ilaç vermişler sesi kötü geliyordu. :14::14::14: burada boğazları burnu bi iyileşemedi garibim yaaa inşallah daha sonra kalıcı şeyler olmaz :14::14::14::14::14:

Canım benimmmm çok geçmiş olsuuunnnnnnn.Üzüldüm şimdi .Bu boğaz şişliği kimilerinde psikolojik ve stressten oluyor.Benim çalıştığım abinin mesela oğlu her sınav döneminde boğazları şiş oluyorrr

Canım benimmmm çok geçmiş olsuuunnnnnnn.Üzüldüm şimdi .Bu boğaz şişliği kimilerinde psikolojik ve stressten oluyor.Benim çalıştığım abinin mesela oğlu her sınav döneminde boğazları şiş oluyorrr

sağol canım. aklım onda. 4 aydır düzenli ilaç kullanamadığı için hep sıkıntı var boğazlarında. zaten evcide de hastalandı. offffff :14:

Günaydınnn :16:

Çok geçmiş olsun canımm, 1 aydır ben de iyileşemedim boğazdan, inşallah aynı durum değildir, hastaneye sevk aldıysa iyileşmeden göndermezler inşallah.

:69:***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***:69:

:48:Yekta61 - 10 Temmuz - 49 gün:48:

:48:Esmila - 19 Temmuz - 57 Gün:48:

:48:sinre - 20 Temmuz - 58 Gün:48:

:48:bnnu - 20 Temmuz - 58 Gün:48:

:48:monarkk - 20 Temmuz - 58 Gün:48:

:48:LunaDaisies - 20 Temmuz - 58 Gün:48:

:48:dexter89 - 23 Temmuz - 61 Gün:48:

:48:akayca - 27 Temmuz - 65 Gün:48:

:48:pis_prenses - 27 Temmuz - 65 Gün:48:

:48:MissGamzeli - 29 Temmuz - 67 Gün:48:

:48:Mutella - 7 Eylül - 107 Gün :48:

:48:elmuhibbi - 17 Ocak - 239 Gün
:48:

Son düzenleme:

Aaa gecmis olsun insallah kalici olmaz

Kızlar dun aksam benimki ' Hadi telefonu kapatiyorum askm seni seviyorum iyi geceler ' mesajini yanlislikla komutanina atmis. Komutani ise 'Gelirsem ben seni oraya kapatirim ' diye cevap yazmis ahahaahaha neyseki sorun cikmamis :D

Canim cok geçmiş olsun

Kızlar dun aksam benimki ' Hadi telefonu kapatiyorum askm seni seviyorum iyi geceler ' mesajini yanlislikla komutanina atmis. Komutani ise 'Gelirsem ben seni oraya kapatirim ' diye cevap yazmis ahahaahaha neyseki sorun cikmamis :D

Ayyy inanmıyorum :D:D:D:D:D:D:D:D

komutanın numarasını niye kaydetmiş ki ay :D iyi yine bişi olmamış :32:

Komedi resmeeen yaaaaa öldüm gülmekteeennnn:9:

Ahahaha ay koptum :1:

ohaaaa :53:

komutana mesaj gidiyo ve hiç bişi olmuyooo :32: ne şanslısınız yaaa :31:

bizimki telefonla konuşurken sesini duydu diye, zorla üstünü arayıp bulp aldı telefonu bi de tutanak tuttu, kimbilir ne ceza çektircekler onaa şu tatbikat dönemi bitinceee :14:

Ayyy inanmıyorum :D:D:D:D:D:D:D:D
:D bende ilk inanmadim
komutanın numarasını niye kaydetmiş ki ay :D iyi yine bişi olmamış :32:
Cok iyi aralari hatta onun telefonunu falan satin alacak kanka gibiler o yuzden kayitli :)
Komedi resmeeen yaaaaa öldüm gülmekteeennnn:9:
Bende :D
Ahahaha ay koptum :1:
Ayneen bendeee
ohaaaa :53:

komutana mesaj gidiyo ve hiç bişi olmuyooo :32: ne şanslısınız yaaa :31:

bizimki telefonla konuşurken sesini duydu diye, zorla üstünü arayıp bulp aldı telefonu bi de tutanak tuttu, kimbilir ne ceza çektircekler onaa şu tatbikat dönemi bitinceee :14:
Baska komutan olsa sknti olurdu ama bu komutan cok iyi şükür ki :)

:D bende ilk inanmadim

Cok iyi aralari hatta onun telefonunu falan satin alacak kanka gibiler o yuzden kayitli :)

Bende :D

Ayneen bendeee

Baska komutan olsa sknti olurdu ama bu komutan cok iyi şükür ki :)

Allahtan arkadaşmıslar yaaaa . Su telefonları almasinlarda ellerinden

Back
X