• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam kızlar, moraller nasıl :49:

Selamm :)
Walla iyi ama ,o cok stresli devamli bana bulaşıyor, zor dayaniyorum ,artik gitsin de hemem gelsin diyesim geliyor :)
Senin nasil ??

sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin
Oo iyi yerler çıkmış ya , hele hastane en rahati sanırım: )

ama ben nasıl gidecem yemin törenineeee yalnız göndermezlerki beniiii :84:

Gidebilsen keşke.Ailemden farklı şehirde okuyorum ben gitmem sıkıntı olmayacak o yüzden ama bende ailemle beraber yaşasaydım bende gidemezdim :(

nereye gidecek? Kısa dönem mi? :)

Evet kisa dönem. Uzun dönemi düsünemiyorum bile. Insallah cabucak gececek :). Bir sürü mesgul olabilcegim seyler yapcam artik. Düsünmeye firsat vermicem kendime. Is di spordu kitap okumakdi, dil ögrenmekdi, örgü örmekdi derken birde bakmisim ki temmuz olmus😃 Askim askerden dönmüs bile

Ya sizlerde nasil bilmiorum ama, bende moralim sürekli degisio: yani bazen sIkIliyorum sanki dünyanin sonuymus gibi geride kizim sükret alt tarafi kisa dönem 5 bucuk ay, sayili gün cabuk gecer diyorum. Arada görüscez diyorum kendi kendime rahatlatmaya calisiorum. Askerlik bittikden sonra bir ömür mutlu mesut hep beraber olcaz insallah diyorum hafifliorum. Öyle git geller yasiyorum iste...
Ayrica eet yani biz 18 ay yaptik kisa dönem rahat olur kolay olur demeleri cokda rahatlatmio belki hakli olabilirler ama sonuc olarak 6 ay gibi süre ayrilik söz konusu...

ama ben nasıl gidecem yemin törenineeee yalnız göndermezlerki beniiii :84:

Benim ailem de bilse asla göndermez ama ben bi yolunu bulup gidecegim, onların haberi olmadan ;)

Amaan gidelimle kimle gittiğimiz önemli değil

aynen, bi aksilik olmadan gidip yemin töreninde onun yanında olabileyim de gerisi hiç önemli değil.

Gidebilsen keşke.Ailemden farklı şehirde okuyorum ben gitmem sıkıntı olmayacak o yüzden ama bende ailemle beraber yaşasaydım bende gidemezdim :(

ben ailemin haberi olmadan gideceğim :-P

Evet kisa dönem. Uzun dönemi düsünemiyorum bile. Insallah cabucak gececek :). Bir sürü mesgul olabilcegim seyler yapcam artik. Düsünmeye firsat vermicem kendime. Is di spordu kitap okumakdi, dil ögrenmekdi, örgü örmekdi derken birde bakmisim ki temmuz olmus😃 Askim askerden dönmüs bile

Ben de zaten çalıştığım için haftaiçi zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamiyorum, biraz haftasonları zorlayacak beni. O zamanlar da spora giderim diye planlıyorum, çünkü aşkım gelene kadar vermem gereken bolca kilom var :-D

Ya sizlerde nasil bilmiorum ama, bende moralim sürekli degisio: yani bazen sIkIliyorum sanki dünyanin sonuymus gibi geride kizim sükret alt tarafi kisa dönem 5 bucuk ay, say

ili gün cabuk gecer diyorum. Arada görüscez diyorum kendi kendime rahatlatmaya calisiorum. Askerlik bittikden sonra bir ömür mutlu mesut hep beraber olcaz insallah diyorum hafifliorum. Öyle git geller yasiyorum iste...
Ayrica eet yani biz 18 ay yaptik kisa dönem rahat olur kolay olur demeleri cokda rahatlatmio belki hakli olabilirler ama sonuc olarak 6 ay gibi süre ayrilik söz konusu...

Ben de aynen böyle karışık hissediyorum :'(

canım senin askerin acemilik ve ustalık neresi oldu? Ve şubatta mi gidiyor martta mi?

Ben de zaten çalıştığım için haftaiçi zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamiyorum, biraz haftasonları zorlayacak beni. O zamanlar da spora giderim diye planlıyorum, çünkü aşkım gelene kadar vermem gereken bolca kilom var :-D

Ben de aynen böyle karışık hissediyorum :'([/QUOTE]

hehehe :D bende kendime gün belirlemi$Tim :D a$kim askere gidecegi gün beslenmeme özen gösterip bolca spor yapcam. hedef kiloma ulasabilmek icin :D

Selam kızlar, iyi akşamlar herkese

Ya sizlerde nasil bilmiorum ama, bende moralim sürekli degisio: yani bazen sIkIliyorum sanki dünyanin sonuymus gibi geride kizim sükret alt tarafi kisa dönem 5 bucuk ay, sayili gün cabuk gecer diyorum. Arada görüscez diyorum kendi kendime rahatlatmaya calisiorum. Askerlik bittikden sonra bir ömür mutlu mesut hep beraber olcaz insallah diyorum hafifliorum. Öyle git geller yasiyorum iste...

Aynen aynnen :)
Gitgelleri ben de yaşıyorum, normak sanırım: )

Bir sporcu yaren daha yakaladim :)

[/QUOTE] hehehe :D bende kendime gün belirlemi$Tim :D a$kim askere gidecegi gün beslenmeme özen gösterip bolca spor yapcam. hedef kiloma ulasabilmek icin :D[/QUOTE]

Aynen ben de gittiği gün diyete ve spora başlayacağım :) temmuzda baya zayıflamış olmam lazım :)

Temmuza kadar minimum 8 kilo gider hele bir de ilk diyetiniz ise :)

Kızlar (kastamonu jandarma olanlar ) sizce ne zaman yol iznine gelirler

Hımm, link verirsen gelirim :)

8 kilodan çok daha fazlasından kurtulmam lazım :)
Sanırım burada link paylasmak yasak ozele gönderdim,
8 kiloya minimum dedim :))
Evet ya... :D ben bu gurubu pek bi sevdim

bide bu forumdaki alinti ile cevap yazma fonksyonunu kullanabilsem. Bir kac ki$inin msjini nasil bi araya getirip altina tek tek cevap yazabiliyoruz?
Alintila dedigin kutucugun yanina arti isaretli ayni kutucuk var ona tikla tüm mesajlari toplayip cevapliyorsun , en son da konuya cvp ver de acilan sayfada cevap vermek istedigin mesajlar çıkar

Back