• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Seni çok iyi anlıyorum :(
Ama bizden daha cok onlarin tahammul seviyeleri yok , bu donemde bana hiç olmadığı kadar kızdı, ama artik biliyorum stresinden yapiyor , sen de emin ol ,seni kırdığı her cümlesi hatta her davranışı stresinden gercekten söylemiyor ...
Ben bu kadarini tahmin etmemistim ama öyle.
Sen de haklısın, senin yaşadıklarını da yaşadım, yapmaması lazim evet ama streslerine yenik düşüyorlar :(

Keşke stresten söylemiş olsa ama ben gerçekten öyle düşündüğünü düşünüyorum :( Allah yardım etsin herkese :14:

Keşke stresten söylemiş olsa ama ben gerçekten öyle düşündüğünü düşünüyorum :( Allah yardım etsin herkese :14:

Yok canim benim ,emin ol stresinden söylemiştir.
Ki zaten kızgınlık anında insan ne söylediğini bilemiyor, b da onun gibi birşey, canini skma ikinizin de moralinizin en yüksek olmasi gereken zaman

Yok canim benim ,emin ol stresinden söylemiştir.
Ki zaten kızgınlık anında insan ne söylediğini bilemiyor, b da onun gibi birşey, canini skma ikinizin de moralinizin en yüksek olmasi gereken zaman
Gece aramadı beni :( uyumuştur bile bilmiyorum. İnşallah dediğin gibidir. Ben sadece onunla zaman geçirmek istemiştim kimsenin yerini almaya ya da onlarla yarışmaya çalışmamıştım. Bilmiyorum işte başım ağrıyor :50: Onun için aldığım havluya ad yazmaya çalıştım yazamadım geri söktüm :)

selam canım :) ben gün saymaya başladım artık, sen nasılsın?

iyiyim bende canım fuull koşturmaca evli olunca herkes yemeğe çağırıyo misafir geliyo işe gidiyorum bir yandan :/ salı günü yola çıkıcak eşim sanırım salı gününe kadar böyle koşturmaca olucak

iyiyim bende canım fuull koşturmaca evli olunca herkes yemeğe çağırıyo misafir geliyo işe gidiyorum bir yandan :/ salı günü yola çıkıcak eşim sanırım salı gününe kadar böyle koşturmaca olucak

bu arada başlamışsın kuzum Rabbim hızlıcaaa su gibi geçmeyi nasip etsin sağ salim gittikleri kadar sağlıklı dönmelerini nasip etsin hepimize sabır versin inşallah

oyyy, kolaylıklar diliyorum sana.. işin zor gerçekten :KK52:

Son düzenleme:
oyyy, kolaylıklar diliyorum sana.. işin zor gerçekten :52:

benimki cuma günü alacakmış silüsünü ve pazar günü teslim olacakmış. yani önümüzdeki haftasonu son bir kez daha görüşebileceğiz :) az önce öğrendim bu haberi, mutlu oldum :) :16:

Kıskanmadım kii :19: bizimkide aynı yer ama çarşamba 1 de teslim olman lazım demişler salı günü gidecek pazar ve pazartesi son görüşmemiz olacakk tabi ben yataktan cıkabilirsemm grippp :2::2::2:

Kıskanmadım kii :19: bizimkide aynı yer ama çarşamba 1 de teslim olman lazım demişler salı günü gidecek pazar ve pazartesi son görüşmemiz olacakk tabi ben yataktan cıkabilirsemm grippp :2::2::2:

kıyamammm, kıskanmaaa :27:

benimkine hiç öyle şu gün son falan dememişler. benimki sormuş gidip şubeye , cuma alsam olur mu diye, olur demişler. o da oluyorsa niye erkenden gideyim dedi :D öyle oldu işte :) :51:

bu arada geçmiş olsun canımm, bugün güzelce dinlen ki enerji topla :)

bu arada seninki Tekirdağ-merkez mi? yoksa ilçesi mi?

oyyy, kolaylıklar diliyorum sana.. işin zor gerçekten :52:

benimki cuma günü alacakmış silüsünü ve pazar günü teslim olacakmış. yani önümüzdeki haftasonu son bir kez daha görüşebileceğiz :) az önce öğrendim bu haberi, mutlu oldum :) :16:

o nasıl oluyor ki :53: benimkine 6' sında saat 1 e kadar teslim olman gerekiyor demişler :26:

kızlar ben artık şafak çizelgemi yapmak istiyorum, ama teskere tarihine ne yazmamız gerek bizim? temmuz'un kaçı oluyor?

Back