Yok ,canim aynisi bizde de oldu , cuma öğlen gidecekti , carsamba günü birkac saatik işten izin aldi yanima geldi,o gece esyalari toplamasi saat gece yarisi bir e kadar sürdü konusamadik, perşembe tlfuna bakamayack kadar meşguldu , bu işleri cok fazlaydi ,bir saniye konusamadik , sinirlenmedim birşey demedim,kalktim çalıştığı yere gittim arabasini gorunce cok sevindim (disarida halletmesi gereken cok işi vardi çünkü ) )arabasinin önünde bekledim elbet isten cikacak dedim,göze aldim walla o soğukta saatlerce beklemeye raziydim ,yarim saat sonra geldi, veni görünce cok şaşırdı sevibdi tabi , ben de onu görünce sasirdin cok telaşlı eli yüzü bembeyaz .... geri kalan işleri de beraber yaptik , ordan oraya ordan oraya gittik durduk , arti dairesine tekrar gekdi orda da pek çok işi oldu bekledim.sora bir iki saat de oturduk beraber eve geldim , sabah da 12 deydi otobüsü, 8 de buluştuk 12 ye kadar yanyanaydik....sora gitti ....
Uzunca yazdim ama dediklerini ben de yasadim , ona da hak ver , cok işleri var canim.tabi sen de haklısın ama gidecek olan o olduğu icin telaşı isleri gercekten cok fazla