- 9 Eylül 2013
- 247
- 53
- 43
Ayni zamanlarda aramislar :) amiiiin
Yaaaa kizlaaarrr cok uzgunum yine aradi carsaf vermisler herkese carsaflar islakmis(((( Bu carsaflarla yatarsak yarina hepimiz fena hasta oluruz dedi cok uzuldum oooof islak carsafta nasil yatacaklarrr yaaaaa ((((((((
Anladim canim teşekkür ederim :)
askerlık tam baslamıs desene oyle verılırmı ya ne acımasız bunlarrrr
Lanet olsun nasil kurutacaklaaaaar oooof yaayazik degilmi onlara onceden kurutup versenize ilk gunlerden gelenlerin canini skiyorlar!!
Yaaaa kizlaaarrr cok uzgunum yine aradi carsaf vermisler herkese carsaflar islakmis(((( Bu carsaflarla yatarsak yarina hepimiz fena hasta oluruz dedi cok uzuldum oooof islak carsafta nasil yatacaklarrr yaaaaa ((((((((
Nasil basalim elden bisi gelmiyor.Bu nasıl iş ya basarım öyle askeriyeyi ben öfffffffffffffffffffffffff
benimkilerin ıslak çarşafları desene :))) şaka bir yana daha yeni gitti ya önceki dönem toparlayamadılar sanırım :26::26:
off kızlar ne zormus haber alamamak öğleden sonra hiç aramadı. dün 7 de aramıştı bugunde arar dedim hala yoktelefon denen şey ne güzel bir şeymiş ne büyük nimetmiş
yarında ben göndericiğimm yariimii zor olcakk hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz az çokkkıslakk çarşaflarmıı ama onlar orda üşürse biz burda donarız
Evet bugun teslim olduselam kızlar hepinizee gönderdiniz mi askerlerinizi? Allah kavuştursun inşallahh yardım için hep yanınızdayıız 353. dönemler olarak
aaaa, hayırdırr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?