• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

internetteki bir şafak hesapla sitesinde, sülüs tarihini 7 şubat baz alarak ve 1 gün yol iznini düşünerek hesaplattığımda 25 temmuz çıktı benimkisi. şimdilik ona göre yaptım :34: yanlışsa eğer doğrusunu öğrenince düzeltirim artık :51:

Ondan haberim yok benim o ne oluyor? Ben 6 aydan 12 gün kullanılmayan izin ile 1 gün yol iznini katarak hesaplamıştım.

yol izniyle birlikte toplam 5 gün mü neymiş bende tam emin değilim aslında ama askerliği uzatıyormuş askerlikten sayılmıyormuş. Yani siz toplamda 13 gün izin kullandıklarını varsayarak mı 23 temmuz dediniz tam anlayamadım :)

yol izniyle birlikte toplam 5 gün mü neymiş bende tam emin değilim aslında ama askerliği uzatıyormuş askerlikten sayılmıyormuş. Yani siz toplamda 13 gün izin kullandıklarını varsayarak mı 23 temmuz dediniz tam anlayamadım :)

Evet toplamda 13 gün olarak aldım ve 21 temmuz buldum. Az önce baktım da dağıtım izni acemilikten sonra 7 gün kullanılan bir izinmiş ve 12 gün olan izin süresinden düşülüyormuş. Buna göre isteğe bağlımı oluyor bu durum biz izin kullanmayacaktık çünkü. Eğer öyle değil ise 1 hafta uzamış oluyor ve 28 temmuzda bitiyor :s

kızlar şafagı hesaplıycaksınız silus başlangıc tarihi + yol ıznını baz alarak hesaplamalısın dogrusu bu :49:

kızlar şafagı hesaplıycaksınız silus başlangıc tarihi + yol ıznını baz alarak hesaplamalısın dogrusu bu :49:

Silüs başlangıç tarihi ne oluyo tam olarak? Kağıdı aldığı tarih mi? Eğer öyleyse benimki 7 şubatta alacak, yani 7 şubat mi olacak silüs tarihi?

Bir de yol izni ne kadar oluyor?

Silüs başlangıç tarihi ne oluyo tam olarak? Kağıdı aldığı tarih mi? Eğer öyleyse benimki 7 şubatta alacak, yani 7 şubat mi olacak silüs tarihi?

Bir de yol izni ne kadar oluyor?

yok şubeye gıttıgı gun degılde kagıtta aldıgında tarıh yazıcaak başlangıcı alınca ztn goruceksnz yazıcak :) yool ıznıde gittigi yere göre değişiyor ama genelde 1-2 gun yol ıznı verıyolar uzaklıgına göre değişiyor kısacası

Evet toplamda 13 gün olarak aldım ve 21 temmuz buldum. Az önce baktım da dağıtım izni acemilikten sonra 7 gün kullanılan bir izinmiş ve 12 gün olan izin süresinden düşülüyormuş. Buna göre isteğe bağlımı oluyor bu durum biz izin kullanmayacaktık çünkü. Eğer öyle değil ise 1 hafta uzamış oluyor ve 28 temmuzda bitiyor :s

kafam karıştı benim erkek arkadasım bayramda askerliğinin biteceğini savunuyor ve sinirinden çatlıyor bayramda evimde olmak istiyordum diye

Kızlar (jandarma olanlar için söylüyorum ) sanırım yemin töreni jandarmada 2 hafta sonra oluyormuş bilgisi olan var mı

Merkez aynı yer canım 8mknz. ay gebzedeki şubeyi basmak istiyorum şuan :( öyle yapıyormmm canım sağol sevindim senin adına :KK66:

canım benimkisi gebzeden değil, balikesirden gidiyor askere. Ordaki şube öyle söylemiş.

Son düzenleme:
Back