Merhaba, şafak tarihini nasıl ayarladıniz , izinler de dahil mi , temmuzun kaçı dönüş oluyor :26:
Merhaba, şafak tarihini nasıl ayarladıniz , izinler de dahil mi , temmuzun kaçı dönüş oluyor :26:
Valla ben hala anlayamadım ne zaman dönecek
Bunu hesaplayan siteler var ben gidiş zamanında 3 şubat yaptım 12 gün izin 2 günde yol izni girdiğimde 1 ağustos çıktı öyle yaptım ek olarak izinler dahil 180 gün oluyor ayları saydığımda 1 ağustos çıkmıştı
İzin kullanmazsa daha az oluyor tabi biz izn kullanacağımız için 1 ağustosa denk geliyor :/
Maksimum izin 12 gün mü, yoksa yerine göre değişiyor mu
12 gün ama yol izinleride oluyor yani atıyorum 6 günlük izne geldi iki günde yol izni oluyor 8 gün gibi
Lunamoon
Nerdesin sesimi duy
Merak ettim canim forumu takip edemedim , naptin nasilsin hallettiniz mi
Kızlar az önce ev kalabalık diye lavaboya girdi skype açtık ben ağlıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum o ağlıyo
Vakit geçmeyecekmiş gibi geliyor
canım yapmayın amasen ağlama hatta hiç bişey yokmuş gibi davran havadan sudan konuşun askerlikten bahsetmeyin. Sen kötü olursan o hiç toparlayamaz sakin olun azıcık Öyle çabuk geçecek ki boşuna ağlamışız diyeceksiniz akışına bırakın düşünmeyin
Ben cok tuttum kendimi ama dayanamadim artik
Hepsi geçecek inan ki :114: bizim için daha kolay aslında bunu daha iyi anlıyorum şu sıralar. Tüm düzeni değişen onlar ve bu yüzden güçlü durması gereken bizleriz. Bugün ağla istediğin kadar. Ama yarın seni aradığında gözünden yaşlar dökülse de iyiyim de. Senin iyiyim demenin onun rahatlatması ile kişinin kendiside rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?