- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
23.ocak gece 12.den sonra belli olur heralde yani saati varmiymis canim
amininşallah güzel yerlere düşerler hemen bitirirler
amininşallah güzel yerlere düşerler hemen bitirirler
Var canım ogleden onfe saat 11:00yazio
Var canım ogleden onfe saat 11:00yazio
inşallah cnm biraz zor oluyor ama alışılıyor :26: :26: askerlerinizin yeri belli olduğu zmn eğer bizlerle aynı yerlere düşen olursa yardımcı oluruz elimizden geldiğinceAmin canim cok sagol insallah hepimiz rahat atlatiriz bu gunleri.
inşallah cnm biraz zor oluyor ama alışılıyor :26: :26: askerlerinizin yeri belli olduğu zmn eğer bizlerle aynı yerlere düşen olursa yardımcı oluruz elimizden geldiğince
Cok sevinirizz.. insallah burdan ayni yerede olsa dusen olur ya daha guzel olurrinşallah cnm biraz zor oluyor ama alışılıyor :26: :26: askerlerinizin yeri belli olduğu zmn eğer bizlerle aynı yerlere düşen olursa yardımcı oluruz elimizden geldiğince
seve seve geliriz hele kıbrısa düşen olursa bizde bolcana varO zaman 24 Ocak'ta topiğimize tüm nazımizin geçeceği arkadaşlarınızla birlikte sizleri bekliyoruz
Ayy cok tesekkur ederiz inşallah hepsi gider gelir en guzel sekilde butun askerlere dua edelim hepinşallah cnm biraz zor oluyor ama alışılıyor :26: :26: askerlerinizin yeri belli olduğu zmn eğer bizlerle aynı yerlere düşen olursa yardımcı oluruz elimizden geldiğince
seve seve geliriz hele kıbrısa düşen olursa bizde bolcana var24nde görüşmek üzere iyi bakın kendinizee bol aşklı günlerrrr
seve seve geliriz hele kıbrısa düşen olursa bizde bolcana var24nde görüşmek üzere iyi bakın kendinizee bol aşklı günlerrrr
inşallah olur cnm çünkü o zmn bilgi alması kolay oluyor bende en baslarda cok bocalamıştım ama merak ettiklerimizi sora sora öğrendik öyle atlattık inşallah sizlerinde öyle fırsatı olur :26: 24nde gelirim hayırlısı olur inşallahCok sevinirizz.. insallah burdan ayni yerede olsa dusen olur ya daha guzel olurr
Kesinlikle.. 24unde beklerizz hayrlisi olsun hepimiz icin :)inşallah olur cnm çünkü o zmn bilgi alması kolay oluyor bende en baslarda cok bocalamıştım ama merak ettiklerimizi sora sora öğrendik öyle atlattık inşallah sizlerinde öyle fırsatı olur :26: 24nde gelirim hayırlısı olur inşallah
Kuzular ben kaçıyorum, kendinize iyi bakın.
Yarın görüşmek üzere, çıkarken topiğin ışığını kapatırsınız size zahmet
Öpüyorum
Kuzular ben kaçıyorum, kendinize iyi bakın.
Yarın görüşmek üzere, çıkarken topiğin ışığını kapatırsınız size zahmet
Öpüyorum
kızlar öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun!! herşey gönlünüzce olsun askerlerinizi güzel yerlere düşsün inşallah.
353. dönem yarenleri olarak topiği ben açmıştım daha dün gibi hatırlıyorum aynen sizin gibi bir heyecan koşturmaca ne olacak ne edecek derken kimimizinki 1. grupta gitti kimimizinki 2. ye kaldı. mesela ben 2. grupta yolladım askerimi başta çok üzüldüm fazladan 40 gün daha ertelenecek planlarımız diye ama o 40 gün o kdr güzel gelişmeler oldu ki her şerde vardır bi hayır sakın üzülmeyin. ayrıca askeri bana çok uzak yere çıktı acemilikte ustalık da ama şu an o kdr rahatı yerindeki bize yakın bir yerler çıksaydı duyduk çok daha zorlanacakmış inanın askerlik yapmıyor diyebilirim öyle rahat.
o yüzden sakın askerlerinizi strese sokmayın üzmeyin şu anki zamanlarınızın kıymetini bilin zaman su gibi akıp geçiyor inanın. bilmişlik taslamak gibi algılamayın sakın ama herhangi bir konuda sormak istedikleriniz olursa mutlaka mesaj atabilirsiniz. sonuçta hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?