• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

benimkiniin dediğine göre acemi birliği de usta birliği de kütahyaymış. çünkü bizimkinde ayrı ayrı yazmıyor, sadece kütahya yazıyor... kısa dönem.. ben de evdeyim çalışmıyorum, bakalım nasıl üstesinden geleceğiz masrafların, borçların... bugün de bir mülakattan olumsuz sonuç aldım, kendimi hiç iyi hissetmiyorum :ssz::43:

canım bende evliyim evli olunca birde o maddi durumlar var seni çok iyi anlıyorum dua et canım Rabbim inşallah kolaylığını versin ama canım havacı ların usta birlikleri oraya gidince belli oluyor yemin töreninden bir hafta önce çıkıyor nereye gideceği

merhabalar öncelikle Allah kavuştur.. bizde şafağımızı dün bitirdik :16:nişanlım da kısa dönemdi ilk gittiğinde 25 tl verdiler ardından onbaşı oldu 27 ya da 29 tl verdiler ardından çavuş oldu 31 tl vermişler :34:

gözünüz aydın ne güzel bitmiş Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah :)

Benim stresim ne olacak peki. :( ,Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama tercih edilen ben olmuyorum :( hep gitsin evine hep.!

canım öyle düşünme onlar şuan zihin olarak gerçekten çok dolular öyle çok şeyi düşünüp planlamaya çalışıyolar ki biz sadece gidicekler napıcaz ama o kaç kişiyi kaç şeyi aynı anda düşünüyor o şekilde değerlendirememiştir kırılma canım

ya nasıl yaa maaş mı verecekler? kısa dönemlere de veriyorlar mı? hiç yoktan iyidir, harçlığı olur.. ona bile gerek olur eminim :ssz:

yok canım aynı şehirdeyiz hem kv hem annemle.. annemlerde kalmak istiyorum, eşim annesigilde de kalırım diyor.. kvlerde pek rahat etmem ama bakalım idare edeceğiz.
çocuk da yok, askerlik var diye cesaret edemedik :26:

bizdede durum aynı kayınvalidemde kalmam hayatta ben hep en başından beri ben kendi evimde kalırım yalnız bırakmak istemeyen gelir diyordum şimdi annemlerle aynı apartmandayım allahtan bizde çocuğu hep askerlikten sonrasına erteledik

Back