• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yarın sabah yanıma gelecekmiş sonraki gün gidecekmiş öğlen gibi amcasıgille konuşmuşlar mevlit yapacaklarmış bende başçavuşun eşşeğiyim zaten 1 gün neyime yetmiyor ki.
Canim tamam sakin ol , bak az kaldi zaten gitmesine, ben 10 gün önceden gönderdim memleketine, aylardır ailesini görmüyor diye .Anlıyorum sen de görmek istedigin için diyorsun ama erkekler bizim kadar detayli düşünemezler ,askere gitsin zaten en cok seni ozleyecek

Canim tamam sakin ol , bak az kaldi zaten gitmesine, ben 10 gün önceden gönderdim memleketine, aylardır ailesini görmüyor diye .Anlıyorum sen de görmek istedigin için diyorsun ama erkekler bizim kadar detayli düşünemezler ,askere gitsin zaten en cok seni ozleyecek

Eminim senin yarenin daha düşüncelidir. Sırf gidecek diye bir şey demedim zaten ama bu kırılmama engel değil. Keyfi bilir kimle daha çok olmak istiyorsa onla olsun. Bende mal gibi gece gece ona takvim hazırlayayım. Müstahak bana.

Eminim senin yarenin daha düşüncelidir. Sırf gidecek diye bir şey demedim zaten ama bu kırılmama engel değil. Keyfi bilir kimle daha çok olmak istiyorsa onla olsun. Bende mal gibi gece gece ona takvim hazırlayayım. Müstahak bana.

Daha çok görüşmek istediğinden değildir o canım.Rahat ol sen bir iki gune gidecek , gitmeden once yine göreceksin zaten bunun keyfini çıkarın beraber

Öyledir öyledir. Ben biliyorum. Onlar varken ben neyim ki. Darlandım :43::43::43::43::43::43::43::43:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::47::47::47::47::47::47::47::47:
Yok kuzumm öyle düşünme asere gidecek diye ordan oraya gidip duruyor .Ben askere yolcu edemiyorum ,yemin törenine katılmıyorum, ucak bietleri arastirdim direk uçuş yok hep aktarmalı, aktarma arasi minimum 5 saat gecenin bi vakti ucak urfaya iniyor, yani mümkün degil ne otobüsle ne uçakla günü birlik gidip gelmek mümkün degil . hiçbirşey yapamiyorum oturup beklicem sen de öyle yap rahatla sakin ol .Her iki tarafin da değeri eşittir onun gözünde, ailesini uzun süredir görmüyordu sanırım o da ... bak sen yine gitmeden once göreceksin Allahin izniyle , rahat ol canım

canım benimkisi gebzeden değil, balikesirden gidiyor askere. Ordaki şube öyle söylemiş.

İşte cumartesi gelecek gebzeye yanıma , pazar günü gebzeden göndereceğim tekirdağa ben.

hımm tamam anladım canım :) iyi bakalım hayırlısıyla gıdıp gelsınler inşallah :)

amiin canım :)

bu arada bizim plan yine değişti :52: cumartesi ben gebzeye dönüyorum, o da memleketten gebzeye benim yanıma gelecek o gün. pazar günü tekirdağa beraber geçeceğiz, kendi ellerimle teslim edeceğim onu askere, sonra da geri döneceğim gebzeye
:17:

aaaa kıskanmadım kiiiiiiiiiiiiiiiii ay ne guzell çok şanslı erkek arkadasın:)

ondan ziyade ben şanslıyım :51: haftaiçi gitseydi balıkesirden direk gidecekti ve ben onu uğurlamaya gidemeyecektim. çok üzülüyordum bu duruma. ama şimdi son saniyesine kadar yanında olabileceğim :16: en son gördüğü kişi ben olacağım :16:

çoooooook mutluyum çoooooook :21::21::21::21::21::21::21:

Çok sevindim canım şans sizinle :)

Yok kuzumm öyle düşünme asere gidecek diye ordan oraya gidip duruyor .Ben askere yolcu edemiyorum ,yemin törenine katılmıyorum, ucak bietleri arastirdim direk uçuş yok hep aktarmalı, aktarma arasi minimum 5 saat gecenin bi vakti ucak urfaya iniyor, yani mümkün degil ne otobüsle ne uçakla günü birlik gidip gelmek mümkün degil . hiçbirşey yapamiyorum oturup beklicem sen de öyle yap rahatla sakin ol .Her iki tarafin da değeri eşittir onun gözünde, ailesini uzun süredir görmüyordu sanırım o da ... bak sen yine gitmeden once göreceksin Allahin izniyle , rahat ol canım

:( Çok kızıyorum ona sonra pişman oluyorum. Bugün ben sinir krizi geçirdikten sonra aradı beni kalbim sızladı iyimisin aşkım dedi :(
Bende gidemeyecem muhtemelen ben bilet bulsamda evdekiler yollamayacak sanırım. Gidemeyecek olsam bi nebze ben denedim ama olmadı derdim ama annemler izin vermeyecek gibi. Sende rahat ol canım. Sen nerden nereye gidecektin ki?

ondan ziyade ben şanslıyım :51: haftaiçi gitseydi balıkesirden direk gidecekti ve ben onu uğurlamaya gidemeyecektim. çok üzülüyordum bu duruma. ama şimdi son saniyesine kadar yanında olabileceğim :16: en son gördüğü kişi ben olacağım :16:

çoooooook mutluyum çoooooook :21::21::21::21::21::21::21:

canım bi Balıkesir lafı gördüm ama bende Balıkesirliyim de :)

ben ve erkek arkadaşım da Balıkesiriyiz canım :)

Canım benim kafama takıldı.Biz konuştukta kağıtta ne yazıyorsa o zaman gelmeniz gerekiyor demişler.
Aksi halde asker kaçağı durumuna düşüyorsunuz demişler. Aman deyim çömez asker görüp kandırmış olmasınlar. Dikkat edin çok. :26:

Canım benim kafama takıldı.Biz konuştukta kağıtta ne yazıyorsa o zaman gelmeniz gerekiyor demişler.
Aksi halde asker kaçağı durumuna düşüyorsunuz demişler. Aman deyim çömez asker görüp kandırmış olmasınlar. Dikkat edin çok. :26:

ben de tekrar tekrar sordum canım, silüs denen kağıdı en son cuma almalari gerekiyormuş ve aldıktan sonra 2 gün içinde teslim olması gerekiyormuş.

Back