354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bende çirkinim derim hep ona :) ama ben ağlamadım hiç üzülmedim yani problem mi var bende :) yani bir tek rahat olsun istiyorum onun dışında uzaklık açısından bir problemim yok :s çok mu deliyim???

yok canım degılsın :) kendımı sabah berı hazırlamaya calısıyorum aglamamak ıcın rahat gorunmem gerek sen anladıgım kadarıyla rahat bırısın keske bende ole olsam

yok canım degılsın :) kendımı sabah berı hazırlamaya calısıyorum aglamamak ıcın rahat gorunmem gerek sen anladıgım kadarıyla rahat bırısın keske bende ole olsam

Aslında rahat değilimdir. Ama yıllardır uzaktan uzaktan sevdik birbirimizi ben onu 5 ay görmediğimi biliyorum birde ustalığı yaklaşık 1 saat uzağıma çıkınca böyle bir rahatlık geldi bana :) Allah hepimize gönül ferahlığı nasip etsin :))

Bu gece binecek tabi ben başka şehirdeyim

hayırlısıyla varsın inşallah..

askerım bu gece gidiyooo benım muslukları nasıl kapalı tutucam bakalım mendılım yanımda olucak çabuk gel be çirkinim

hayırlısıyla varsın inşallah..

Cümlemize!

Bakalim hayirlisi ya =) bu günlerde gececek, hem de su gibi, artik yarindan itibaren $afak saycam...

kendimi üzmek ne a$kima faydasi olur ne de bana. tam tersi...

Allah baska ayriliklar vermesin!

amiin

Kuzulaar
Asker yarenlerii
Şafağınız başlıyor, bitmek için! Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın askerlerinizi

sağolasın canım, amin :13:

Bende çirkinim derim hep ona :) ama ben ağlamadım hiç üzülmedim yani problem mi var bende :) yani bir tek rahat olsun istiyorum onun dışında uzaklık açısından bir problemim yok :s çok mu deliyim???

ben de rahatım yaaa, gerçi onu bıraktıktan sonra dönüş yolunda nasıl olurum bilmiyorum ama, şimdilik gayet iyiyiz ikimiz de

hayırlısıyla varsınlar, hayırlı insanlarla karşılaşsınlar, hayırlısıyla dönsünler bize inşallah

Eğer iyiyseniz sonrasında da iyi olur sanırım :) biz memleketine gideceği gece kavga ettik. sonraki gün dayanamadık birbirimize. sonraki gün iyice yumuşadık sonraki günde yanıma geldi çok güzel geçtiBugünde döndü memleketine işte. Allah hepimizi çok çok mutlu etsin inşallah

ayy diimi ısırayım ama şu ana kadar hiç burda okuduğum gibi sıkıntılar tripler kavgalar tartışmalar yaşamadık biz, şanslıyım galiba erkek arkadaşımdan yana

bugün teslim oldu askerim bende gitmeden önce rahattım ama gidince öyle olmadı yani sandığım kadar kolay olmadı

amin canım

haydi Allah kavuştursun

canım sen bu zaman çizelgeni yaparken teskere tarihine ne yazdın?

Amin canımm sağol 1ağustos yaptım hesaplama yapılan siteler var ya oradan yaptım üzerine tek tek saydım 1 ağustos çıktı
yanlışmı olmuş canım idareten yaptım gittiğinde belli olur kesin düzeltirim diye

Son düzenleme:

ben de hesaplama sitesinden yaptım, 25 temmuz çıktı

bugün teslim oldu askerim bende gitmeden önce rahattım ama gidince öyle olmadı yani sandığım kadar kolay olmadı

canım
Allah kavuştursun.. Sen yanında mıydın giderken yoksa önce senin yanından memleketine ordanda askere mi gitti. Korktum şimdi ben :/ Ben panik olursam sakinleşemem ki kimsede yok yanımda:s

ben de hesaplama sitesinden yaptım, 25 temmuz çıktı

3şubat başlangıç yaptım 2 gün yol izni 12 günde normal izin oluyo öyle yazdım böyle çıktı toplamda izinlerle birlikte 180 gün diye biliyorum ben ayları teker teker sayınca 1 ağustosa denk geldi ay bilmiyorum valla canım bir an önce gidip gelseler yada alışsak biraz ilk günler çoook zorlanacağız

ben 7 şubat yaptım başlangıcı, bi de o izinleri katmadım, bizimki izin kullanmayacak.

canım
Allah kavuştursun.. Sen yanında mıydın giderken yoksa önce senin yanından memleketine ordanda askere mi gitti. Korktum şimdi ben :/ Ben panik olursam sakinleşemem ki kimsede yok yanımda:s

Amin canım sağol aynı şehirde yaşıyoruz gitmeden gördüm ama terminale gitmedim tüm ailesi orada biliyorum kendimi onların yanında ağlamayayım diye onun içinde zor olacaktı gitmedim o yüzden binmeden 5 dakika önce konuştuk konuşamadık daha doğrusu kapattık inanılmaz zor bir şey miş gitmeden önce herkes söylüyordu birşey olmaz diyordum ama yooook yani arayıp sesli mesaj bırakıyorum falan iyice yedim kafayı 3bucuk sene oldu bir gün bile konuşmadan duramazdık sanırım bağımlılık olmuş neyseki biraz önce aradı rahatladım biraz :)

gider gitmez arayabilme imkanları var yanii , ayyy çok mutlu odum şu an

gider gitmez arayabilme imkanları var yanii , ayyy çok mutlu odum şu an

Var canım gitmeden ptt den şifreli telefon kartları oluyor onlardan almıştı merkez yazıyor ama baska yere gonderme durumları varmış orada durmuyorlarmış o yüzden kalabalık değilmiş sanırım bizimki bilgisayarcı olduğundan bir kaç bilgisayar vermişler onları yapmış kahve çay tv takılıyorum diyordu :) ankesörlüler boşmuş sıra falan yokmuş o yüzden rahat rahat konuştuk bizzz

ayyy hadi darısı başımıza inşallah

hımm ondan öyle olmustur o zaman canım :)

Kızlar başlangıç 3 şubat olacak 7 değil.

bende gidemiyorum uğurlamaya yoksa gitmek istiyordum. Herkes orada olacak ama ben olamayacam belki onun için daha iyi olmuştur böylesi. Gülerek uğurladım en azından. Yola çıkınca mı aradı yoksa askeriyedeyken mi?

Son düzenleme:

Aman Allahım ne güzel bir haber bu :)))) nereye gitmişti ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…