- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
M.o. Ben 24 yasindayim. nisanlimi gönderiyorum askere. Haftaya carsambaya gidecek.
nereye gidecek? Kısa dönem mi? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M.o. Ben 24 yasindayim. nisanlimi gönderiyorum askere. Haftaya carsambaya gidecek.
selam kızlar, moraller nasıl![]()
Oo iyi yerler çıkmış ya , hele hastane en rahati sanırım: )sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin
Ben de müstakbel görümcecigimle istanbulda buluşup öyle gidecegim sanırım :)
ama ben nasıl gidecem yemin törenineeee yalnız göndermezlerki beniiii :84:
nereye gidecek? Kısa dönem mi? :)
ama ben nasıl gidecem yemin törenineeee yalnız göndermezlerki beniiii :84:
Amaan gidelimle kimle gittiğimiz önemli değil
Gidebilsen keşke.Ailemden farklı şehirde okuyorum ben gitmem sıkıntı olmayacak o yüzden ama bende ailemle beraber yaşasaydım bende gidemezdim![]()
Evet kisa dönem. Uzun dönemi düsünemiyorum bile. Insallah cabucak gececek :). Bir sürü mesgul olabilcegim seyler yapcam artik. Düsünmeye firsat vermicem kendime. Is di spordu kitap okumakdi, dil ögrenmekdi, örgü örmekdi derken birde bakmisim ki temmuz olmus😃 Askim askerden dönmüs bile
Ya sizlerde nasil bilmiorum ama, bende moralim sürekli degisio: yani bazen sIkIliyorum sanki dünyanin sonuymus gibi geride kizim sükret alt tarafi kisa dönem 5 bucuk ay, say
ili gün cabuk gecer diyorum. Arada görüscez diyorum kendi kendime rahatlatmaya calisiorum. Askerlik bittikden sonra bir ömür mutlu mesut hep beraber olcaz insallah diyorum hafifliorum. Öyle git geller yasiyorum iste...
Ayrica eet yani biz 18 ay yaptik kisa dönem rahat olur kolay olur demeleri cokda rahatlatmio belki hakli olabilirler ama sonuc olarak 6 ay gibi süre ayrilik söz konusu...
Evet kisa dönem. Uzun dönemi düsünemiyorum bile. Insallah cabucak gececek :). Bir sürü mesgul olabilcegim seyler yapcam artik. Düsünmeye firsat vermicem kendime. Is di spordu kitap okumakdi, dil ögrenmekdi, örgü örmekdi derken birde bakmisim ki temmuz olmus😃 Askim askerden dönmüs bile
Ya sizlerde nasil bilmiorum ama, bende moralim sürekli degisio: yani bazen sIkIliyorum sanki dünyanin sonuymus gibi geride kizim sükret alt tarafi kisa dönem 5 bucuk ay, sayili gün cabuk gecer diyorum. Arada görüscez diyorum kendi kendime rahatlatmaya calisiorum. Askerlik bittikden sonra bir ömür mutlu mesut hep beraber olcaz insallah diyorum hafifliorum. Öyle git geller yasiyorum iste...
Ayrica eet yani biz 18 ay yaptik kisa dönem rahat olur kolay olur demeleri cokda rahatlatmio belki hakli olabilirler ama sonuc olarak 6 ay gibi süre ayrilik söz konusu...
Ben de zaten çalıştığım için haftaiçi zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamiyorum, biraz haftasonları zorlayacak beni. O zamanlar da spora giderim diye planlıyorum, çünkü aşkım gelene kadar vermem gereken bolca kilom var :-D
Oooo Bir tane daha yakaladim :))
Oooo Bir tane daha yakaladim :))
desene birlikte hem askerlerimize kavuşmak için hem de daha fit olmak için gün sayacagiz :)
Wala bir topik açtım kendi kendime spor yapıyorum :) , yarenlerrr gelin beraber yapalım :)
Temmuza kadar minimum 8 kilo gider hele bir de ilk diyetiniz ise :)
desene birlikte hem askerlerimize kavuşmak için hem de daha fit olmak için gün sayacagiz :)
Sanırım burada link paylasmak yasak ozele gönderdim,Hımm, link verirsen gelirim :)
8 kilodan çok daha fazlasından kurtulmam lazım :)
Alintila dedigin kutucugun yanina arti isaretli ayni kutucuk var ona tikla tüm mesajlari toplayip cevapliyorsun , en son da konuya cvp ver de acilan sayfada cevap vermek istedigin mesajlar çıkarEvet ya...ben bu gurubu pek bi sevdim
bide bu forumdaki alinti ile cevap yazma fonksyonunu kullanabilsem. Bir kac ki$inin msjini nasil bi araya getirip altina tek tek cevap yazabiliyoruz?