• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

~ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYAN YÂRENLER~

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

~ŞUBAT'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYAN YÂRENLER~

:124:11kelebek06 - İZMİR / İZMİR:124:

:124:akayca - TEKİRDAĞ / TEKİRDAĞ :124:

:124:bnnu - KASTAMONU / ŞANLIURFA :124:

:124:dexter89 - AMASYA / KARS:124:

:124:erees - KASTAMONU / ŞIRNAK:124:

:124:lunamoon - ANTALYA / İZMİT :124:

:124:MissGamzeli - TEKİRDAĞ / ÇANAKKALE-Gelibolu :124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

:124:nonsense38 - MANİSA / KIBRIS-Girne :124:

:124:pembe_dizi - TEKİRDAĞ-Malkara / TEKİRDAĞ-Hayrabolu :124:

:124:sinre - AMASYA / KARS-Sarıkamış :124:

~MART'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYACAK YÂRENLER~

:124:Mutella - KASTAMONU / ANKARA-Güvercinlik :124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

:124:paytak_paytak_kosan_koala - KÜTAHYA / (Askerinin usta birliği) :124:

:124:sakarkedi - KASTAMONU / BURSA:124:​

Lunamoon

Nerdesin sesimi duy :60:
Merak ettim canim forumu takip edemedim , naptin nasilsin hallettiniz mi

Merhaba, şafak tarihini nasıl ayarladıniz , izinler de dahil mi , temmuzun kaçı dönüş oluyor :26:

Bunu hesaplayan siteler var ben gidiş zamanında 3 şubat yaptım 12 gün izin 2 günde yol izni girdiğimde 1 ağustos çıktı öyle yaptım ek olarak izinler dahil 180 gün oluyor ayları saydığımda 1 ağustos çıkmıştı

Bunu hesaplayan siteler var ben gidiş zamanında 3 şubat yaptım 12 gün izin 2 günde yol izni girdiğimde 1 ağustos çıktı öyle yaptım ek olarak izinler dahil 180 gün oluyor ayları saydığımda 1 ağustos çıkmıştı

Ağustos cok geç değil mi :(

Kızlar az önce ev kalabalık diye lavaboya girdi skype açtık ben ağlıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum o ağlıyo :(
Vakit geçmeyecekmiş gibi geliyor :(

Lunamoon

Nerdesin sesimi duy :60:
Merak ettim canim forumu takip edemedim , naptin nasilsin hallettiniz mi

Burdayımmmm:3:
Hallettik canım ya:1: dün sabah 5 de indi geldi eve işte yatağını yaptım uyudu :nazar:sonra kalktık konuştuk, dolaştık, çok iyiydi :nazar::16::16:

bugün sabah 11 de yolculadık ailecek :31::31:

Kızlar az önce ev kalabalık diye lavaboya girdi skype açtık ben ağlıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum o ağlıyo :(
Vakit geçmeyecekmiş gibi geliyor :(

canım yapmayın ama :( sen ağlama hatta hiç bişey yokmuş gibi davran havadan sudan konuşun askerlikten bahsetmeyin. Sen kötü olursan o hiç toparlayamaz sakin olun azıcık:31: Öyle çabuk geçecek ki boşuna ağlamışız diyeceksiniz akışına bırakın düşünmeyin :34:

canım yapmayın ama :( sen ağlama hatta hiç bişey yokmuş gibi davran havadan sudan konuşun askerlikten bahsetmeyin. Sen kötü olursan o hiç toparlayamaz sakin olun azıcık:31: Öyle çabuk geçecek ki boşuna ağlamışız diyeceksiniz akışına bırakın düşünmeyin :34:

Ben cok tuttum kendimi ama dayanamadim artik :(

Ben cok tuttum kendimi ama dayanamadim artik :(

Hepsi geçecek inan ki :114: bizim için daha kolay aslında bunu daha iyi anlıyorum şu sıralar. Tüm düzeni değişen onlar ve bu yüzden güçlü durması gereken bizleriz. Bugün ağla istediğin kadar. Ama yarın seni aradığında gözünden yaşlar dökülse de iyiyim de. Senin iyiyim demenin onun rahatlatması ile kişinin kendiside rahatlatıyor.

Hepsi geçecek inan ki :114: bizim için daha kolay aslında bunu daha iyi anlıyorum şu sıralar. Tüm düzeni değişen onlar ve bu yüzden güçlü durması gereken bizleriz. Bugün ağla istediğin kadar. Ama yarın seni aradığında gözünden yaşlar dökülse de iyiyim de. Senin iyiyim demenin onun rahatlatması ile kişinin kendiside rahatlatıyor.

Biliyorum haklısın :5:

askerım çirkinim şuan yolda nasıl ağladım gözlerim şişti demin konustum telını ınsallah almazlar elınden ama o kaynana abe kaynana oldumu o sımdı kıskandın oglunu resmen ya benden catlada patla rabbımın ıznıyle oglunun elını hıc bırakmıycam ınsallahh

Back