amin hepimizi güzelim..Allah kavuştursun
sevgilim canımm.. öyle sabır sabır başka diyecek birşey yok..:)
Allahimm.. beni sizler yarattiniz kizlarr :))))
Allahimm.. beni sizler yarattiniz kizlarr :))))
aynen 4 yıl ne yaa şükür halimizeeeeBiz buraya inşallah tezkere aldıkları istemeye geldikleri nisanimizi dugunumuzu hatta bebislerimizi bile yazcaz hep umutlu olalım sayili gun gecer derler ya belli olmasaydi benim dedem 4yil askerlik yapmis gelde kafayi yeme
Biz buraya inşallah tezkere aldıkları istemeye geldikleri nisanimizi dugunumuzu hatta bebislerimizi bile yazcaz hep umutlu olalım sayili gun gecer derler ya belli olmasaydi benim dedem 4yil askerlik yapmis gelde kafayi yeme
aynen 4 yıl ne yaa şükür halimizeeee
başınız sağolsun canım... ananen baya seri üretime geçmiş o zaman tatlımYaa ne sandinzaten genc yasta rahmetli olmus neyseki ananem firsat bulup 8cocuk yapmis
9 gun yaZmssin ya kalbim birden hizli hizli atmaya basldi mutiiii :)))) ya bu arada smile yapamiyorum suan cok uyuz oldum
24'ünde yerlerimiz belli olacak canı. Ona göre Şubat ya da Martta gidecekler inşallah.24ünde mi gidiyorlar kızlar yerleriniz belli oldu muu???
Yok canim 24.unde acemilikleri vs belli oluyor.. bnmki 4.subat allahn izniyle.24ünde mi gidiyorlar kızlar yerleriniz belli oldu muu???
http://m.youtube.com/watch?v=07Ota9D4p3g ozaman bu sarki benden tum asker yarenlerine gelsin muticigiminde onayiyla..
Ah ah, ölüm Allah'ın emri de şu ayrılık olmasaydı
2 sene asker oldum, nazli yarim aglamasin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?