- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) tamamm anlastik kizlar her aksam girebiliyormusunuz buraya? 24.ocak aksami ikinizde burda gormk istyorum![]()
evet burdayım bundan sonra her akşam inşallah 24 ocak ağlama seansı ıcınde burdayım![]()
Ah mutii acmasaydin keskebende nerde damar sarkilar var onlari bulurum ya sadistmiyim neyim:/
inşallah muticim cabucak gelsin gecsin. tabıkı detsek oluruz nıda hep detsek tam destek![]()
merhaba kızlarr :) tpiği yeni gördümm allah hepinize bol bol sabır versinn inşallahhhh
bende asker bekliyorum yazarım hep buraya da canım şuanlarınızın kıymeti bilinn:)teşekkür ederiz :) içtem bir amiiiinnn dicem duana
şarkı süper üüüüüüü böğüre böğüre ağlayasım vaar![]()
Aminnnn, çok teşekkür ederizzmerhaba kızlarr :) tpiği yeni gördümm allah hepinize bol bol sabır versinn inşallahhhh
:)) tamamm anlastik kizlar her aksam girebiliyormusunuz buraya? 24.ocak aksami ikinizde burda gormk istyorum![]()
teşekkür ederiz :) içtem bir amiiiinnn dicem duana
Katiliyorum aamiin
Muti o zaman ben bizlik sarkilar buldugumda burda paylasrim aglasrz ne gzel(
Nerde asker sevdicegin inşallah hemen gecerbende asker bekliyorum yazarım hep buraya da canım şuanlarınızın kıymeti bilinn:)
bende asker bekliyorum yazarım hep buraya da canım şuanlarınızın kıymeti bilinn:)
Evet evet evet
Yaşasın mazoşistliik![]()
zonguldakda canım inşallah ama geçmiyor..Nerde asker sevdicegin inşallah hemen gecer
Ama bazen bizi neselendiricek sarkilarda paylas nida yoksa gecmez böyle kahrimizdan kuruyup kaliriz mazallah![]()
zonguldakda canım inşallah ama geçmiyor..
sevgilim canımm.. öyle sabır sabır başka diyecek birşey yok..:)Ayy öyle deme lütfen olumlu dusunelim essen her giden geliyo sonuçta bizee dua sabir ve kk ile bekleyelim :) nisanlin mi sevgilinmi canım