• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ah nida yuregimi dagladin :(( onun yemin törenine gidip öyle gormeyi çok isterdim ya:43:

Niye gülüm niye gidemiyesin ki :43:
[/QUOTE]

İnşallah :1:
pembem inşallah gidersin ki yemin törenine de :16:

Ne bilm kızlar uzak olursa gidemem belki. Buarada bugün zorla edevlet şifresi aldirttim bn bakcm once sana solicem diye:1: iyce kurcaladim tabi sayfasini bide ustune baska hatlar varmis diye cazgirlik yaptim ama meger annesininmis ay icimden tuttu simdi :9::9:

Ne bilm kızlar uzak olursa gidemem belki. Buarada bugün zorla edevlet şifresi aldirttim bn bakcm once sana solicem diye:1: iyce kurcaladim tabi sayfasini bide ustune baska hatlar varmis diye cazgirlik yaptim ama meger annesininmis ay icimden tuttu simdi :9::9:

Aaa o ne ya ordan mı öğreniliyor bak ben bilmiyordum :1:

Son düzenleme:

Ne bilm kızlar uzak olursa gidemem belki. Buarada bugün zorla edevlet şifresi aldirttim bn bakcm once sana solicem diye:1: iyce kurcaladim tabi sayfasini bide ustune baska hatlar varmis diye cazgirlik yaptim ama meger annesininmis ay icimden tuttu simdi :9::9:[/QUOTE]

Ayyy hahah bizdr aldik edevlet sfresinii biz beraber bakariz heralde ailesyle birlikte daha hycanli olurr:))

Aaa o ne ya ordan mı öğreniliyor bak ben bilmiyordum :1:[/QUOTE]

Evet canım nette öyle yaziyodu edevletten ogrenilcek diye zaten orda cikiyo bide askerlik celb durumu diye ben baktim bugün henuz siniflandirilmadiniz yaziodu. Ptt den alinio

Evet canım nette öyle yaziyodu edevletten ogrenilcek diye zaten orda cikiyo bide askerlik celb durumu diye ben baktim bugün henuz siniflandirilmadiniz yaziodu. Ptt den alinio[/QUOTE]

Evet cnim postnye gdip edevlet sfresi istck uc tl krslgnda verckler ordan ogrenceksiniz

E devletten olduğunu ben bilmiyodum sevdiceğim biliyodur kesin :1:
Demek her şey yazıyo ha :1:
Benim de var kredi için bakmıştım hiç incelemedim :1:

Sabah erkenden kontrol ettim uyanmismi diye bide gitti aldi cunku haftaya fln yogun olur belki diye. Sende soyle alsin muti saat 11den sonra netten bakariz burqya yqzarim ben hemen

Evet canım nette öyle yaziyodu edevletten ogrenilcek diye zaten orda cikiyo bide askerlik celb durumu diye ben baktim bugün henuz siniflandirilmadiniz yaziodu. Ptt den alinio

E devletten olduğunu ben bilmiyodum sevdiceğim biliyodur kesin :1:
Demek her şey yazıyo ha :1:
Benim de var kredi için bakmıştım hiç incelemedim :1:[/QUOTE]

Ay bi uni yerlestrmesinde bu kadar heyecanlanmstim kizlar bide bu :/

kızlarrrr daha gitmemiş askerleriniz ama şimdiden Allah kolaylık versin bu son günlerin bol bol tadını cıkarınn :16: :16:

Back