- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kızlar başlangıç 3 şubat olacak 7 değil.
hangi gün gittiklerine bakılmaksızın mı başlangıç 3 şubat ouyor? benimki sülüsünü 7'sinde alıp 9'unda teslim oluyor da.. :44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar başlangıç 3 şubat olacak 7 değil.
bende gidemiyorum uğurlamaya yoksa gitmek istiyordum. Herkes orada olacak ama ben olamayacam
belki onun için daha iyi olmuştur böylesi. Gülerek uğurladım en azından. Yola çıkınca mı aradı yoksa askeriyedeyken mi?
Aman Allahım ne güzel bir haber bu :)))) nereye gitmişti ki :)
hangi gün gittiklerine bakılmaksızın mı başlangıç 3 şubat ouyor? benimki sülüsünü 7'sinde alıp 9'unda teslim oluyor da.. :44::44::44:
Ben dayanamazdım telefonda sesini duyunca bile konusamadık ailesi falan herkes ağlar tutamazdım kendimi sizin içinde belkide böylesi daha iyidir daha da zorlaştırmamış olursunuz. İndiğinde dışarıdan aradı indim diye biraz öncede askeriyeden aradı canım
Çok sevindim bendeTekirdağ a gitti canım ama orada kalma ihtimali varmış inşallah kalırr :)
Orada derken sanırım burası merkez yarın belli olacakmıs oradan baska bir yere sevkleri yapılıyormuş
Ben rahatım rahatım deyip sonradan patlamam inşallah
İnşallah canım bir kaç gün zorlanacağız artık :/
Hadi ya şimdi antalya diye ilçeye falan yollarlar mı ki benimkini :18:
Her yerde aynı durum var mı bilmiyorum ben gitmeden yerini araştırmıştım biliyordum orası genellikle öyle yapıyormuş her forumda yazıyordu istersen araştırıp bak canım ön bilgin olmuş olur :)
Her yerde aynı durum var mı bilmiyorum ben gitmeden yerini araştırmıştım biliyordum orası genellikle öyle yapıyormuş her forumda yazıyordu istersen araştırıp bak canım ön bilgin olmuş olur :)
ben de okudum onları :18: beşiktepe diye bi yere falan sevk ediyolarmış merkezden :18: umarım öle olmaz :18:
Sağol canım ben bir bakayım inşallah yollamazlar ya:) ya da ne bileyim off nerede daha rahat olacaksa orada olsun. Ayh bilemedim ne için dua edeceğimi![]()
Evet orası çok soğuk oluyormuş bizim yarın belli olacak inşallah gitmezsürgün bölgesiymiş sanırım orası birde Balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi oradan geliyormus yüksekte biryermiş öyle işte kuruldum iyice :/
ikisi de merkezde kalırlar inşallah canım. bakalım ben pazar günü ilk gittikleri yeri görücem kapısından![]()
İnşallah canım o zaman fotoğraflamanı diliyorum :)
Kızlaar benim ki gidiyor bu geceEv kalabalık şuan sadece whatsapptan yazışıyoruz :/ ooof deli gibi ağlayaasım var 10 gündür hala kendimi sıkıyorum ve kendimi çok garip hissediyorum:18:
![]()
Benimkide bugün gitti çok iyi anlıyorum seni canım Allah kavuştursun
Benimkide bugün gitti çok iyi anlıyorum seni canım Allah kavuştursun