askerım çirkinim şuan yolda nasıl ağladım gözlerim şişti demin konustum telını ınsallah almazlar elınden ama o kaynana abe kaynana oldumu o sımdı kıskandın oglunu resmen ya benden catlada patla rabbımın ıznıyle oglunun elını hıc bırakmıycam ınsallahh
ahahha kaynana he :)
inşallah herşey istediğiniz gibi olur benimkide gece 4 de binecek
hangi şehre gidiyor acemi birliğinde tel çoooooooooooooook sıkıntılı diye biliyorum
oglusunu kıskandı sorma :) amın hepımız ıcın amasya senınkı nereye gıdıyo ?
kastamonu sonra şırnak
allah yardımcımız olsn bırbırımıze destegız artık
Mutiiii napiyorsun orda :)
kızlar günaydın kaç gündür giremiyorum dün eşimi yolladım neresini nasıl anlatsam zordu çok zordu bir akşam önce bana bir ağlama geldi hıçkırmaktan nefes alamıyorum resmen eyvah dedim yarında böyle olucam ama şükür Rabbim bir metanet verdi ki bugünde içim böyle bir rahat anlam veremiyorum normalmi bu durum? kendi beklediğimden çok iyiyim ilerleyen günler daha zor olucak sanırım Rabbim hepimize güç ve sabır versin inşallah
Canımm
Maşallah sana, inşallah hep böyle sıkmadan geçer gider zaman. Hayırlı olsun başladınız artık, başlamak bitirmenin yarısıdır derler
Gittiiiiiiiiiiii benimkidee
Eskişehir-Ankara gitti öncede ankarada 4 farklı ankesörlü telden aradı yok ses gelmiyo konuşamıyoruz
Sonra sabah 8 de Ankara Kastamonu arabasına binmiş 11 de aradı moladalarmış kastamonuya gidince arayamam belki dedi belkide otogardan askeri inzibatlar götürdü bilmiyorum.Şuan kastamonuda eminim ama ses seda yok.Annesi beni arıyor aradımı seni diye dedim evet 11 de konuştuk böyle böyle dedi.Onlarında büyük ananeleri vefat etmiş ama erkek arkadasıma söylememişler canı sıkılmasın diye
Hiçbişey yapasım gelmiyo koca evde bunalıyorum napıcağımı bilmiyorum tadım tuzum yok
Arkadaşları aradı az önce nasılsın falan diye onlarla konuştukça daha kötü oldum offfffffffff
Nasıl geçer bu zaman
Allah kavuştursun canım senide uygun olduğunda arar mutlaka yerleşmeler falan musait olunca arar :/ zamanla alışacağız herhalde diye düşünüyorum :2: bende ailesiyle konusunca kötü oluyorum o yuzden bir süre konusmamaya çalışacağım sende öyle yap canım bi süre sana kötü gelen kişilerden uzaklaş
oy oooooooy
arar canım merak etme kıyafet verilmesi yerleşmesi falan iyice yerleşsin arar bizim ki dün gitti 3 kere aradı bugün kısa kısa konusuyoruz ama idare ediyoruz seninkide yerleşsin arar mutlaka:)
Gittiiiiiiiiiiii benimkidee
Eskişehir-Ankara gitti öncede ankarada 4 farklı ankesörlü telden aradı yok ses gelmiyo konuşamıyoruz
Sonra sabah 8 de Ankara Kastamonu arabasına binmiş 11 de aradı moladalarmış kastamonuya gidince arayamam belki dedi belkide otogardan askeri inzibatlar götürdü bilmiyorum.Şuan kastamonuda eminim ama ses seda yok.Annesi beni arıyor aradımı seni diye dedim evet 11 de konuştuk böyle böyle dedi.Onlarında büyük ananeleri vefat etmiş ama erkek arkadasıma söylememişler canı sıkılmasın diye
Hiçbişey yapasım gelmiyo koca evde bunalıyorum napıcağımı bilmiyorum tadım tuzum yok
Arkadaşları aradı az önce nasılsın falan diye onlarla konuştukça daha kötü oldum offfffffffff
Nasıl geçer bu zaman
bende dün gece eşimi gönderdim geçicek canım elbet geçicek ama insanın içinden birşey kopuyo resmen şu 3 haftayı atlatsak gerisi kolay olur inşallah dua et sürekli
Kizzzlar aradi cok sevindim sira bekliyormus sira bekledigi yerde birsuru tel varmis aramis. Daha yemek yiyememis onun butun bolugu sirnakmis ona cok sevindim sirnakta beraber olacagi insanlarla simdiden kaynasacak. Aksam ararmisin dedim ararim yuksek ihtimalle cok telefon var disardada cok telefon var dedi.Kastamonuda benimki ozellikle kastamonu olanlarin buraya ne yazacagini cok merak ediyorum :)
benimde eşim aradı bir yarım saat önce 2 dk konuştuk çok mutlu oldum eşimde öyle dedi çok telefon var burda dediallahım 2 dk bile nasıl mutlu ediyor insanı çok şükür sağ salim vardılar sağ salimde evimize dönsünler inşallah hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?