- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
:)) tamamm anlastik kizlar her aksam girebiliyormusunuz buraya? 24.ocak aksami ikinizde burda gormk istyorum
evet burdayım bundan sonra her akşam inşallah 24 ocak ağlama seansı ıcınde burdayım
Ah mutii acmasaydin keskebende nerde damar sarkilar var onlari bulurum ya sadistmiyim neyim:/
inşallah muticim cabucak gelsin gecsin. tabıkı detsek oluruz nıda hep detsek tam destek
merhaba kızlarr :) tpiği yeni gördümm allah hepinize bol bol sabır versinn inşallahhhh
bende asker bekliyorum yazarım hep buraya da canım şuanlarınızın kıymeti bilinn:)teşekkür ederiz :) içtem bir amiiiinnn dicem duana
şarkı süper üüüüüüü böğüre böğüre ağlayasım vaar
Aminnnn, çok teşekkür ederizzmerhaba kızlarr :) tpiği yeni gördümm allah hepinize bol bol sabır versinn inşallahhhh
:)) tamamm anlastik kizlar her aksam girebiliyormusunuz buraya? 24.ocak aksami ikinizde burda gormk istyorum
teşekkür ederiz :) içtem bir amiiiinnn dicem duana
Katiliyorum aamiin
Muti o zaman ben bizlik sarkilar buldugumda burda paylasrim aglasrz ne gzel(
Nerde asker sevdicegin inşallah hemen gecerbende asker bekliyorum yazarım hep buraya da canım şuanlarınızın kıymeti bilinn:)
bende asker bekliyorum yazarım hep buraya da canım şuanlarınızın kıymeti bilinn:)
Evet evet evet
Yaşasın mazoşistliik
zonguldakda canım inşallah ama geçmiyor..Nerde asker sevdicegin inşallah hemen gecer
Ama bazen bizi neselendiricek sarkilarda paylas nida yoksa gecmez böyle kahrimizdan kuruyup kaliriz mazallah
zonguldakda canım inşallah ama geçmiyor..
sevgilim canımm.. öyle sabır sabır başka diyecek birşey yok..:)Ayy öyle deme lütfen olumlu dusunelim essen her giden geliyo sonuçta bizee dua sabir ve kk ile bekleyelim :) nisanlin mi sevgilinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?