• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

topigin hayirli olsun canim :16:

Buradaki tum yarenlere simdiden hayirli teskereler diliyorum :109:

Sağol lokumumm, açtık bi konu işte asker bekliycez :16:
Tişikkirlir sipirmin :54:

Allah iyilik versin canım. Bilmiyorum fazla taktım sanırım.

Allah razı olsun.

Canım neyi taktın bu kadar, sağlığından olmaya değer mii?

İyi akşamlar canımcımlarımm :16:

İyi akşamlar bebişim :1:
Nabıyon be yaa? :1:

bir arkadaşa bakıp çıkacaktımmmm :1::1::1::1:

nabiosunz bakiim asker yareni adayları moralleriniz nasıl?? bizde valla kötü gibi de iyi gibi de değişiyor

Şu an kocaman bir baş ağrısı ile aldığım havluya ad işlemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum :53::53::53::31:

İyiyim ben :61:
Sen nasılsın canımm :16:

Iyim =) seni nasilsin?

Böyleyim :59:. Sen nasılsın?

Iyim kızlar sağolun, kps ye yoğunlaştm ona çalışıyorum napiim
Lunamoon skma canini , sen üzülürsen ikiniz de uzulursunuz , bu ara özel dönemime yaklastim haliyle tahammül seviyem düştü , herşeye sinir olmaya başladım , Herşey kafama takılmaya basladi ve mutu sontartıştık. Birkaç saat sürdü, yine gidecek diye yumuşamak için kendimi ne kadar zorladigimi tahmin edemezsin .yani demem o ki sen canini birseye sikarsan ikiniz de uzulursunuz , kafana takma birşeyi, gitti demi memlekete

Son düzenleme:
Tutamadin dimi kendini :41:

aslında fazla bişey dememişdim sadece geç oldu uyu sen dedim :(

Iyim kızlar sağolun, kps ye yoğunlaştm ona çalışıyorum napiim
Lunamoon skma canini , sen üzülürsen ikiniz de uzulursunuz , bu ara özel dönemime yaklastim haliyle tahammül seviyem düştü , herşeye sinir olmaya başladım , Herşey kafama takılmaya basladi ve mutu sontartıştık. Birkaç saat sürdü, yine gidecek diye yumuşamak için kendimi ne kadar zorladigimi tahmin edemezsin .yani demem o ki sen canini birseye sikarsan ikiniz de uzulursunuz , kafana takma birşeyi, gitti demi memlekete

Bende özel dönemimdeydim :( bende öyle yaptım yine de devam etmemeye çalıştım ama o kadar fevri cevaplar verdi ki orda patladım :(daha ortada hiç bir şey yokken ailesiyle yarışıyormuşum ben. Çok kırıldım. Ama devam etmemeye çalıştım. Gözlerim şişti. Saat 3 e kadar yataktan çıkmadım:( memleketine vardı bana haber verdi anca o zaman kalktım.

aslında fazla bişey dememişdim sadece geç oldu uyu sen dedim :(

Bende özel dönemimdeydim :( bende öyle yaptım yine de devam etmemeye çalıştım ama o kadar fevri cevaplar verdi ki orda patladım :(daha ortada hiç bir şey yokken ailesiyle yarışıyormuşum ben. Çok kırıldım. Ama devam etmemeye çalıştım. Gözlerim şişti. Saat 3 e kadar yataktan çıkmadım:( memleketine vardı bana haber verdi anca o zaman kalktım.
Seni çok iyi anlıyorum :(
Ama bizden daha cok onlarin tahammul seviyeleri yok , bu donemde bana hiç olmadığı kadar kızdı, ama artik biliyorum stresinden yapiyor , sen de emin ol ,seni kırdığı her cümlesi hatta her davranışı stresinden gercekten söylemiyor ...
Ben bu kadarini tahmin etmemistim ama öyle.
Sen de haklısın, senin yaşadıklarını da yaşadım, yapmaması lazim evet ama streslerine yenik düşüyorlar :(

Bugün dedim , gideceksin ,senin en son nasıl hatirlamami istersin bana hep kizarken mi hatirliim dedim , üzüldü: ( , o uzulunce ben de üZüldüm, geç de olsa farkına vardi sustuk hallettik , ama cok cok iyi anladim bu halleri hep stresinden ,çünkü onu daha önce hiç boyle görmemiştim , biraz anlayış gostermemiz lazim :(
Ona her kizdigimda kendi kendime bunu hep tekrar ediyorum :(

Back