• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ayni zamanlarda aramislar :) amiiiin

Benim sevgilim de bir saat önce aradı, dün konuşamamıştık gece yastıkları ıslatmıştım. Pazartesi de ilk gittiği gündü 1 dakika 9 saniye konuşabilmiştik ancak. Bugün 8 buçuk dakika falan konuştuk içim öyle rahatladı ki, her şeyini öğrendim gittiği yerin tam ismini, sağlığını, oradaki durumları... Ama kapatırken yine de gözlerim doldu, ona çaktırmadım ama üzülmesin dayanamam gurbet ellerde üzülmesine Pacmanimin :43:

çirkinim teslım olmadan 4 kere aradı bugun aramadı yanına tel goturmustu aldılar heralde:2::2: ararmı acaba aksama?????
gittim bugun evıne odasına yastıgına sarıldım kokusunu ıcıme cektım 1 ay benı ıdare eder ağlastım odasında koca adamım hadı araaaa:2::2::2::2::2::2:

Yaaaa kizlaaarrr cok uzgunum yine aradi carsaf vermisler herkese carsaflar islakmis :((((( Bu carsaflarla yatarsak yarina hepimiz fena hasta oluruz dedi cok uzuldum oooof islak carsafta nasil yatacaklarrr yaaaaa :(((((((((

Yaaaa kizlaaarrr cok uzgunum yine aradi carsaf vermisler herkese carsaflar islakmis :((((( Bu carsaflarla yatarsak yarina hepimiz fena hasta oluruz dedi cok uzuldum oooof islak carsafta nasil yatacaklarrr yaaaaa :(((((((((

askerlık tam baslamıs desene oyle verılırmı ya ne acımasız bunlarrrr:19:

Evveet !

$afak saymaya ba$layabilirim bende bugun. bakalim... $u an icin iyim. bugun telefonla$Tik teslim olmadan. bidaha ne zmn görü$ürüz Allah bilir... Ama üzülmemeye bakcam. Sonucda zaman akiyor istesekde istemesekde. En azindan bu 5 6 ay icersinde depresyona girmektense güzel seylere odaklanmaya cali$alim. bu vakti üzülmekle gecirisek 6 ay sonra bo$a aglayip üzülmü$ olacagimizi fark etcez.

Evet uzun bir süre görü$memek söz konusu ve her seven bilir ki insan nefes alamiyor gibi oluyor, hersey bos geliyor insanin yüregi sizliyor hatta parcalaniyor görü$emeyince ama daha öncede bi cok kez dedigim gibi Allah kötü ayriliklar vermesin kizlar!

5 6 ay viz die gececek insallah!

Vaktin i$ik hiziyla gecmesi dilegile !! =)

benimkilerin ıslak çarşafları desene :))) şaka bir yana daha yeni gitti ya önceki dönem toparlayamadılar sanırım :26::26:

yarında ben göndericiğimm yariimii zor olcakk hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz az çokkk:43: ıslakk çarşaflarmıı ama onlar orda üşürse biz burda donarız :(

off kızlar ne zormus haber alamamak öğleden sonra hiç aramadı. dün 7 de aramıştı bugunde arar dedim hala yok :50: telefon denen şey ne güzel bir şeymiş ne büyük nimetmiş :(

Son düzenleme:
off kızlar ne zormus haber alamamak öğleden sonra hiç aramadı. dün 7 de aramıştı bugunde arar dedim hala yok :50: telefon denen şey ne güzel bir şeymiş ne büyük nimetmiş :(

Arar arar benimki 9dan sonra aricak 9da istimami bisi varmis skma canini firsati yoktuurr uzulme lutfen

selam kızlar hepinizee gönderdiniz mi askerlerinizi? Allah kavuştursun inşallahh yardım için hep yanınızdayıız 353. dönemler olarak ;)

Iyi aksamlar kızlar bizde bugün vedalastik yarin belki cikamaz diye. Aglamadim aksine moral verdik birbirimize günler onceden bizi ayirmak icin geciodu simdi kavusturmaki icin gecicek dedim ole işte. Yarin aksam bincek otobuse cuma 1de orda olmasi gerekmis. Tabi suan icim kan aglio o ayri mesele.:43:

Back